Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > cili eshte raporti juaj me miqesine?
Gjithsej 12 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
macekeqe
e perkedhelur

Regjistruar: 09/07/2003
Vendbanimi: Ne boten time
Mesazhe: 614

cili eshte raporti juaj me miqesine?

me thoni o anetar te forumit, cfare raporti keni me miqte tuaj? ne keni shok o shoqe te ngushte te cileve i rrefeni te gjitha gjerat tuaja me intime, apo ne keni nje raport te hapur me te gjithe shoket tuaj. mendoni se kur nje miqesi eshte e forte mund te thuhet gjithcka e mund te krijohet nje besim i madh apo s'besoni te shoket o shoqet e ngushta?
pres pergjigjen tuaj!!!!!!!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 25 Gusht 2003 14:22
macekeqe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të macekeqe Kliko këtu për të kontaktuar me macekeqe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: macekeqe Shto macekeqe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto macekeqe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
skalabrino
Stekaxhi

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: o hu sa larg
Mesazhe: 257

hi macekeqe

per mendimin tim nese nje shoqeri eshte e paster nuk besoj s edo kishte sekrete po te themi te drejten sot si eshte bere shoqeria shqiptare veshtire se gjen me shok ose shoqe te mire nuk diskutohet qe ka edhe te mire se kot nuk thone pyll pa zogj nuk kaapo jo ndoshta edhe gabohem po une keshtu mendoj po ti mund te me thuash se cmendim keni?

Mesazh i vjetër 25 Gusht 2003 17:14
skalabrino nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të skalabrino Kliko këtu për të kontaktuar me skalabrino (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: skalabrino Shto skalabrino në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto skalabrino në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
macekeqe
e perkedhelur

une nuk kam shume besim tek shoqeria tani per tani. mbase ngaqe jam djegur pak nga ajo. une mendoj se nje njeriu qe mendon shok te mire mund ti thuash gjithcka po ai njeri mund edhe te perdori ato gjera kunder teje nje dite kur shoqeria mbaron. prandaj une te gjitha gjerat e mia i mbaj per vete dhe nuk kam shume besim te shoqeria. dhe pse besoj me shume te nje shoqeri mes nje mashkulli dhe nje femre se sa mes dy femrave( se femrat kane shume xhelozi). mbase dhe une e kam gabim, se shume njerez qe njoh e mendojne ndryshe.
bye

Mesazh i vjetër 25 Gusht 2003 18:05
macekeqe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të macekeqe Kliko këtu për të kontaktuar me macekeqe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: macekeqe Shto macekeqe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto macekeqe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
CCTV
Anetar i ri

Regjistruar: 24/08/2003
Vendbanimi: **********
Mesazhe: 8

Macekeqe !
Shoqeria eshte e rendesishme dhe ka vlere te madhe tek nje person , persa i perket asaj qe the ti nuk mund te ndodh tek te gjith por ne raste te vecanta , nejse un them se shoqeria eshte e rendesishme per mua ,ndoshta jo per te gjith por ama ne shumten e rasteve shoqeria luan nje rol te rendesishem te njeriu .
Ky ishte vetem nje mendim i imi dhe asgje me teper !

Mesazh i vjetër 25 Gusht 2003 18:19
CCTV nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të CCTV Kliko këtu për të kontaktuar me CCTV (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: CCTV Shto CCTV në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto CCTV në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
macekeqe
e perkedhelur

kuptova qe shoqeria per ju eshte shume e rendesishme. po hapa kete teme dhe per te ditur neqoftese ju flisni per gjithcka me shoqerine tuja. psh ne flisni per ndjenjat tuaja me te fshehta apo per sex etj..........
bye

Mesazh i vjetër 25 Gusht 2003 18:31
skalabrino
Stekaxhi

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: o hu sa larg
Mesazhe: 257

hi macekeqe prap

jam dakort me mendimin tend kur thua se vajzat jane me xheloze dhe kur citon qe me mire i hapem nje mashkulli kjo ndoll tamam se ju vajzat jeni shume xheloze per njera tjetren dhe sa po te beni thafe i nxirrni ne shesh te palarat kurse me djemte ndryshon puna sepse edhe ne qofte se ti zihesh me shokun me te ngushte besoj se ai nuk do te llapte shume.Nuk ka shoqeri besoj qe mos te flasi per seksin apo ndjenjat e shume gjera te tjera per me teper me bere kurioz cfare thoni ju vajzat kur prane jush kalon nje djale qe ju ngacmon ?pres pergjigje? besoj sipas mendimit tim e tallni !? po si vete puna ne qofte se ju bjeni ne dashuri me ate ?

Mesazh i vjetër 25 Gusht 2003 20:06
skalabrino nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të skalabrino Kliko këtu për të kontaktuar me skalabrino (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: skalabrino Shto skalabrino në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto skalabrino në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Besoj ne shoqerine femer-femer,mashkull-femer sepse une i kam jetuar dhe vazhdoj ti jetoj.Kam shoqe te ngushta te cilat nuk do i nderroja per asgje ne bote,nuk kam pasur asnjehere ndjenja xhelozie ndaj tyre dhe as ato ndaj meje keshtu qe ja kemi kaluar perfekt.
Poashtu kam pasur shoqeri te ngushte dhe me cuna,biles nje shok teper i ngushte i imi eshte homo dhe e dua si vella.
Nese i tregoj gjerat personale shoqerise?!!vetem rrethit shume te ngushte sepse sic tha macka nuk dua qe nje dite gjerat e mia private te behen objekt thashethemesh per arsye smire.

Mesazh i vjetër 26 Gusht 2003 00:38
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_lire
^^i_lire^^

Regjistruar: 02/08/2003
Vendbanimi: ^^__^^
Mesazhe: 1610

Personalisht, duke ju mbeshtur dhe mendimit te amor, duhet te dish se ke te kesh miq. Une kam shume shoke e shoqe, por te vertetet jane ato, qe i thua Mik ose Mikeshe, pra MIQ.
Une kam miq - pak, aq sa per te thene mjaftueshem, numerohen me gishtat e nje dore, por kur ato pak i ke tamam zere se ke nje bote me miq. Njeriu qe i kam besuar dhe vazhdoj t'i besoj akoma me gjithe qenien time eshte femer, mikja ime me e mire, mendoj mund t'i besosh me mire nje femre, se nje mashkulli, sepse tek nje mashkull mund te lind dhe ndjenja e cmires ose konkurenca. Besoj ne miqesine e vertete, ne miqesine e paster, besoj se egziston, por jo ne nje grup te madh njerezish. Miqt e mi i njoh prej nje jete, qe ne kopesht edhe kemi vazhduar deri ne gjimnaz bashke, me pas jeta na ka ndare neper cepa te ndryshme te botes, por vazhdojme te jemi miq. Nuk e di n.q.se do me kuptoje njeri, por shoqeri nje njeri mund te kete shume, vetem se me ato nuk thote gjithcka, por miq mjafton te kesh pak, mjafton dhe 1, por eshte i vertete ama.

U zgjata shume - besoj!
Respektet e mia dhe me sa me shume miqesira.

Amor, po ku je o goc se ke humbur si "voji n'lakra" nga s'te kam kerkuar une ty. Jam per ke bregu lumit sot, do vish? Ec mos e zgjat mo, se kena per tu knoq tu kercy alla gabelce.

Mesazh i vjetër 26 Gusht 2003 04:08
i_lire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_lire Kliko këtu për të kontaktuar me i_lire (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të i_lire't! Kërko mesazhe të tjera nga: i_lire Shto i_lire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_lire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Talking

U pika mua qe me paske kerkuar ti e s'paskam qene une...:p
shiko e di cfare?Perse nuk prenoton ndonje arixhofshke te bukur qe i ka ne gjak keto vallet,ndizni nje zjarr ne bregun e lumit merreni poashtu nje tjeter qe ti bjere dajres...dhe kerceni sa te mundeni gjerisa te ju dhembin kembet

E shikon sa e mire qe jam??
Edhe planet per mbremjet e tua ne bregun e lumit ti bej!!

p.s i_lire me duket qe te ka vajtur mendja per kolopuçe,eshte e qarte kjo ne cdo postim tendin.Mjafton te ngrejme syte ne ikonen tende:p

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2003 14:09
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
CCTV
Anetar i ri

Regjistruar: 24/08/2003
Vendbanimi: **********
Mesazhe: 8

Macekeqe!

Per ate shoqeri qe e ke fjalen ti ,ajo ka ndjenja te tjera qe shum mire te gjith e din .
Dhe ne ate shoqeri nuk me ka rastisur te keme rene shum dhe nuk mund te flas per te. Sa per ate tjeteren I mbahem fjales qe kam thene qe shoqeria eshte e nevojshme shume.

P.s ;pyet ndonje tjeter te shohim se c'thone !?

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2003 23:32
CCTV nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të CCTV Kliko këtu për të kontaktuar me CCTV (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: CCTV Shto CCTV në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto CCTV në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:12 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 12 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > cili eshte raporti juaj me miqesine?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar