Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Ceshtja kosovare dhe me gjere > Forum kshillë dhënes apo vendim marres?
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
X-File
Selector

Regjistruar: 05/10/2004
Vendbanimi: Purgator
Mesazhe: 479

Forum kshillë dhënes apo vendim marres?

Shefi i UNMIK-ut Soren Jessen Petersen dje pasdite i ka dorëzuar liderëve kosovarë propozimin e shkruar për formimin e mekanizmit joformal politik.

Ky forum politik, sipas shefit të UNMIK-ut nuk do të ketë rol vendimmarrës, por do të jetë forum ku do të diskutohen çështje madhore për Kosovën.

Sipas Petersen Ky formu do te jet një Forum i Kosovës me Kryetarin e Kosovës dhe me udhëheqësit e katër partive politike.
Petersen thksoi se nuk kam idene qe ky forum te zevendesoj institucionet e kosoves mirpo ideja është për të pasur një dialog ku diskutojmë për çështje madhore.

Sipas Kryeministrit te kosoves Ky Forum eshte nje tentim per te i bashkuar forcar politike shqipetare kur te vendoset per statusin final te kosoves.

pas kesaj ideje te dhen nga SRSG , ne mes te partie politike ka plas nje mos marrveshje karakterin e ketij forumi, nese do te duhej te ishte vendim marres apo keshill dhenes.

Problemi qendron aty,se ndoshta kjo inisiative do te ishte me mire te merrej nga vet kryetari i Ksoves per te bashkuar forcat politike shqipetare.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 03 Maj 2005 22:01
X-File nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të X-File Kliko këtu për të kontaktuar me X-File (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: X-File Shto X-File në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto X-File në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
X-File
Selector

Egoizmi i Thaqit

Pas ides se SRSG Petersen per formimin e nje forumi jo formal kshilldhenes, PArtite ne POzite AAK dhe LDK, kan dhene miratimin e tyre, dhe tani pritet venidmi i Partise me te madhe Opozitare PDK, e cila thekson se eshte ew vendosur qe nuk do te marr pjes ne kete forum nese nuk do te ket karakter vendim marres.

me sa shifet Egoizmi i Thaqit ka shkuar aq larg sa eshte ne gjendje te shtyj diskutimet per statusin final te kosoves vetem per faktin se nuk eshte ne Pozite, keshtu qe tani qe ne nje far forme te jet edhe ai nje prej atyre qe do marr vendimin, duke injoruar institucionet.
Veprimet e thaqit ne keto momente me duken te pa menduara mire, dhe sjellin nje dem te konsiderueshem per Kosoven, qka ka shtyre qe dje te ket takime te nje pas njeshme me SRSG dhe Shefin e Zyres nderlidhese Amerikane, mirpo Thaqi si zakonisht posedon nje vendosmeri te madhe, te cilen e perdore vend e pa vend.

Mesazh i vjetr 11 Maj 2005 12:58
X-File nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të X-File Kliko këtu për të kontaktuar me X-File (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: X-File Shto X-File në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto X-File në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shtojzovalle
Mjekësi...

Regjistruar: 26/06/2003
Vendbanimi: Në shpirtin dhe vargjet e Poetit..
Mesazhe: 383

X- File,

Shihet qart se kultivoni nje urrejtje te tepruar ndaj Z. Thaqit!!!!!!!

Vetemse nuk pranon politiken e felliqte serbe si negociatore te barabarte apo si????

Shume popull interesant jemi ne beso...Para se te behemi zot shtepie, desha te them dic qe i pershtatet ketij model-populli, por pak e rende, ndaj po e kursej veten.....

Modifikuar nga Shtojzovalle datë 11/12/2005 ora 06:49

Mesazh i vjetr 11 Dhjetor 2005 06:12
Shtojzovalle nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shtojzovalle Kliko këtu për të kontaktuar me Shtojzovalle (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Shtojzovalle Shto Shtojzovalle në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shtojzovalle në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
X-File
Selector

unë nuk ndjej urrejtje ndaj askujt

Citim:
Po citoj ato që tha Le te jem une e para
X- File,

Shihet qart se kultivoni nje urrejtje te tepruar ndaj Z. Thaqit!!!!!!!

e nderuar.
Unë nuk ndjej urrejtje ndaj askujt e aq me pak ndaj Z.Thaqit er kete kam arsye te fortë mirë po nese nuk e urrej nuk do te thot se qendroj symbyllur.

Deshen S'deshen forumi u be dhe pikrisht ne te merr pjes edhe Z. Thaqi.
Ndersa sa i perket shkrimit tend me duket se nuk perket edhe aq me temen.

me gjith ate Diqka tjeter eshte pranimi i politikes se Fliqt serbe, e diqka tjeter diskutohet ketu. mendoj se ke nevoj te i ndiqesh me per se afermi zhvillimet politike.

ndaj po e kursej veten.....
ben mire deri sa te i shofesh gjerat me syrin e kritikut tepa anshem.

Mesazh i vjetr 11 Dhjetor 2005 22:10
Shtojzovalle
Mjekësi...

Gjitheashtu i nderuar,

shkresa ime dedikohej ne pergjithesi, kam percjellur afishimet Tuaja dhe dozen urrejtjese ndaj Z. Thaqit dhe atyre qe udheheqen Luften ne disa shkresa Tuaja. Ke te drejte nuk i pergjigjet ndoshta kesaj teme, por thjesht duke pasur parasysh te tjerat edhe e afishova ketu. Nese mendon se kam trazuar rregullin e oborrit Tend, lirisht zhduke nga faqja e dheut afishimin tim....

Une fort mire i shohe gjerat zoteri, por mendoje qe nuk ka nevoje permes virtualitetit te mohosh dinjitetin e atyre qe u perballen me luften sy me sy e dhemb me dhemb...Mos u be fort pre e gazetes dhe gazetareve qe folene e informaiconeve e marrin nga "Bota Sot"...

kaq, besoje se e ke kuptuar qellimin tim

me nderime

Mesazh i vjetr 12 Dhjetor 2005 01:51
Shtojzovalle nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shtojzovalle Kliko këtu për të kontaktuar me Shtojzovalle (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Shtojzovalle Shto Shtojzovalle në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shtojzovalle në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shtojzovalle
Mjekësi...

x-File, gezohem per kontributin Tuaj, shpresoje te shperbleheni ne liri...

Dikush ka kontribuar nga afer e dikush nga larg.... Qe te dyja kane qene vendimtare...

Mesazh i vjetr 14 Dhjetor 2005 21:39
X-File
Selector

Citim:
Po citoj ato që tha Le te jem une e para
Gjitheashtu i nderuar,

shkresa ime dedikohej ne pergjithesi, kam percjellur afishimet Tuaja dhe dozen urrejtjese ndaj Z. Thaqit dhe atyre qe udheheqen Luften ne disa shkresa Tuaja.

me fal se kete nuk e kisha vrejtur , mund te mi tregosh linqet ku jan ato afishime, te postuara nga unë??????

Mesazh i vjetr 10 Janar 2006 20:16
Ora tani: 22:56 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Ceshtja kosovare dhe me gjere > Forum kshillë dhënes apo vendim marres?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar