i_lire
^^i_lire^^

Regjistruar: 02/08/2003
Vendbanimi: ^^__^^
Mesazhe: 1610
|
Personalisht, duke ju mbeshtur dhe mendimit te amor, duhet te dish se ke te kesh miq. Une kam shume shoke e shoqe, por te vertetet jane ato, qe i thua Mik ose Mikeshe, pra MIQ.
Une kam miq - pak, aq sa per te thene mjaftueshem, numerohen me gishtat e nje dore, por kur ato pak i ke tamam zere se ke nje bote me miq. Njeriu qe i kam besuar dhe vazhdoj t'i besoj akoma me gjithe qenien time eshte femer, mikja ime me e mire, mendoj mund t'i besosh me mire nje femre, se nje mashkulli, sepse tek nje mashkull mund te lind dhe ndjenja e cmires ose konkurenca. Besoj ne miqesine e vertete, ne miqesine e paster, besoj se egziston, por jo ne nje grup te madh njerezish. Miqt e mi i njoh prej nje jete, qe ne kopesht edhe kemi vazhduar deri ne gjimnaz bashke, me pas jeta na ka ndare neper cepa te ndryshme te botes, por vazhdojme te jemi miq. Nuk e di n.q.se do me kuptoje njeri, por shoqeri nje njeri mund te kete shume, vetem se me ato nuk thote gjithcka, por miq mjafton te kesh pak, mjafton dhe 1, por eshte i vertete ama.
U zgjata shume - besoj!
Respektet e mia dhe me sa me shume miqesira.
Amor, po ku je o goc se ke humbur si "voji n'lakra" nga s'te kam kerkuar une ty. Jam per ke bregu lumit sot, do vish? Ec mos e zgjat mo, se kena per tu knoq tu kercy alla gabelce.