Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > pershendes te gjithe forumin
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

pershendes te gjithe forumin

wow!!dmth, ktu mund te flas per veten?! patjeter kjo eshte tema me e preferuar e imja ... meqe e kam ves te flas per gjera te vogla elemntare, pothujse asgje, shume here me pak se asgje...

pershendetje te gjitheve: emrin e kam ilir. i njoh traditat tona shqiptare shume mire dhe i dua e i rrespektoj, personalisht jam untradicional, jam rritur si njeri me shume ne boten time edhe kur kam jetuar ne shqiperi dhe jashte saj. e quaj veten "free thinker" se mndja ime e vogel nuk eshte e gdhendur nga shkolla, feja,apo sistemi shoqeror i mases, meqe kam punur pothuajse gjithe jeten per veten time, i pavarur nga sakush.

kam emocione, qeshi, nevrikosem, depressionohem, shkoj me dite pa gjume, kam damar e gjak qe qrkullon ne trupin tim, jam njeri. ne shume raste e urrej veten por jo edhe aq shume meqe akoma jetoj. kam nje jete shume te qete dhe te lire plotesisht. nuk e ngarkoj veten shume me obligime se me pelqen thjeshtesia...AKA lazy

ok, i will stop now! and you thought i was joking about being my faverate topic

pershendetje, me mire vone se kurr...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 06 Qershor 2008 05:20
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
THe_AnSwEr
unknown

Regjistruar: 08/06/2003
Vendbanimi: California
Mesazhe: 681

mir se na ke ardhur

Mesazh i vjetër 06 Qershor 2008 06:33
THe_AnSwEr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të THe_AnSwEr Kliko këtu për të kontaktuar me THe_AnSwEr (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të THe_AnSwEr't! Kërko mesazhe të tjera nga: THe_AnSwEr Shto THe_AnSwEr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto THe_AnSwEr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Prisni ore se na bete lemsh !!
Po kurti ka kohe ne forum...ca thoni mirese na erdhe ...

Mesazh i vjetër 06 Qershor 2008 13:20
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Po ca ti bejme ne qe tani eshte kujtuar me u prezantuar.

Hajt ishalla nuk nevrikosesh shume.

Ciao ciao

Mesazh i vjetër 06 Qershor 2008 16:25
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
THe_AnSwEr
unknown

Regjistruar: 08/06/2003
Vendbanimi: California
Mesazhe: 681

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Prisni ore se na bete lemsh !!
Po kurti ka kohe ne forum...ca thoni mirese na erdhe ...

po pse kandilin njerzve u mbaj une, kur prezantohen e kur jo :p :p :p

Mesazh i vjetër 06 Qershor 2008 23:43
THe_AnSwEr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të THe_AnSwEr Kliko këtu për të kontaktuar me THe_AnSwEr (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të THe_AnSwEr't! Kërko mesazhe të tjera nga: THe_AnSwEr Shto THe_AnSwEr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto THe_AnSwEr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Citim:
Po citoj ato që tha THe_AnSwEr

po pse kandilin njerzve u mbaj une, kur prezantohen e kur jo :p :p :p

hahahahh, Answer, m'ke ba me qesh, shume funny me ate sinqeritetin tend. flm

lela dhe eria te betohem qe e pashe per here te pare! kjo tregon se nuk i hi forumit rreth e rrotull shume, sic e kam theksuar me mire vone se kurre, e bera per rrespektin qe kam per te gjithe juve ne forum, thanks.

Mesazh i vjetër 07 Qershor 2008 04:05
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Smile

Mire se te ka pru i Madhi Zot. Ke shok si veten sa te dush ne forum.
Tan jena me ka nji rrem mangut, hahahahaha- un te diftoj te verteten.
Bafsh qejf yll shkodret.

Mesazh i vjetër 07 Qershor 2008 04:23
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Pershendetje Kurt.
Mire e the, me mire vone se kurre.

Mesazh i vjetër 07 Qershor 2008 09:49
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

flm enya e piktor. shihemi neper forum, se m'duket se ktu ka tradhti burraaaaaaaaa

Mesazh i vjetër 07 Qershor 2008 16:14
lulja_1
E martuar!Hahaha.

Regjistruar: 17/02/2008
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 449

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
flm enya e piktor. shihemi neper forum, se m'duket se ktu ka tradhti burraaaaaaaaa

Edhe ne femrat e vrejtem qe ka Tradheti!

Mesazh i vjetër 07 Qershor 2008 17:11
lulja_1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lulja_1 Kliko këtu për të kontaktuar me lulja_1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lulja_1 Shto lulja_1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lulja_1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 06:47 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Prezantimi i Anëtarëve të Forumit > pershendes te gjithe forumin

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar