ksovari
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 610
|
Citim: Po citoj ato që tha AngelDevil
eh Bionde....
une sdo te sjell video po 1 histori te vertete qe e degjova sot e akoma se kam marr veten
nje komshia ime eshte e re ne moshe ka e 2 femije te bukur si drita. i shoqi i saj vdes para ca kohesh e kjo e vetme rrit femijet e vazhdon jeten... marr vesh qe kishte 2 muaj qe ishte operuar nga kanceri ne gji rezultati i biopsise kancer malinj......... sot me tregoj se ke idene se sa fort do qe te jetoje, nuk dua ti le femijet rrugeve me tha eshte shume e tmershme dua ta ndihmoj e sdi si ta ndihmoj por sa here e shoh me prihen mua gjunjet e jo me asaj......... se kuptoj pse zoti eshte kaq i padrejte sdi cte bej e si te reagoj
Angel ngjarje prekese, por Zoti nuk eshte i padrejte....ne keto raste edhe nese prekesh nuk dohet te dorezohesh perball sfides qe te rrethon, fundja, se paku para saj kur te jesh tregohu e forte.
Angel nuk dua te ligjeroj ose mbaj seminar, por, mbeshtjen tek Zoti duhet ta kemi gjithehere. Jemi ne nje bote qe nuk besohet e verteta. Per kete semundjen e kancerit tash eshte zbuluar nje vaksine pa efekte ansore.
Ka gjithefare rastesh, nder me te dhimbshmet, por, asnjeri nuk eshte i njejte..
Duhet t jemi te forte...
Kam nje mikun tim ne prishtin, kemi stervitur bashke, ka qene me i mire se une art marcial, e godet makina dhe u paralizua, e derguam per operim ne Turki, por mbeti invalid, e fejuara e la, ai me nuk kishte pasuri, me shkroji nje mesazh: VELLA I DASHUR, NUK E DI A ME KUPTON, SE SA NE HALL JAM, NENEN E KAM TE SEMUR, MOTREN E VOGEL, BABA ESHTE VRA NE LUFTE, E DI SE NUK E KAM DERTIN TE PASURIA, POR, MERZITEM KUR NUK MUND TE NDIHMOJ NENEN, DHE KUR SHOH MOTREN TEK QAN...
Pas nje viti, nje vajze e marton ketemikun tim , dhe ashtu ka pranuar, ky kishte vetem nje shtepi te vogel se tjetren ia kane djegur ne lufte. Pas 6 muajve, ai pronari i makines ia sjell demshperblim mbi 100 mije euro.
E kam takuar disa here ai ishte i lumtur ndersa une qaja ne vete , besom dhe tek shkruaj kete ngjarje me shkojne lotet. Dhe kur me godasin sprovat e jetes, kujtoj ate, si qesh , si flet, si eshte i kenaqur me jeten,,,
BIle disa femij jetim i paguan shkollen,,,,me fal me nuk mund te shkruaj....
nuk kam fuqi... Ai me mungon shume, dhe shpesh me merr malli , por kur e shof nuk permbahem dot nga lotet,,,
Por jeta eshte e vrazhde, por durimtaret fitojne pa dyshim,