Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Gjakmarrja Ne Shek 21
Gjithsej 11 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Gjakmarrja Ne Shek 21

Ky fenomen i cili u fashit ne vitet e diktatures,tani ne keto vite post diktature eshte perhapur e ka marre trajta te rrezikeshme.Kanunu i L Dukagjinit,si nje kushtetute e atyre viteve kur nuk kish shtet,sot nuk njeh asnje norme e ligj.Ai ka degjeneruar dhe si pasoje ka sjelle ngujimin jo vetem te atyre qe jane fajtore per gjakun,por edhe te femijeve te tyre.Ky fenomen ka degjeneruar ne ate fare feje sa gjaksit marrin gjak edhe duke vrare femrat e shtepise kur familja e atij qe ka vrare nuk ka meshkuj.Keta injerez injorant e dallkauk,vecse njerez nuk mund t'i quash.Familje te tera rrijne te ngujuara ne skamje e varferi,femijet e tyre do te ngelen analfabete gjithe jeten.Duke qendruar nen ankthin e frikes nga vdekja,nuk ka dyshim qe keta femije do te behen kriminele ne i lenshin te gjalle.Duke mos jetuar ne komunitet ata rriten si njerez te eger e pa vlera.Mesova se ne ish spitalin e qytezes se Policanit eshte krijuar nje qender qe merret me trajtimin e ketyre femijeve,me edukimin , shkollimin dhe me ruajtjen e tyre me forca policie.Midis tyre kish edhe vogelushe te pafajeshme te cilave ju rrezikohej jeta.Eshte kulmi njerez!Ata femije ishin nje pakice,por sa e sa qindra te ngujuar ka ne zonat malore te vendit tone.Do ishte mire qe shteti dhe shoqeria shqiptare te kujdesej per keta fatkeq dhe te planifikonte fonde per kete shtrese te popullates ne nevoje urgjente.
Shoqeria civile dhe shteti jone duhet te mendojne te gjejne zgjidhje afatgjata per t'i thene ndal ketij fenomeni teper anakronik per shoqerine shqiptare.Kjo eshte nje plage qe po e grryen zonen tone verilindore.Nje pjese e ketyre injranteve jane afruar ose jetojne brenda qyteteve te medha si Tirana Durrsi etj.Me e keqja eshte se ata e kane mbartur me vete fenomenin.Ne parlament,deputetet tane te diskredituar duhet te bejne ligje ne bashkpunim edhe me shoqerine civile, me qellim qe te minimizojne kete fenomen anakronik e vrastar te jeteve njerzore.Disa nga ne shqetesohen per gjoja degjenerimin moral,por une mendoj se ai nuk eshte gje,ne krahasim me degjenerimin e ketij fenomeni qe poe zvetnon jeten e qindra mijra shqiptareve.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 14 Maj 2008 19:36
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

E dhimbshme... shume e dhimbshme...!!!
E di c'fare?!
Fole per degjenerim nga ana morale etj...
Edhe pse do te thoja se keto jane te lidhura, pasi aty brenda ne ato realitete ka nje bombe problemesh psikologjike e sociale, nje nder te cilat eshte edhe degjenerimi moral!
Por do te citoja nje shprehje tipike shqiptare qe thote gjuha shkon ku dhemb dhemballa
me sa duket neve nuk na ka dhembur ndonjehere ajo dhemballe (shyqyr Zotit) por qe nuk eshte nje justifikim per ta hedhur tej ne harrese...
Ben shume mire qe e kujton!!!

Bile duhet kujtuar me shpesh... duhet te shohim se "c'kancere" ka shoqeria jone!!!
Dhe te mundohemi sadopak per te bere dicka!

Peace!

Mesazh i vjetër 15 Maj 2008 00:51
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

une jam pro gjakemarrjes... eye for an eye

Mesazh i vjetër 15 Maj 2008 00:55
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dhoma666
djale i mire,,,,,,

Regjistruar: 20/01/2007
Vendbanimi: duke shaluar,,,instiktet....
Mesazhe: 325

edhe ne proceduart e kriminologjise njihet efekti qellim. nese dikush ka qellim te keq ndaj meje apo te afermeve te mi,,une jam ok qe te pergjigjemi me te njejten monedhe ,pra pro gjakmarrjes,,,,,,,,,,

Mesazh i vjetër 15 Maj 2008 01:15
dhoma666 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dhoma666 Kliko këtu për të kontaktuar me dhoma666 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dhoma666 Shto dhoma666 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dhoma666 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Pro gjakmarrjes???!!!

Mesazh i vjetër 15 Maj 2008 19:17
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
Pro gjakmarrjes???!!!

nese dikush te demton njerezit e zemres sigurisht qe do hakmerrem..

Mesazh i vjetër 15 Maj 2008 19:25
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

nese dikush te demton njerezit e zemres sigurisht qe do hakmerrem..

Te njejtin mendim kam dhe une!!!

Mesazh i vjetër 15 Maj 2008 19:27
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Te njejtin mendim kam dhe une!!!

shyqyr se thash mos jam vetem une hakmarrse... kush nuk ashte hakmarres them qe ska gjak.. mua me levriz gjaku per nje fjale goje..

Mesazh i vjetër 15 Maj 2008 19:33
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

shyqyr se thash mos jam vetem une hakmarrse... kush nuk ashte hakmarres them qe ska gjak.. mua me levriz gjaku per nje fjale goje..

Une sdi te fal,sidomos kur me prek prinderit dhe vellane...
Per keta te vras,e kam kaq gjak&force!!!
Si me thene pika e dobet!!!!

Mesazh i vjetër 15 Maj 2008 19:36
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Une sdi te fal,sidomos kur me prek prinderit dhe vellane...
Per keta te vras,e kam kaq gjak&force!!!
Si me thene pika e dobet!!!!

uhhhhh me te prek kush ne familje nuk durohet.. une dhe per qen hakmarrem.

Mesazh i vjetër 15 Maj 2008 19:45
Ora tani: 16:49 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 11 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Gjakmarrja Ne Shek 21

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar