I dashur ditar!
Tashi do te doja te isha te ndonje qender psikologu, ne kliniken e nje psikologu idiot qe me fton ne klinike dhe me thote gjithe qejf: "e dashur, akomodohu si te duash e fol c'te vjen nder mend". Mua do me vinte te qeshja me fallsitetin e tij, por do gezohesha vetem se me tha "e dashur". Sa koha u bene qe s'ma thote njeri?!! As une vete s'e di..
Ngjan me kohen e gjenezave psikotike cdo gje o i dashur ditar!
Sot jam vetem dhe ti e di! Mbase keshtu kam qene gjithmone!
E bere lemsh dhe e strukur ne qoshet e vetmise i flas vetem humbjes stoike..me ate zjarrin e pashuar qe me shume se me asgje ngjan me implementimin e zgjidhjeve te mundshme!
Do te doja te isha ne maje te maleve Shqiptare..te jetoja me ujqer prej verteti!Do doja te isha Mevlana, mbase nje grimce dashurie nga ajo e Mejnunit..
E di ca do te doja zoti psikolog tashi? Kam nje tatoo ne shpinë me "SS" si kujtim i neurotizmave te mia ciklike te dashurise e do doja ta vija tek kaseta e banjos...ose-ose tek vendi ku vihen letrat higjenike..!
Hahaaaa, po qesh me mua psikolog -(do i thoja)-po a nuk e di o budalle se po te isha mire nuk do vija tek ti???
KAM PASUR AQ SHUME FAT NE JETE SA TY S'TA MERR MENDJA "i dashur".
Nuk qahem per asgje!
Nuk refuzoj asnje dhurate te Zotit, cfaredo qofte ajo! Se si metastazohet brenda meje eshte problemi im e i askujt tjeter!
Gjithesesi, ju faleminderit shume per epmatine "i dashur"!
Pjesen e fundit te komfortit ndaj meje nuk e kuptova, a mund te me sqarojsh?
O lali si e ke bo me te medha ate "e dashur" se me pelqeu shume!
He rrofsh!
Sqarim:
'Psikanalize' eshte pjese nga kapitulli 12 i "Ditari i Marylin Carol" -nga Anna Becuta (AmadeusPublishing), NewYorkDC-2003
Por gjithesesi ju faleminderit Artan per empatine.Rrofsh
Kalofshi nje dite te lezetshme qe te gjithe!
Me respect "Sevi" (hahaha)
Bashkangjitje: red drago.jpg
Ky file është shkarkuar 988 herë.
....te mos keqkuptohemi, nuk te kam shkruar me tendence!Thjesht te kam sqaruar! Te falenderoj per kohen qe harxhon duke shkruar per mua biles!
Qofsh mire!