Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Interneti dhe Shqipëria > Më shumë se 160 milionë ueb-faqe në internet
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
NoThInG
AltruisT

Regjistruar: 20/03/2008
Vendbanimi: Ballkan
Mesazhe: 70

Më shumë se 160 milionë ueb-faqe në internet

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re f.0330051157772_m.jpg
Ky file është shkarkuar 26 herë.

Në muajin mars të këtij viti në internet janë regjistruar rreth 163 milionë ueb-faqe, respektivisht 4.5 milionë më shumë se një muaj më herët, thuhet në një analizë të internetit të realizuar nga kompania Netcraft.
Kjo rritje e shpejtë, sipas Netcraftit, shpjegohet me popullaritetin e shtuar të shërbimit blog dhe të shërbimeve shoqërore online. Për shembull, në bllogjet e Google-t, numri i ueb-faqeve personale, brenda vetëm një muaji, është shtuar për 842.000, ndërsa në rrjetin e shoqërimit “MySpace”, 200.000 sosh.

Serveri më i popullarizuar, sipas statistikave të Netcraftit, mbetet “Apache”, që përfshinë mbi 50% të ueb-faqeve botërore. Vendi i dytë për nga shtrirja i takon Microsoftit, që merr pjesë me 35% në tregun e serverëve (57.7 milionë ueb-faqe), ndërsa pason Google, me 5.5 % (9 milionë ueb-faqe), Lighttpd me 0.95% (1.5 mln. faqe) dhe Sun, me 0.34, respektivisht (550.000 ueb-faqe).

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 18 Prill 2008 02:14
NoThInG nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NoThInG Kliko këtu për të kontaktuar me NoThInG (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: NoThInG Shto NoThInG në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NoThInG në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
belga
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/02/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 279

Re: Më shumë se 160 milionë ueb-faqe në internet

Citim:
Po citoj ato që tha NoThInG
Në muajin mars të këtij viti në internet janë regjistruar rreth 163 milionë ueb-faqe, respektivisht 4.5 milionë më shumë se një muaj më herët, thuhet në një analizë të internetit të realizuar nga kompania Netcraft.
Kjo rritje e shpejtë, sipas Netcraftit, shpjegohet me popullaritetin e shtuar të shërbimit blog dhe të shërbimeve shoqërore online. Për shembull, në bllogjet e Google-t, numri i ueb-faqeve personale, brenda vetëm një muaji, është shtuar për 842.000, ndërsa në rrjetin e shoqërimit “MySpace”, 200.000 sosh.

Serveri më i popullarizuar, sipas statistikave të Netcraftit, mbetet “Apache”, që përfshinë mbi 50% të ueb-faqeve botërore. Vendi i dytë për nga shtrirja i takon Microsoftit, që merr pjesë me 35% në tregun e serverëve (57.7 milionë ueb-faqe), ndërsa pason Google, me 5.5 % (9 milionë ueb-faqe), Lighttpd me 0.95% (1.5 mln. faqe) dhe Sun, me 0.34, respektivisht (550.000 ueb-faqe).

pershendetje dhe urime ne fushen e internetit
respekte nga belga

Mesazh i vjetr 19 Prill 2008 00:13
belga nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të belga Kërko mesazhe të tjera nga: belga Shto belga në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto belga në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dr_Devil sht moderator/e n kt nn-forum   Dr_Devil
www.Mjeksia.INFO

Regjistruar: 09/12/2005
Vendbanimi: Italy
Mesazhe: 471

Kaq pak faqe paska?

medoja se ishiin shume me shume faqet e webit!

Mesazh i vjetr 19 Prill 2008 03:13
Dr_Devil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dr_Devil Kliko këtu për të kontaktuar me Dr_Devil (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dr_Devil Shto Dr_Devil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dr_Devil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
nissy
Anetar i ri

Regjistruar: 06/09/2008
Vendbanimi: gjilan
Mesazhe: 2

mir de
bota virtuale po perpron gjdo dit e me shum

Mesazh i vjetr 06 Shtator 2008 15:37
nissy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të nissy Kliko këtu për të kontaktuar me nissy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: nissy Shto nissy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto nissy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:44 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Interneti dhe Shqipëria > Më shumë se 160 milionë ueb-faqe në internet

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar