Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Jeni kuriozè mbi te kaluaren e partnerit/partneres?
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
LoveIsMadBlind
Anetar i ri

Regjistruar: 26/04/2003
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 2

Kerkoj nje mendim!!

Si mendoni ju do ishte shum e nevojshme e kaluara i/e te dashurit/res tuaj ne qofte se ai/ajo do thonte qe ka ndryshuar dhe te theshte qe te donte pa mase por cfare ka ber me pare kane qen vetem gabimet e moshes. Me jepni nje mendim si mendoni ju!Ka rendesi e kaluara apo cfare do kaloni me ate person.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Prill 2003 07:51
LoveIsMadBlind nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LoveIsMadBlind Kliko këtu për të kontaktuar me LoveIsMadBlind (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: LoveIsMadBlind Shto LoveIsMadBlind në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LoveIsMadBlind në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

un mendoj se jeta e nje njeriu i perket vetem atij dhe jo te tjereve. nese vendos ta ndaje me dike, atehere ajo fillon nga momenti ne te cilin merret ky vendim dhe vazhdon per aq sa ta duan te dy. sa i perket te kaluares eshte dicka personale e secilit prej nesh dhe s'ka te drejte njeri as te nderhyje, as ta dije madje, aq ma pak te gjykoje personin per verprimet e tij. sepse ne fund te fundit neve rritemi e piqemi ne baze te eksperiencave personale keshtu qe nese dikush te pelqen, duhet te te pelqeje dhe respketoje per ate qe je, dhe jo ne baze te asaj qe ke bere madje s'ke pse ti japesh llogari askujt per veprimet e tua....

prandaj kete koncept e quaj shume te prapamebetur. Madje kam zbuluar qe sa me pak te dije i dashuri per te kaluaren e te dashures dhe anasjelltas aq me mire eshte... pasi evitohen shume grindje keqkuptime, evitohen permendjet e gjerave ne momente nervash, ironia, cinizmi, qe duam s'duam e ngre koken shpesh here.....

Mesazh i vjetër 26 Prill 2003 12:10
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
LoveIsMadBlind
Anetar i ri

Regjistruar: 26/04/2003
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 2

Analistja flm per mendimin qe dhe une dhe ashtu si ty mendoj por thashe se mbase jam une gabim prandaj e bera dhe kete pyetje ketu ne forum

Mesazh i vjetër 26 Prill 2003 19:38
LoveIsMadBlind nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LoveIsMadBlind Kliko këtu për të kontaktuar me LoveIsMadBlind (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: LoveIsMadBlind Shto LoveIsMadBlind në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LoveIsMadBlind në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kobe4MVP
Sernior Network Analyst

Regjistruar: 02/04/2003
Vendbanimi: Florida
Mesazhe: 175

te ndash te kaluaren tende me nje partner per mendimin tim nuk ka asgje te keqe por ne rast se do te pyesni se kur do te doja ta dija te kaluaren une do te thoja qe nuk do te ma kishte qejfi te dija te kaluaren e nje personi ne rast se nuk e njihja ate person sado pak. Ne jetojme ne nje bote ku te gjithe bejme paragjykime ne mos nje menyre ne tjetren dhe sado qe te mudnohemi perseri do te bejme ndonje koment ironik. Personalisht nuk kerkoj dhe nuk dua te dij te kaluaren e nje personi dhe kur jam ne fillimet e nje lidhje me dike asnjehere nuk bej pyetje ne lidhje me te kaluaren dhe sidomos pyetje personale. Sidoqofte kjo ketu varet edhe nga personi me te cilin kam dale. Sepse ne rast se ajo deshiron te ndaje te kaluaren e saj me mua une nuk kam asnje problem me ate gje por thejsht nuk do ta shtyj ate te me tregoje te kaluarene e saj. Pra, jo se nuk doja ta dija por nuk dua ta shtyj vehten ne paragjykime.

Jemi njerez dhe jam shume i bindur qe shume nga ne kur e dhikojme vehten tone ne pasqyre dhe mendojme se kush kemi qene para 5 vjetesh fillojme e qeshim me gjerat qe kemi pas bere dhe shume njerez ketu kane lot ne sy kur mendojne te njejten gje. Pra, nuk ka asgje te keqe te mesosh te kaluaren e dikujt por thejsh une personalisht do te zgjidhja qe ta mesoja ate te kaluar disa kohe pasi ta kisha njohur ate person.

Mesazh i vjetër 28 Prill 2003 18:39
Kobe4MVP nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kobe4MVP Kliko këtu për të kontaktuar me Kobe4MVP (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kobe4MVP Shto Kobe4MVP në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kobe4MVP në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
princesha
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 15/04/2003
Vendbanimi: londer
Mesazhe: 40

ok.mendimi im eshte se nuk ka problem shum e kaluara e personit nese ai ose ajo tani ne lidhje jane korrekt por i thon nje fjal e urte popullore:ujku qimen e nderron por zakonin se harron/ keshtu qe varet . por me shum ndryshimin nga te gjithe duhet ta shofi personi qe rri me te.

Mesazh i vjetër 29 Prill 2003 13:29
princesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të princesha Kliko këtu për të kontaktuar me princesha (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të princesha't! Kërko mesazhe të tjera nga: princesha Shto princesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto princesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kobe4MVP
Sernior Network Analyst

Regjistruar: 02/04/2003
Vendbanimi: Florida
Mesazhe: 175

princesha....Ujku qimen e nderron EDHE zakonin e harron. sigurisht jo gjithmone. NUk desha te te kundeshtoj por thejsht qe une personalisht mundohem dhe nuk i pergjithesoj njerezit se po te ishte ashtu i bie qe mos te takosh njeri sot me te kaluar qe nuk te pelqen. Te gjithe kemi ato cilesite tona qe ne nje fare menyre jane te keqia dhe te mira ne syte e te tjereve. Te gjithe kemi bere veprime qe njerez te ndryshem i shikojne me sy tjeter dhe nuk jam aspak me mendimin se ujku qimen e nderron por zakonin se harron. Une personalisht besoj se njerezit ndryshojne ne kete bote dhe deri me sot ka qene e vertet ne te gjithe njerezit qe kam njohur.

Mesazh i vjetër 29 Prill 2003 18:02
Kobe4MVP nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kobe4MVP Kliko këtu për të kontaktuar me Kobe4MVP (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kobe4MVP Shto Kobe4MVP në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kobe4MVP në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
mjellma
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/12/2002
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 45

Mendoj se njeriu ndryshon,por jo ne karakterin thelbesor.Eshte normale qe te ndryshosh ne pikeveshtrimin e gjykimit,sepse eshte dicka qe eshte nen ndikimin e njohurive dhe pervojave te ndryshme me kalimin e kohes,keshtu qe shfaqesh me nje pamje me te ndryshuar se me pare,por qe te dish se cfare te kaluare ka dikush qe ty te intereson,kjo eshte mese e duhur,pavaresisht qe kete informacion domosdo s'do t'ia kerkosh ne plotesim formulari.Nga njohja e te kaluares ti arrin te gjykosh me mire per personin qe ke perballe,per vlerat e tij dhe fuqine morale qe ka ai per te ndryshuar.Nuk ka asnje te keqe qe ti te dish per te kaluaren e tij/e saj,varet nga ty si do ta vleresosh kete te kaluar,si nje ndodhi normale ne etapat e se ciles kemi kaluar te gjithe dhe per ty eshte dicka e pranueshme(kjo ka shume rendesi ne gjykim),apo do te shofesh se ke perballe nje person qe nuk te pershtatet.Pra te dish te kaluaren eshte te kesh nje nivel njohjeje me te madhe per ate person qe ty te intereson...kaq.

P.s:ajo thenia e qimes se ujkut eshte shume e vertete....ajo qe duhet shtuar eshte fakti qe mund te na pershtatet me "qimen" tone lol....perndryshe eshte per t'iu bere analiza

Mesazh i vjetër 30 Prill 2003 02:14
mjellma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të mjellma Kliko këtu për të kontaktuar me mjellma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: mjellma Shto mjellma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto mjellma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cancer
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 09/03/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 448

S'ka rendesi

Per mua nuk ka rendesi e kaluara e te dashures sime per faktin se nqs une dua te vazhdoj te rri me te dashuren do te ishte budallallek nga ana ime te ndahesha vetem se ne te kaluaren e saj ka patur ndonje gje jo te pelqyeshme. Fundja rendesi ka e ardhmja dhe nese ti gjykon se do ishe e lumtur me te dashurin tend atehere mos 'u bej budallaqe'.
Megjithate njefare qendrimi ndaj te kaluares duhet mbajtur ne menyre qe gjerat 'e keqija' te mos perseriten me.

Mesazh i vjetër 02 Maj 2003 17:13
cancer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cancer Kliko këtu për të kontaktuar me cancer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cancer Shto cancer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cancer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JamCelik
Aurvandil the Bold

Regjistruar: 05/08/2003
Vendbanimi: Jutland
Mesazhe: 179

ne cdo relacion nje nga pyetjet e pashmangshme eshte "sa te dashur'a ke pasur?" dhe pergjigja ne te shumten e rasteve eshte nje genjeshter.

Mesazh i vjetër 15 Dhjetor 2003 20:50
JamCelik nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JamCelik Kliko këtu për të kontaktuar me JamCelik (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JamCelik Shto JamCelik në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JamCelik në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Je_celik pergjigja varet nga lloji dhe karakteri i njeriut.
Personalisht nuk do isha turperuar aspak mbi te kaluaren time.Do thuash e po ka qe e fshehin,POR ne momentin qe do arrija te fshihja te kaluaren time do i pranoja vetes qe turperohem mbi tè.
Do ndihesha shume me keq nga nje genjeshter sesa nga nje numer cike i larte,ndaj SINQERITET njerez eshte celesi i arte :p

Kam nje natyre shume kurioze ne cdogje dhe besoj qe pyetje te tilla do i beja por s'do ndryshonin asgje.

Mesazh i vjetër 17 Dhjetor 2003 17:28
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:56 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Jeni kuriozè mbi te kaluaren e partnerit/partneres?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar