Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > "uNe dhe "tI" Vlerësimi i Temës: 12 votime, mesatarja 4.33.
Gjithsej 58 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
008
Anetar i ri

Regjistruar: 11/06/2003
Vendbanimi: UK
Mesazhe: 7

Exclamation

"uNe dhe "tI"

Une the ti, edhe e gjith mota pas nesh!!!

buum buum

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 11 Qershor 2003 17:27
008 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të 008 Kliko këtu për të kontaktuar me 008 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: 008 Shto 008 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto 008 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
008
Anetar i ri

Exclamation

Une the ti

une the ti ne rruge pa kthime, unr e di qe ti je princeshe, pa princ prandaj po te the une the ti, une si peinc e ti si princesh

ahahahahah pak pa lithje po te shohime TY,

Mesazh i vjetër 11 Qershor 2003 21:02
008 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të 008 Kliko këtu për të kontaktuar me 008 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: 008 Shto 008 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto 008 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
MSHP
Anetar i ri

Regjistruar: 28/05/2003
Vendbanimi:
Mesazhe: 5

Tung

Tung...

Une dhe ai

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2003 14:39
MSHP nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të MSHP Kliko këtu për të kontaktuar me MSHP (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: MSHP Shto MSHP në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto MSHP në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ZeQo_PiLaFi
Bej vetem mir

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 21

Tung Tung une dhe na nje bukuroshe

Mesazh i vjetër 25 Korrik 2003 18:56
ZeQo_PiLaFi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ZeQo_PiLaFi Kliko këtu për të kontaktuar me ZeQo_PiLaFi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ZeQo_PiLaFi Shto ZeQo_PiLaFi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ZeQo_PiLaFi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
008
Anetar i ri

Thumbs up

une the ty

persdhendetje te gjitheve kuda qe jane, une the ti eshte teme per te prezantuar vete

ok see u later
xxx 2 all the girls

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2003 20:56
lorie
you fascinate me...

Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

ti dhe une

dhe une dhe ti
dhe vetem ne
gjithmone si tani
tamam si tani
te mbeshtjellur me trupat tane
po une dhe ti
dhe ti dhe une
keshtu ne perjetesi
Ndaloje kohen shpirt
kafshoje momentin tone
dua te rri ,ketu tek ti
perseri si tani
po tani tani tani
Hena ta ndal vrapin
dhe ujku te ndaloje
Makina te frenoje ne semafor
dhe asgje asgje
te mos ndryshoje
te mos udhetoje
vetem tani
qe jam tek ti
dhe ankthi te mos ekzistoje kurre
dhe zeri i zogut te mos degjohet
deri ne agim.
gjithone si tani
duke harruar gjykatesit
vrasesit dhe ziliqaret
ne vegime te shuara ata
dhe ne, vetem ne mbetemi
vetem ne ,dhe ne vetem
dhe ti dhe une
dhe une dhe ti
dhe ne te dy
te LIRE
si tani...
tung

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2003 22:22
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_lire
^^i_lire^^

Regjistruar: 02/08/2003
Vendbanimi: ^^__^^
Mesazhe: 1610

Une dhe Ti...
Dmth, Une dhe Lorie,
ne nje nate pa agim...
duke biseduar per miqesine.

Si thua Lorie?

(Poezia me larte eshte e kendshme...te sjell nje buzeqeshje te lire).

Mesazh i vjetër 07 Gusht 2003 01:20
i_lire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_lire Kliko këtu për të kontaktuar me i_lire (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të i_lire't! Kërko mesazhe të tjera nga: i_lire Shto i_lire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_lire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

that's so funny

ok. rentim dhe nje movie ,porosisim nje pizza dhe ja shtrojme muhabetit.ku ka me mire?ha

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetër 07 Gusht 2003 01:42
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_lire
^^i_lire^^

Regjistruar: 02/08/2003
Vendbanimi: ^^__^^
Mesazhe: 1610

Ehe, shume funny Lorie :)

Une dhe Lorie
ne nje nate
pa agim
duke ngrene pica
po rrime.
Flit njeri
shoqero tjetri,
ora s'ecen
as kalon,
por ne vend
rri e numeron,
dhe nje shoqeri e re
ne embelsine e nates
fort bukur po GEZON...!!!

(hahaha)

Kane inat keto te tjeret Lorie qe hajme pica ne, he?
Do ju japim?

Mesazh i vjetër 07 Gusht 2003 03:57
i_lire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_lire Kliko këtu për të kontaktuar me i_lire (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të i_lire't! Kërko mesazhe të tjera nga: i_lire Shto i_lire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_lire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

haha

une dhe ti
te pandare shoke
i kemi kaluar hallet tok
une qaja ti me ngushelloje
"do kesh dite te bukura "me thoje
papritur ndricohej rruga ime
ndersa ty te mbinin hidherime
dhe te ngushelloja une me dhembshuri
here qaja une, here qaje ti
iso mbanin pernate
derisa lindte agimi prape
dhe hallet menjane i linim
me nje pice,nje film dhe nje birre pinim
(bujrum kush ka uri)

Mesazh i vjetër 07 Gusht 2003 04:43
Ora tani: 01:55 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 58 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > "uNe dhe "tI"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar