Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Psikologjia > Enderrat qe shikojne anetaret.
Gjithsej 7 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Enderrat qe shikojne anetaret.

Enderrat qe secili nga ne shikon dhe ka deshiren t'i tregoje ato.

Po e filloj une i pari.

Dje pashe kete enderr; Ishte nje liqen si me uje te turbullt dhe ngaqe nuk me pelqente ta shikoja ashtu (ndoshta kisha ndermend te lahesha aty) vura doren ne uje dhe fillova te trazoj ujin. Pas pak uji u pastrua dhe doli i paster fare si kristal. Nje peshk me tej sikur levizi qe me pas erdhen e u shtuan dhe te tjere. Kisha deshire te kapja nje, por nuk munda.
Kaq mbaj mend.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 31 Maj 2007 11:26
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

qartesim shpirteror...do ndihesh me mire dhe do arridh dicka ... ose do relaizosh nje deshire ... jo right away ....por me mendje te qarte dhe shpirt te qete do ia arrish qellimit...think think....
te keshilloj te shkosh ne plazh . futju detit , oqeanit permes ...

p.s skam pare endrra so .. pa gjume....
p.s kontinent nuk mora leje po dhashe nje shpjegim out of the blue lol...

Modifikuar nga elsaaa datë 31/05/2007 ora 13:28

Mesazh i vjetër 31 Maj 2007 13:03
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

elsaaaaaaaaaaaa....ma shpjego pak kete adnrren qe kam pa un mram...

keto dite asht hap  nje banke e re ne rrugen qe bej une per ne Universitet ...dhe mram pash ne anderr sikur une kisha shku aty me vllane tem se ai kishte pune me drejtorin e bankes dhe une duke ndenjur ne holl..,pashe se ishte i mbushur me Tv .Aty paraqiteshin fotot e mija duke kaluar rruges per ne shkolle dhe ideja ishte se nje punonjes aty me merrte ne fotografi.....Bo.....i kam ba da asosacione per kete enderr  dhe i kam lidh me idene se kam mendu me punu une aty....nuk edi se si mund ta interpretosh ti apo na kush tjeter qe merr vesh na pak.....

Mesazh i vjetër 31 Maj 2007 13:08
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
njeni
dikush

Regjistruar: 10/12/2006
Vendbanimi: united states of shkodra
Mesazhe: 1582

e ke nga stresi i provimeve ndaj dhe shef keshtu endrrash................................ke dhe fantazi te madhe.................

Mesazh i vjetër 31 Maj 2007 13:10
njeni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të njeni Kliko këtu për të kontaktuar me njeni (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: njeni Shto njeni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto njeni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

kam pa nje enderr dje sikur isha ne kafe me nje anetare te forumit duke pir kafe. me sakt me lela dr
kafen po e pinim ne durres ne nje lokal buze detit dhe diskutonim cdo gje pervec se forumit. pasi nje nga pikat qe lela pranoi te dilte per kafe me mua ishte te mos flisnim per forumin (nga frika e miqesise sime me konten).
si djale i shkathet qe jam dhe tip ushtaraku e ftova per ne pub me vone dhe pasi i kisha dhene deri tek 3 dopio jin tonic lela filloi te fliste per boten tjeter. e kapi alkoli te shkreten...

menjhere e shoqerova per ne shtepi dhe duke i uruar naten e mire e putha lehte ne buze por nuk besoj se mban mend se ishte shume tape.

nuk e di a ju pelqeu endrra ime por sic ka thene edhe artisti i madh i popullit Luftar PAJO "ben vaki dhe dalin endrrat"

respekte oli+inter

Mesazh i vjetër 31 Maj 2007 13:15
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
elsaaaaaaaaaaaa....ma shpjego pak kete adnrren qe kam pa un mram...

keto dite asht hap  nje banke e re ne rrugen qe bej une per ne Universitet ...dhe mram pash ne anderr sikur une kisha shku aty me vllane tem se ai kishte pune me drejtorin e bankes dhe une duke ndenjur ne holl..,pashe se ishte i mbushur me Tv .Aty paraqiteshin fotot e mija duke kaluar rruges per ne shkolle dhe ideja ishte se nje punonjes aty me merrte ne fotografi.....Bo.....i kam ba da asosacione per kete enderr  dhe i kam lidh me idene se kam mendu me punu une aty....nuk edi se si mund ta interpretosh ti apo na kush tjeter qe merr vesh na pak.....

ok keto jane shpjegime kshu out of the blue i kam monetale me qarte penallti loool...

ti yvi do kesh karrier ne jete.....dhe do e prekesh shume shpjet ... mendoj se eshte dicka krejt ndryshe nga cfare katilesha mund te studioje....
vllai tshikoje xhepin.. them s eban shpenzime nqs ka moshen me pas noj lloj pareje ne xhep.lol.nqs o i vogel mendoj se se shpejti merr i dhurat...:p

mo u merzitni ju te tjeret mani rradhen...
kontinent sorry pa lejen tane po jap shpjegime

Mesazh i vjetër 31 Maj 2007 13:23
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
kam pa nje enderr dje sikur isha ne kafe me nje anetare te forumit duke pir kafe. me sakt me lela dr
kafen po e pinim ne durres ne nje lokal buze detit dhe diskutonim cdo gje pervec se forumit. pasi nje nga pikat qe lela pranoi te dilte per kafe me mua ishte te mos flisnim per forumin (nga frika e miqesise sime me konten).
si djale i shkathet qe jam dhe tip ushtaraku e ftova per ne pub me vone dhe pasi i kisha dhene deri tek 3 dopio jin tonic lela filloi te fliste per boten tjeter. e kapi alkoli te shkreten...

menjhere e shoqerova per ne shtepi dhe duke i uruar naten e mire e putha lehte ne buze por nuk besoj se mban mend se ishte shume tape.

nuk e di a ju pelqeu endrra ime por sic ka thene edhe artisti i madh i popullit Luftar PAJO "ben vaki dhe dalin endrrat"

respekte oli+inter

si ka mundesi... sa here ke lexu shkrimet e kontes...lol kane qene dhe voluminoze:p
hap syte rastesisht do takosh sho fmeijerie ose shoqe....dike qe tashme e ke harruar por ke shume kujtime me te...kur lujshit hapa dollapa para pallatit...them se shoqni femijerie....

Mesazh i vjetër 31 Maj 2007 13:27
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

Enderr e djeshme ose sotshme:

Sikur isha ulur me Sali Berishen dhe nje shoqen time ne mes te bulevardit tek sheshi Skenderbeu.Pinim kafe dhe benim muhabet per problemet kombetare. Nga mesi i bisedes degjojme zhurme heikopteresh dhe makinash qe na filmonin dhe fotografonin...

Kam pershtypjen qe kjo enderr u shfaq per arsye se keto dite kam disa takime te rendesishme pune qe me kane shkaktuar ethe..

Mesazh i vjetër 31 Maj 2007 15:06
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa

ok keto jane shpjegime kshu out of the blue i kam monetale me qarte penallti loool...

ti yvi do kesh karrier ne jete.....dhe do e prekesh shume shpjet ... mendoj se eshte dicka krejt ndryshe nga cfare katilesha mund te studioje....
vllai tshikoje xhepin.. them s eban shpenzime nqs ka moshen me pas noj lloj pareje ne xhep.lol.nqs o i vogel mendoj se se shpejti merr i dhurat...:p

mo u merzitni ju te tjeret mani rradhen...
kontinent sorry pa lejen tane po jap shpjegime

........

thnx elsaaaaaaaaaa.......ti po i din te tana maj dreq...si me kene tu pa filxhan...:p

Mesazh i vjetër 31 Maj 2007 18:07
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
Enderr e djeshme ose sotshme:

Sikur isha ulur me Sali Berishen dhe nje shoqen time ne mes te bulevardit tek sheshi Skenderbeu.Pinim kafe dhe benim muhabet per problemet kombetare. Nga mesi i bisedes degjojme zhurme heikopteresh dhe makinash qe na filmonin dhe fotografonin...

Kam pershtypjen qe kjo enderr u shfaq per arsye se keto dite kam disa takime te rendesishme pune qe me kane shkaktuar ethe..

knsenia mos te vije cudi kur tia fillosh politikes nqs merresh me te..... ederr e bukur "it means Leadership"

Mesazh i vjetër 31 Maj 2007 19:53
Ora tani: 12:53 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 7 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Psikologjia > Enderrat qe shikojne anetaret.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar