Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit...
Gjithsej 308 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

mendime te castit...

Per shkak te numrit te madh te postimeve ne kete teme,temen e vjeter e mbylla dhe e gjeni ne Arkiven e Te ndryshme.
Vazhdoni me mendimet tuaja te castit!
Copyright: NS_6

Mendim i castit: Mendimet e castit jane fryt i nje frymezimi te momentit... por jo domosdoshmerisht komentet duhet te jene chit-chat

Peace!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Dhjetor 2008 21:40
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
mio Mondo
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 24/11/2008
Vendbanimi: Zvicer
Mesazhe: 42

Urrej shiun kur bie....
kenge nga Elita 5.

Mesazh i vjetër 10 Dhjetor 2008 22:31
mio Mondo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të mio Mondo Kliko këtu për të kontaktuar me mio Mondo (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të mio Mondo't! Kërko mesazhe të tjera nga: mio Mondo Shto mio Mondo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto mio Mondo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

robt, sa te trashe ka kjo bote....

Mesazh i vjetër 10 Dhjetor 2008 22:35
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
mio Mondo
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 24/11/2008
Vendbanimi: Zvicer
Mesazhe: 42

Mire ta paskan bere...

Mesazh i vjetër 10 Dhjetor 2008 22:48
mio Mondo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të mio Mondo Kliko këtu për të kontaktuar me mio Mondo (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të mio Mondo't! Kërko mesazhe të tjera nga: mio Mondo Shto mio Mondo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto mio Mondo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

.........plazhin e bej ne golem dhe jo ne durres Tani Glaukus do me shikoje shtrember per keto fjale

- pse ???

.... Golemi ka qen dhe do ngelet gjithmon i Durrësit ( pavarësishe se si bashki na e morri tirana - dhe na dha krujën , kuptohet qartë se pse ) .

....... megjithate miku im -  hajde dhe takohemi , pa ka vënde të bukura plot për të bërë plazh , duke fillu nga Currilat , Kallmi , RRushkull etj ........ ( gjithmon për bregdetin e Durrësit ) . Unë për vete preferoj pishinat ( kam frik nga peshkaqenet )

............. problemi është të na fitojë Vladimir Klitschko sonte ( para raundit te 8 ) ..

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2008 02:34
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

sikur dhe merzitja e trishtimi te iknin  sic iku kjo dite ..do ishte mrekulli

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2008 02:42
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
.........plazhin e bej ne golem dhe jo ne durres Tani Glaukus do me shikoje shtrember per keto fjale

- pse ???

.... Golemi ka qen dhe do ngelet gjithmon i Durrësit ( pavarësishe se si bashki na e morri tirana - dhe na dha krujën , kuptohet qartë se pse ) .

....... megjithate miku im -  hajde dhe takohemi , pa ka vënde të bukura plot për të bërë plazh , duke fillu nga Currilat , Kallmi , RRushkull etj ........ ( gjithmon për bregdetin e Durrësit ) . Unë për vete preferoj pishinat ( kam frik nga peshkaqenet )

............. problemi është të na fitojë Vladimir Klitschko sonte ( para raundit te 8 ) ..

Glaukus i madh je, me 99% jam andej mbas dt 22.

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2008 02:52
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

.............. epo kshu i takon vetëm me pi noj xhek & redbull . Ke " Fly " përshëmbull .

- mirësetvish !!!

p.s. - fillim i mbarë për Klitschkov . e jep RTL Televizion ( astra 19 gradë )

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2008 03:16
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

- nokdaun i parë për Klitschkov ......... ç'far të thash Piktoro ( raundi i 6 )

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2008 03:33
Glaukus
i heshtur ....

- mbaroi . Fiton Vladimir Klitschkov kundrejt Hasim Rahman ( usa ) në raundin e 7 .

p.s. - direkt disqe dhe goma të reja audit nesër

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2008 03:38
Ora tani: 23:47 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 308 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar