Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > Prezantimi nga ThE_DaRk_NiGhT
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ThE_DaRk_NiGhT
Anetar I Rrezikshem

Regjistruar: 05/03/2008
Vendbanimi: Elbasan
Mesazhe: 5

Talking

Prezantimi nga ThE_DaRk_NiGhT

Hi all mire se ju gjeta ne rradhe te pare.Jam toni jetoj ne elbasan,vazhdoj studimet po ne elbasan.Jam tifoz i cmendem mbas Elbasanit&Milanit.Me pelqen shume serveri juaj thashe te dal dhe une nje xhiro ketej.Me pelqen shume sporti.Me shume ska car tju them.Me pak fjale ky jam une

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 07 Mars 2008 01:12
ThE_DaRk_NiGhT nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ThE_DaRk_NiGhT Kliko këtu për të kontaktuar me ThE_DaRk_NiGhT (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ThE_DaRk_NiGhT't! Kërko mesazhe të tjera nga: ThE_DaRk_NiGhT Shto ThE_DaRk_NiGhT në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ThE_DaRk_NiGhT në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
THe_AnSwEr
unknown

Regjistruar: 08/06/2003
Vendbanimi: California
Mesazhe: 681

mir se erdhe

Mesazh i vjetër 07 Mars 2008 23:17
THe_AnSwEr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të THe_AnSwEr Kliko këtu për të kontaktuar me THe_AnSwEr (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të THe_AnSwEr't! Kërko mesazhe të tjera nga: THe_AnSwEr Shto THe_AnSwEr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto THe_AnSwEr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Toni mireserdhe .

Mesazh i vjetër 08 Mars 2008 01:20
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 01:16 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > Prezantimi nga ThE_DaRk_NiGhT

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar