Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > pershendetje
Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
zemer-....
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 09/03/2008
Vendbanimi: ........................
Mesazhe: 447

pershendetje

Pershendetje te gjithe .Jam zemer-g jam nje vajze nga Elbasani por jetoj ne Milano shpresoj qe mes jush te ndiej sa me pak nostalgjine e vendit tim .Punoj dhe studioj hobi ime eshte letersia .Cfare me mungon nga Shqiperi ;shetitjet buze liqenit te Pogradecit me ate ne krah kjo me mungon .
ciao

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Mars 2008 15:01
zemer-.... nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të zemer-.... Kliko këtu për të kontaktuar me zemer-.... (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: zemer-.... Shto zemer-.... në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto zemer-.... në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Mire se na gjete zemer-g.
Kalofsh sa me kendshem ne kete forum.

Mesazh i vjetër 09 Mars 2008 15:09
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
zemer-....
Anëtar Aktiv

faleminderit

Mesazh i vjetër 09 Mars 2008 16:43
zemer-.... nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të zemer-.... Kliko këtu për të kontaktuar me zemer-.... (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: zemer-.... Shto zemer-.... në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto zemer-.... në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
THe_AnSwEr
unknown

Regjistruar: 08/06/2003
Vendbanimi: California
Mesazhe: 681

mir se erdhe

Mesazh i vjetër 10 Mars 2008 01:11
THe_AnSwEr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të THe_AnSwEr Kliko këtu për të kontaktuar me THe_AnSwEr (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të THe_AnSwEr't! Kërko mesazhe të tjera nga: THe_AnSwEr Shto THe_AnSwEr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto THe_AnSwEr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

MIRSEERDHE zemer-g.
dhe ja kalosh mire ketu ne shoqerine tone.

ps: un dhe ky me siper jemi interista po ti?.

Mesazh i vjetër 10 Mars 2008 01:21
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cancer
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 09/03/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 448

ej, po dhe un interist i cmendur jam, po ku ishit mor cuna

Mesazh i vjetër 10 Mars 2008 02:19
cancer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cancer Kliko këtu për të kontaktuar me cancer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cancer Shto cancer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cancer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
zemer-....
Anëtar Aktiv

dhe un interiste e cmendur jam por ne keto momente interi sa hengri 1 gol nga liverpuli u merzita shum.

Mesazh i vjetër 12 Mars 2008 02:34
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Sa keq me vjen per interin

mire se erdhe zemer-g

Modifikuar nga briseide datë 12/03/2008 ora 04:26

Mesazh i vjetër 12 Mars 2008 04:16
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Re: pershendetje

Citim:
Po citoj ato që tha zemer-g
Pershendetje te gjithe .Jam zemer-g jam nje vajze nga Elbasani por jetoj ne Milano shpresoj qe mes jush te ndiej sa me pak nostalgjine e vendit tim .Punoj dhe studioj hobi ime eshte letersia .Cfare me mungon nga Shqiperi ;shetitjet buze liqenit te Pogradecit me ate ne krah kjo me mungon .
ciao

Shiko shiko na doli ene nje elbasanllie tjeter .Po ha pra shyqyr se ne gjithe keto vjet pak elbasanllie na kan ardhur.Gjithsesi eshte ndonjera qe se ka treguar akoma qe eshte nga elbasani se do ta mbaj sekret :p
Nejse te uroj mireseardhjen dhe per kuriozitet -Ca lagje je ti mi goc)
Te bej verejtje per skuadren e zemres.
Te ishe vajze inteligjente duhet te ishe me Milanin.
Por mund te rekuperosh...
Per koicidenc nga e djela deri sot ne drek ne milano isha.
Nejse se po hallakatem kot.
Mire se na erdhe...

Mesazh i vjetër 12 Mars 2008 04:42
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
zemer-....
Anëtar Aktiv

Thumbs down

pse jam inteligjente jam interiste persa i perket milanit dyshoj per inteligjentet nese ka???????kurse un jam elbasanllije puro ska problem lagja.Interit do ti vin dite me te bukura mos u gezoni shum ju milanistet.

Mesazh i vjetër 12 Mars 2008 15:56
Ora tani: 04:11 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > pershendetje

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar