sajmolabi
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 02/04/2007
Vendbanimi: IT
Mesazhe: 111
|
Me ne fund ne Shqiperi
Pas tete vjetesh qe nuk e kisha pare Shqiperine,me ne fund erdha,...Shume gjera paskan ndryshuar,por shume te tjera jo,...shume per mire e shume per keq....P sh,pluhur e pleh i madh,...te duket sikur je ne rruget e Bagdadit,...parregullsi ne trafik,...cmime shume te larta per sherbime shume te uleta,...shtepite e vjetra po kthehen ne rrenoja edhe pse dikush banon ne to,...bregut te jugut ndonje idiot te pergjigjet greqisht edhe pse ti po i flet Shqip,sikur te jesh grek ka ndonje gje te bukur(ca budallenj),...Parregullsia e ndertimeve te cmend,...Nderkohe ka edhe vende (te pakta) ku te mirepresin,me sherbime modeste por me cmime te drejta,jane ndertuar disa (them disa) hotele dhe lokale ashtu si duhet dhe ne keto pak raste gjen edhe personelin tamam profesional.Ketu ne Vlore ka shume turiste sivjet dhe me duket se nuk po kuptohet mire gjendja,....n,q,se une nuk ndjehem mire kesaj rradhe po shkoj te shpenzoj me pak e te kenaqem me shume ne vend tjeter,...Te pakten une jam turperuar per ate qe vendi im ofron,...ah se harrova,femrat ne darke dalin me pikatore,...naten as mos e fol.Me duket vetja si Marsian qe po dal me te dashuren.......Pra desha te dilja ketu,kush si une e ka ndjere veten te tille a mund te me thoni,..mund te bejme dicka ne emigrantet(ne qe deri tani kemi bere shume po asnjeri s'na e di)per te rregulluar sadopak gjendjen?Thuhet se fajin e kane politikanet tane (menderet) po ne cfare po bejme qe te na degjohet sadopak zeri?.....dhe nje episod,...nje makine me targa tirane me kishte zene rrugen ne Llogara e s'luante nga vendi,kur i rashe borise na doli nga xhami nje goce e me tha ...eee o refugjat,...ca ke?....refugjat mua???? ajo Tr ,...une nga Vlora po me targa te huaja....hajt merre vesh?????