Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Rinia shqiptare VS tranzicionit te tejzgjatur
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
cancer
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 09/03/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 448

Rinia shqiptare VS tranzicionit te tejzgjatur

Pershendetje te gjitheve.Dua te hap kete teme per te diskutuar veshtiresite e te rinjve shqiptare per te care ne jete ketu ne Shqiperi.Une mbarova shkollen e larte kete vit dhe e pata shume te veshtire per te gjetur nje pune.Dhe te mendosh qe un jetoj ne Tirane ku gjithsesi ka levizje.Po ne rrethe?Po nuk fute miq nuk ke shanse te gjesh nje vend pune.Eshte e pamundur.Dhe situata sa vjen e perkeqesohet.Te vjen te largohesh sa me pare nga ky vend sepse nuk ke mundesi te shprehesh aftesite e tua, te vleresohesh financiarisht sic e meriton.Eshte nje gjendje aq e degraduar sa te merr frymen.Nuk pyet me njeri nqs je i shkelqyer ne punen qe ben.Rendesi ka a ke ndonje njeri tendin qe ka pushtet te te ndihmoje.Ndihesh i pafuqishem dhe komplet i pamotivuar.Vetem e shtyn se ske ca ben.Nuk e di po do te doja qe te jepnit eksperiencat dhe mendimet tuaja

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2007 02:22
cancer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cancer Kliko këtu për të kontaktuar me cancer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cancer Shto cancer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cancer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

ah!!! rinia ne shqiperi!!?!!!?!!!?!!

per nje dichka jam shume dakord me ty. ne shqiperi e ndjen veten shume te pafuqishem, kjo eshte shume e vertet. kam me shume se 13 vjet pa vizituar shqiperin por shume here kjo gje me shkon ndermend. te pakten ti mbarove shkollen, une mora rruget e botes ne moshen shume te re dhe kurr nuk u ktheva me ne shkolle. ta them te drejten nqfse ti gjen pune ne tirane, rri aty. une kalova moshen me te bukur te jetes time larg vendit tim, larg vajzave shqiptare, larg popullit tim, ndoshta kam patur nje liri te bredh kudo ne amerike dhe evrope, po cha nuk do jepja te isha 17 vjech edhe njehere, mosha kur i thashe lamtumire vendit tim. kam kaluar kohe shume te mira ne perendim,dhe ndjej veten me fat per shume gjera, po kur mendoj thelle kto mbeten thjeshte vetem ca kujtime. shpirti im nuk eshte i kenaqur. po te isha 17 edhe njehere do rrisha ne vendin tim, aty kur te filloj te plakem do me njhin njerezit, aty ku do te bija ne dashuri me nje vajze shqiptare,aty ku do rriteshim bashke, vendi im. ktu ne amerike edhe kta amerikanet jane te humbur si ne. edhe kta qe jane rritur ktu, eshte jeta e tille qe i ben njerezit shpirta te humbur ktu. dhe pastaj mesohesh me ket jet pa shije. kur shikoj njerezit e plakur ktu me hyn njne frike, se ata jane te gjithe te vetmuar. me hyne frika se jeta me ndavi nga prinderit e mi, se nuk jam atje qe ata te plaken me mua prane, se edhe une u mesova ne vetmi sikur kta njerz te ftoht te perendimit. nuk penohem per shume gjera ne jete dhe nuk e ndjej veten fatkeq po per nje gje e ndjej veten fat keq, kalova rinine large nje shoqerie te bukur shqiptare,larg gocave te bukura te vendit tim, kur mendoj thelle i tham vetes qe zoti me paska mallkuar. good luck

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 17 Janar 2008 15:03
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 00:07 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Rinia shqiptare VS tranzicionit te tejzgjatur

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar