Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515
|
Re: pse të vuaj nga tradhtija,,,??
Citim: Po citoj ato që tha Prrenjas
hello there,,,,,,,,,,kam kohë pa vijuar këtë forum por e vërteta më pëlqen kur shumica shprehen ashtu si e ndjejn veten,,është bukur,,,,tradhtija,,,,,,,,,,kjo ndjenjë mizore që na lë të lënduar,,,,është bukur kur tradhton,,,,,,,,,,kjo është pytje,,,,që më sillet vërdall në tru se nuk e di,,,,,,,besoj që është bukur,,,,,,,,,do thoni pse,,,,,,,,nuk më bëhet shum vonë dhe po qe se ndonjëri më ofendon,,,,,,,duke thën sa krriç që jam që po flasë kështu,,,,,,,,,nejse do thoja se si e ndjej unë tradhtin,,,,,,,,,femra është..........shumë e shkathët dhe,,,,,,,kotë nuk është ajo fjalë ka futurë shejtanin në shishe,,,,,,,dhe jo një mashkull,,,,,kushdo qoftë ai,,,,,,,lol mos të zgjatem çdo njeri ka një ndjenjë.........tradhtije,,,,,,,,nuk është nevoja në praktik,,,,,,,por më thoni dikush aty që është mashkull,,,,,,,,,a i reziston një femre kurë e shikon sa e bukur dhe sa shumë sexy duket kur të kalonë para teje unë nuk i rezistoj vetvetes ,,,,,,,,,menjëher do mendoj ahhhhhhhhh,,,,,,,zotë e paska bër zoti piktur,,,,,,,,do imagjinoja në atë moment ta kisha një herë zoti do e dinte kënaqsin seksuale,,mendoj se dhe për femrën është e njëjtë pavarsisht se nuk e jep veten,,,,,,e mban atë ndjenjë,,,,,,,,,dhe vetëm shanci po ju dha përsëri,,,,,,,,ku harrohet se ça dashuron apo qysh apo blla blla,,,,,mos vallë e gjeta përgjigje, po vetë,,,,,,,quhet ,,,, tradhti do ishte kënaqsi të dija dhe mendim tjetër nga ju,,,,,,se fundja nuk jam filozof ,,,,,po një qytetar i thjeshtë,,,,,,,,
Me fal po nuk po e kuptoj .Ty te kane tradhetuar apo te pelqen te tradhetosh,se nuk mund t'i rezistosh dot nje femre te bukur?Per cfare lloj tradhetie e ke fjalen?
Perdorimi i dendur i presjeve po me huton.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|