Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515
|
Po te tregoj nje rast. Nje e njohura ime eshte martuar me mbleseri. Ne fakt une kam burrin e saj njeriun tim jo kete. Ka vite, jo tani. Me tha, '' Nuk desha te martohesha me dashuri. Me pelqen kur nuk e njeh mashkullin me te cilin lidhesh. Me pelqen ndrojtja dhe zbulimi i njerit-tjetrit pak nga pak. Keshtu e konceptonte ajo. Une kam qene adoloshente kur ma ka thene dhe me beri cik pershtypje. Megjithate rasti i kesaj ndryshon se kete nuk e detyroje njeri ta pranonte. I pelqeu burri qe mori nga te gjitha drejtimet. Ishte e lumtur. Nese nuk do e kishte pelqyer, dhe pranuar me detyrim a do i pelqenin marteasat me mbleseri kesaj?
Persa i perket historise tende.
Kam pershtypjen qe ajo kishte urrejtje ndaj tij jo thjesht per faktin se '' e perdhunoi'' , fundja ajo e dinte ce priste. Nuk besoj se eshte e vetmja qe e kane martuar ne kete menyre. Asaj nuk i ka pelqyer burri, dhe ju duk marredhenia e pare me te e tmerrshme. Te themi te verteten, hera e pare te duket '' e tmerrshme'' me ate qe do e jo me me nje te huaj. Ne ato momente femra e ''urren'' mashkullin.
Nuk mund ti vesh faj vetem burrit ne kete rast, por prinderve qe nuk i dhane mundesi ciftit te takoheshin para martese. Ai beri ci kishin thene besoj. Te dy mund ti quaj viktima ne kete rast, dhe fajtor prinderit, shoqeria, ambjenti rrethues zakonet e prapambetura qe akoma ruhen me fanatizem ne keto vende.