Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515
|
Citim: Po citoj ato që tha cecilia
Debora, ti pervec pyetjes qe ke bere ke dhene edhe shume arsye pse ndodh kjo gje.
Nuk ngelet shume hapesire te themi pse-te por megjithate po them dy fjale: eshte normale te krijojme miqesi me disa dhe jo me te gjithe boten apo kush na del perpara,arsye nr.1 eshte sepse na terheq si fillim personaliteti i tjetrit,e 2-ta kur i afrohemi kesaj miqesie me shume fillon dhe na terheq menyra e tij/saj...njohurite,sporti i perbashket,letersia etc por mbi te gjitha (sado universitete te kesh) kompliciteti,humori dhe aftesite e tij/saj per te n'a degjuar...dhe e kunderta.
Mua me ka ndodhur shpesh te krijoj miqesi me njerez komplet e kunderta ime, aty gjej dicka te re,aty vetem mund te njoh vetveten me mire.S'di c'te them me shume.
Mund ti kem permendur tere arsyet nga ana teorike, por megjithate mund te japesh mendimin tend se si nisesh ti per te zene shoqerine apo partnerin. Mendoj se secili nga ne ka pikepamje te ndryshme se cila nga ata faktore eshte me kryesori.
Ti p.sh ke thene dicka qe une se kam permendur, pra qe ty te terheqin njerezit e kundert me ty. 
Modifikuar nga Deb* datë 18/01/2010 ora 03:31
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|