Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Cfare duhet bere te harrosh nje njeri?
Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
erta31
Arkitekte

Regjistruar: 02/01/2007
Vendbanimi: cesena
Mesazhe: 244

Cfare duhet bere te harrosh nje njeri?

Cfare duhet bere qe te harrosh nje njeri qe te ka shkaktuar shume dhimbje? C'duhet bere ne ato raste kur brenda vetes ndihesh bosh, kur ndijen qe asgje nuk ka me kuptim dhe kur asgje s'eshte si me pare?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 13 Mars 2007 15:00
erta31 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erta31 Kliko këtu për të kontaktuar me erta31 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erta31 Shto erta31 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erta31 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amici di Nessuno
Kompetent

Regjistruar: 13/01/2004
Vendbanimi: Afganistan
Mesazhe: 1613

E vetmja zgjidhje ne kete rast per ty jam Une honey. Call me.

Mesazh i vjetër 13 Mars 2007 17:06
Amici di Nessuno nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amici di Nessuno Vizito faqen personale të Amici di Nessuno't! Kërko mesazhe të tjera nga: Amici di Nessuno Shto Amici di Nessuno në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amici di Nessuno në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha juve

Prostitucion virtual Juve,si te kam?:p

Cfare te besh?Pyet veten nese ja vlen te shpenzosh nje sekonde kohe duke menduar dike qe te ka vrare shpirterisht.Mendo qe ka shume njerez qe mund te te bejne te lumtur,ti deri tani ke takuar njerin nga ato dhe doli fiasko,pune e madhe.Kush e di sa shpirtera te tjere binjake ke duke shetitur neper bote.Vishu,mbahu,dil me miq dhe do i takosh .
Pastaj dhe nje keshille te arte per heren tjeter: mos i jep askujt aq force sa nje dite,nese ai s'eshte me,te mos jesh me ne gjendje te funksionosh normalisht.

E si perfundim,dashuria eshte per guximtaret,per ato qe kane force te pranojne ndonje humbje beteje por qe besojne ne fitoren e luftes Santé

Mesazh i vjetër 13 Mars 2007 17:20
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amici di Nessuno
Kompetent

Regjistruar: 13/01/2004
Vendbanimi: Afganistan
Mesazhe: 1613

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

.Mendo qe ka shume njerez qe mund te te bejne te lumtur,ti deri tani ke takuar njerin nga ato dhe doli fiasko,pune e madhe.Kush e di sa shpirtera te tjere binjake ke duke shetitur neper bote.

Pikerisht pra ate thashe dhe une, safe bet. Rekuperim i menjehershem.

Mire e ka Amori erta, mos ia ushqe vetes mendimin se ai ishte i vetmi per ty, se tani cdo gje mori fund, si ma beri (seder e semure) etj mendime si keto. Mos iu fut alkoholit koke e kembe po mos ri pa e pire nje gote Shiraz ne darke per qejf tat ene per inat te atij. Nuk e di sa e "vjeter" je, po nqs je akoma tek te 20-tat, jeta per ty nuk ka filluar akoma. (mos lexo tema si ajo e virgjerise se femres ).

Mesazh i vjetër 13 Mars 2007 18:14
Amici di Nessuno nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amici di Nessuno Vizito faqen personale të Amici di Nessuno't! Kërko mesazhe të tjera nga: Amici di Nessuno Shto Amici di Nessuno në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amici di Nessuno në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zani
... i Zemres

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: Nen hijen tende...!
Mesazhe: 549

Re: Cfare duhet bere te harrosh nje njeri?

Citim:
Po citoj ato që tha erta31
Cfare duhet bere qe te harrosh nje njeri qe te ka shkaktuar shume dhimbje? C'duhet bere ne ato raste kur brenda vetes ndihesh bosh, kur ndijen qe asgje nuk ka me kuptim dhe kur asgje s'eshte si me pare?

E dashur Erta !

Ne qofte se e deshiron vuajtjen vazhdo dashuroje .....!
Gjithcka cka te themi ne ketu keto dite eshte e kote per ty vetem sa do ta kalosh kohen duke lexuar mendime te ndryshme ....kurse mendja jote eshte aty tek ai ...tek ai i cili nuk do qe te jesh e tij !
Prandaj ndoshta mendimet tona jane te kota por do pajtoja me thenjen e forumistit me larte ....shtrengohu rregullohu se bota ka edhe te tjere qe te duan !kalo ne next !
Mos e merr shume afer zemre sepse te bene dem ...sot kane ndryshuar kohrat ....te deshirojne e nuk te dashurojne,kjo eshte e vertet .

Te pershendes !

Mesazh i vjetër 13 Mars 2007 19:02
Zani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zani Kliko këtu për të kontaktuar me Zani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Zani Shto Zani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

Citim:
Po citoj ato që tha juve

prit radhen ti burazer

erta31 numri im eshte 0900 505 2040 thirrje vetem per femra si ty hahahahahahahahah

Mesazh i vjetër 13 Mars 2007 19:23
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erta31
Arkitekte

Pastaj dhe nje keshille te arte per heren tjeter: mos i jep askujt aq force sa nje dite,nese ai s'eshte me,te mos jesh me ne gjendje te funksionosh normalisht.

E si perfundim,dashuria eshte per guximtaret,per ato qe kane force te pranojne ndonje humbje beteje por qe besojne ne fitoren e luftes Santé [/B][/QUOTE] 

pikerisht ky eshte gabimi im, jam treguar shume e mire me te qe ne fillim, ai perfitoi nga miresia ime, tani dua tia filloj cdo gje nga e para, shpresoj te gjej njeriun e duhur ne momentin e duhur.

faleminderit per keshillat.

Mesazh i vjetër 13 Mars 2007 19:40
erta31 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erta31 Kliko këtu për të kontaktuar me erta31 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erta31 Shto erta31 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erta31 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erta31
Arkitekte

Citim:
Po citoj ato që tha juve

Mos iu fut alkoholit koke e kembe po mos ri pa e pire nje gote Shiraz ne darke per qejf tat ene per inat te atij. Nuk e di sa e "vjeter" je, po nqs je akoma tek te 20-tat, jeta per ty nuk ka filluar akoma. (mos lexo tema si ajo e virgjerise se femres ).

si tia bej juve qe une nuk pi duhan po as nuk pi pije alkolike? e vetmja gje qe di te bej eshte te mbyllem ne vetvete dhe nuk kam me as forca qe te shperthej. une jam vetem 22 vjece, nese nuk ka filluar akoma jeta per mua athere shpresoj qe te filloje me mire per heren tjeter. flm per keshillat.

Mesazh i vjetër 13 Mars 2007 19:43
erta31
Arkitekte

Re: Re: Cfare duhet bere te harrosh nje njeri?

Citim:
Po citoj ato që tha Çaushi

E dashur Erta !

Ne qofte se e deshiron vuajtjen vazhdo dashuroje .....!
Gjithcka cka te themi ne ketu keto dite eshte e kote per ty vetem sa do ta kalosh kohen duke lexuar mendime te ndryshme ....kurse mendja jote eshte aty tek ai ...tek ai i cili nuk do qe te jesh e tij !
Prandaj ndoshta mendimet tona jane te kota por do pajtoja me thenjen e forumistit me larte ....shtrengohu rregullohu se bota ka edhe te tjere qe te duan !kalo ne next !
Mos e merr shume afer zemre sepse te bene dem ...sot kane ndryshuar kohrat ....te deshirojne e nuk te dashurojne,kjo eshte e vertet .

Te pershendes !

faleminderit çaush!

une e di qe eshte e veshtire te mendosh se duke lexuar opinionet tuaja ndoshta nuk do ndryshoje asgje por shpresoj qe ato te influencojne per mire tek une.

Mesazh i vjetër 13 Mars 2007 19:47
erta31
Arkitekte

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter

prit radhen ti burazer

erta31 numri im eshte 0900 505 2040 thirrje vetem per femra si ty hahahahahahahahah

nuk e dija qe te tille nr ekzistonin dhe per meshkujt, megjithate arrite te me besh te qesh. faleminderit.

Mesazh i vjetër 13 Mars 2007 19:50
Ora tani: 20:45 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Cfare duhet bere te harrosh nje njeri?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar