Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Teorema E Dashurise Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 4.00.
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
profeti
Anetar i ri

Regjistruar: 29/12/2003
Vendbanimi: BURG
Mesazhe: 27

Teorema E Dashurise

E dini se per mendimin tim dhe ne dashuri,ose me sakte ne nje lidhje,qe te funksionoje per te miren tende,duhet ti permbahesh nje teoreme.
kush dashuron me shume,mbetet i dobet dhe perfundon te vuaje.
trajtoje mire,beji te ditur se e do,ji i gatshem ne cdo moment per te,dhe shikoje se do te te lere.
ne fakt trajtoje "keq",vendimet ti marresh ti,dhe te behet ashtu si do ti,edhe ne qofte gabim,dhe do arrish qe kur ta perkedhelesh apo puthesh,asaj apo atij do ti duket parajsa.atehere do te te duan,do te te degjojne,dhe ti ke nje antivirus mbrojtes kunder ndarjes ne shpirt.
ej mos kujtoni se jam maskilist,se keto i kam nga eksperienca ime.bile do ju tregoj ndonje here edhe per ndonje histori timen.
tani ika ,pres me padurim qe te me ktheni ndonje pergjigje,qofte edhe per te me kundershtuar.shnet e pare o forumista...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 01 Janar 2004 16:16
profeti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të profeti Kliko këtu për të kontaktuar me profeti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: profeti Shto profeti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto profeti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Red face

Ah thuaj ti vec
Nuk ke pasur ende femer tamam meqe paska dale ne te tilla perfundime!
Varet shume dhe nga femra:ke nga ata qe i lene cdo gje te dashurit/...te vendose.Ketu fajin do ja hedhja me teper mashkullit:eshte ai qe i ben te kuptoje qe cdogje qe ben ajo nuk eshte mire ndaj dhe ben cdo gje vete.Por natyrisht dhe femra ka shume faje,nuk duhet lejuar qe dikush te te beje te ndihesh inferiore!Bohh ka robe qe lejojne cdo gje...
Ke dhe nga ata qe qe kerkojne te vendosin bashke per cdo gje,qe ndihen te barabarta me partnerin,nuk ndihen inferiore!
Pastaj ajo puna e "trajtimit keq":kujdes me keta teoremat e tua se ne momentin qe te jesh me teper i dashuruar dhe provon ti vesh ne praktike e humbet

Mesazh i vjetër 01 Janar 2004 19:51
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
profeti
Anetar i ri

se paske kuptuar fare ti

sa per dijeni une kam pasur dhe femra jo per te qene,por edhe femra qe rralle te bie fati ti takosh(njera ne jete)dhe sa per ta ditur ska femra qe te lejojne te marresh vendime ti,vetem nese i brumos ti me kete ide ,ose vetem nese ndergjegjesohen se vete i marrin vendimet gabim.nejse pune eksperiencash kjo.nuk i pergjithesoj njerezit.jua thashe nuk jam maskilist dhe jo gjithmone i kam zbatuar ato qe shkruajta,se po ti kisha bere,sdo kisha pishmane e brenga dhe sdo e hapja fare kete teme,se ato qe thashe jane te vereta e se luan topi i mato grudes.ika tani se erdhi gardiani i burgut

Mesazh i vjetër 05 Janar 2004 03:03
profeti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të profeti Kliko këtu për të kontaktuar me profeti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: profeti Shto profeti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto profeti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lolina
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/09/2003
Vendbanimi: Toronto
Mesazhe: 46

Unhappy

Sad But True!!!!

Une i bashkohem mendimit te Profetit.
Nga eksperienca personale kam qene ne te dyja rolet dhe te them qe po te trajtosh keq nje djale (nenkuptimi te mos ja varesh dhe ta besh te presi per c'do gje) ai do te jet ne dashuri me sh per ty. Sepse eshte njeriu gjithmone deshiron me force me te madhe dicka qe nuk mund ta ket ose qe i jep pak mundim per ta marre sepse do i duket me i embel. Por kjo teorem e "trajtimit keq" nuk duhet perdorur kur me nje person qe te tregon qe te do sepse do e besh te vuaj.
Eshte e vertet qe po te tregosh se sa sh e do nje person pa doracka do te coj ne nje vuajte n.q.s ai eshte ne rolin e me sipermt. Prandaj duhet len te jet personi tjeter qe te je i dashuruar mbase jush dhe kur te jeni te sigurt ti lejoni vetes suaj qe te jeni e lire qe te shprehni ndjenjat tuaja. Sepse ne kete bote nuk je e sigurt se me ke te besh dhe per ndjenjat e tjetrit sepse sh luajne loja me ndjenjat e te tjerve vetem per tu ndjer mire per veten e tyre.
Une mendoj se truri duhet te kontrolloj zemren edhe kur dashuron dhe racionaliteti duhet aplikuar ne dashuri.

Cheerssss Lolina

Mesazh i vjetër 05 Janar 2004 23:33
Lolina nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lolina Kliko këtu për të kontaktuar me Lolina (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lolina Shto Lolina në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lolina në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Ok, jam dakort qe do ta da kesh nje relationship ne kontroll dhe ti te besh gjithnje si te duash per te mos vuajtur. Por aman kur te dy duan te njejten gje si i behet?? Se si goca do qe ajo ti mari vendimet dhe te be si te doje po ashtu do dhe ai tjetri, ose ne te kundert. Nejse, nje nga menyrat me te mira eshte qe te dy te vendosin gjerat por dhe ne te njejten kohe mos te jene si......uff, do vdes po me la ky/kjo.....se keto jane budalliqe fare.

Sa per ate 'keqtrajtimin', well sikur as mua s'ma mbush shume mendjen. Se ok eshte qjef kur e mundon tjetrin "play hard to get", po aman te gjithe kane nje limit. Deri ne fund do lodhet ai dhe kshq do te leri fare.

Mesazh i vjetër 06 Janar 2004 04:30
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lolina
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/09/2003
Vendbanimi: Toronto
Mesazhe: 46

Talking

Well c'do gje ka limitin e vet. Eshte e vertet qe ne nje raport te dyja palet duhet te komunikojne vendimet bashke sepse ne nje raport nuk eshte vetem nje person por dy. per trajtimin e keq une po flisja per dicka qe sjell "no harm" sepse kur behen keto lojat ne dashuri ka pak lezetin e vet. Sepse mos i bej tjetri ate qe nuk do te doje qe ai bente ty dhe kjo aplikon dhe ne dashuri. C'do gje duhet te jet "fair" n.q.s do nje person me te vertet keto lojra nuk duhen ber, edhe kur jeni te dashuruar perdorni moderacion sepse te luash me ndjenjat e nje personit eshte "krim".
Cheersssss

Mesazh i vjetër 06 Janar 2004 05:44
Lolina nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lolina Kliko këtu për të kontaktuar me Lolina (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lolina Shto Lolina në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lolina në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
profeti
Anetar i ri

ti e ke mire ,por dhe une se kam keq

me pelqeve ti moj lolina,si nga emri qe ke ashtu dhe nga pergjigja.por ama dhe une thashe se ate qe duam se trajtojme dot me "teoreme"...
kurse asaj qe eshte vlonjate i them se nuk ka bote aq ideale sa te merren vendimet bashkarisht,gjithmone flasim per vendime te fuqishme,dhe jo per vendime si psh kur do hame buke.megjithate ju uroj te gjitheve idealen.ika tani se erdhi bardiani...

Mesazh i vjetër 10 Janar 2004 03:38
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

MA NE FUND ERDHA EDHE UNE

Me duket se te gjith keni te drejte dhe te drejt nuk ka asnjeri. por ai qe i afrohet shume te vertetes eshte Profeti te cilin e pergezoj dhe e falenderoj per hapjen e kesaj teme .Per ta vertetuar kete ju keshilloj te degjoni tekstin e nje kenge italiane te cilen une e kam ikon te mendinit per dashurin apo te pakten menyren sesi te sillesh me ate qe do .Dhe ju siguroj se ne te shumten e rasteve nuk kam ber ber ate qe teksti me sygjeron (ate qe thote profeti)dhe kam gabuar.Kenga eshte TEOREMA dhe autori quhet ... Ore se harrova une po pse duhet tju a them une autorin e kenges tju a thote Profeti. Per sot kaq kisha une shnet e pare en me men ne kok(profet tung plako) per ju DIABOLIC A'S

Mesazh i vjetër 12 Janar 2004 15:53
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

well, y not?

Mesazh i vjetër 17 Janar 2004 03:07
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
profeti
Anetar i ri

erdha prape une

ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj erdha prape une.me pelqejne te gjitha mendimet tuaja se ne fakt cdo gje varet nga sa i ke jetuar.ai diabolic qenka nam fare.hallall plako,qenke shume i vemendshem.ate autorin nuk e mbaj mend dhe thuaje ti.nejse ...(kjo fjala nejse sme pelqen dhe aq shume po me ka ngelur si zakon).diabolic me pelqeu dhe nje mesazh tjeter i yti tek tema jote per ate vajzen.ika tani se erdhi prape ky gardiani.byrazer do ndigjohemi...

Mesazh i vjetër 17 Janar 2004 03:33
Ora tani: 16:59 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Teorema E Dashurise

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar