IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750
|
Profesori mendoj se ju dhe une nuk i keni jetuar ato kohe,prindrit tane po.Ata na kane treguar.
Im ate me ka treguar, se kur ndertohej hekurudha per ne Elbasan,tekniket ishin te gjithe serb(jugosllav).Kur i raportohej komandatit te brigades per prezencen apo dicka tjeter,nuk thuhej brigada ndodhet e rreshtuar,por ne serbisht''dionica''.Ose ne mitingjet qe organizonte PKSH para 1948-s,populli brohoriste ''Tito-Enver'' dhe jo anasjelltas dhe servili i Miladineve,Mugosheve,Tempove etj e pranonte pa bere ze.
Profesor distancim do te thoshte shume gjera.Ne te dy e dime shume mire te verteten e distancimit.Distancim do te thoshte bashkpunim me org e sig shtetit ne dem te njerezve te familjes e fisit.Ju jeni disa vite me i madh se une,por mendoj se une kam te dhena nga ngjarje e fakte reale.Eshte mire qe ketyre djemve dhe vajzave ,qe nga mosha jane femijet tane,t'ju themi realitetin e mos te bejme retushim faktesh.
respekte