kurt
.........
Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021
|
Citim: Po citoj ato që tha Syrius
Dua te di si do ta gjykonin jeten keta "wise" men, po tu vija une thiken e bukes ke fyti.
jam i sigurte qe do te zgurdullonin syckat e do te qurraviteshin si qener, per kete jete qe e quakan "worthless"
E dua jeten, jam i dashuruar me te.
Ndryshe, po mos ta doja, do t'jaja kisha bere vetes bam me kohe...me gjithe trishtimet e dhimbjet qe kam kaluar.
po me habit kjo analiza jote syrius, nuk ka lidhje fare se si e kuptoj une.
p'sh, mijera njerz vrasin veten cdo dite ne ket bote! 100% e tyre do zkurdudhonin syte nese dikush ia ven thiken ne fyt, por nuk kane frike t'i japin fund jetes me duart e tyre.
ne lidhje me thenien, une them se eshte philosophical, dhe nietzche eshte filozof besoj.
me pershkrimin e sakte "worthless" une kuptoj qe nuk ka vlere te mundohemi shume te mendojm per te ardhmen apo te tashmen, te merzitemi a me don nje kurve apo nje vajze e mire, te merzitem nese do vdes i vetem diku i tretur neper rruget e botes, apo do jem i rrethuar me grua e femije/familje diku ne te ardhmen, a do jem i varfer ekomikisht si te gjithe para-ardhsit e mij apo do kem me shume
etj etj
pra shkurtimisht (kjo eshte e imja tani, jo e nietzchit )
whenever we'll stop trying to make sense out of this sensless thing called life, we might just start anjoyin it more.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|