Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Futboll > Kampionati Shqiptar > #2 Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Mbrojtesi me i mire ne kampionatin shqiptar?
Edlir Tetova
Arjan Pisha
Julian Ahmataj
Arjan Zere
Oltion Osmani
Klodian Dervishi
Johan Driza
Henri Ndreka
Nevil Dede
Luan Pinari
Rezart Dabulla
Sajmir Malko
Perparim Daiu
Luan Zmijani
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
qershor13
Vagabonding

Regjistruar: 05/02/2003
Vendbanimi: Rio
Mesazhe: 2547

Jepni mendimin tuaj se cilin portjer,mbrojtes,mesfushor,sulmues dhe tranjer vlersoni ne kampionatin shqiptar.

Lo scopo della nostra vita è di servire la Forza che ci ha creati,e dalla cui misericordia o approvazione dipende il nostro stesso respiro,servendo con lealtÃ_ le Sue creature.Questo significa amore,che dovrebbe sostituire l'odio che si vede ovunque.

Modifikuar nga qershor13 datë 30/04/2004 ora 20:53

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2003 13:13
qershor13 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qershor13 Kliko këtu për të kontaktuar me qershor13 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qershor13 Shto qershor13 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qershor13 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

vendim i veshtire ky,jo se jane te gjithe te mire po jane te barabarte,pothuajse...nejse une ja jap voten Pinarit....

Mesazh i vjetër 10 Dhjetor 2003 00:54
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
fjori
Anetar i ri

Regjistruar: 24/11/2003
Vendbanimi: ne toke
Mesazhe: 20

dede

Mesazh i vjetër 11 Dhjetor 2003 17:54
fjori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të fjori Kliko këtu për të kontaktuar me fjori (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: fjori Shto fjori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto fjori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
brendon
Anetar i ri

Regjistruar: 13/12/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 13

tranjeri i Partizanit: Mema

Mesazh i vjetër 24 Dhjetor 2003 23:43
brendon nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të brendon Kërko mesazhe të tjera nga: brendon Shto brendon në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto brendon në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_Q_I_M_I
Ne kerim nga Policia.

Regjistruar: 22/09/2003
Vendbanimi: Ne Kerkim nga Policia Metropoliane....so
Mesazhe: 219

Mendimi im Mema.

SO AND SO....
Ne kerkim nga policia per vrasje , grabitje dhe ...... ku di une tjeter

Mesazh i vjetër 25 Dhjetor 2003 01:32
_Q_I_M_I nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _Q_I_M_I Kliko këtu për të kontaktuar me _Q_I_M_I (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: _Q_I_M_I Shto _Q_I_M_I në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _Q_I_M_I në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_lire
^^i_lire^^

Regjistruar: 02/08/2003
Vendbanimi: ^^__^^
Mesazhe: 1610

Une voten time ja dhashe Nevil Dedes, nje sepse eshte nje lojtar shume punetor ne fushe, edhe me teper vullnet per rrezultate te mira. Dy eshte lojtar qe s'korruptohet kollaj dhe te shese ndeshjet le te themi, dmth luan me shpirt dhe me synim per te arritur diku. Me vjen keq qe s'eshte ftuar gjithmone ne Kombetaren Shqiptare, por Brigeli ja ka pare cilesite dhe ka filluar ta aktivizoje me kombetaren.

Mesazh i vjetër 25 Dhjetor 2003 11:53
i_lire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_lire Kliko këtu për të kontaktuar me i_lire (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të i_lire't! Kërko mesazhe të tjera nga: i_lire Shto i_lire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_lire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

i_lire,me vjen keq qe po te kundershtoj,por eshte shume i korruptuar lale...
Mund te flasi me mire edhe Shenjtori se e ka ne pallat..
Pastaj mua nuk me duket aq shume puntor.ka shume raste qe tregohet qe eshte shume fillestar me gabimet qe ben...

Mesazh i vjetër 26 Dhjetor 2003 17:41
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_lire
^^i_lire^^

Regjistruar: 02/08/2003
Vendbanimi: ^^__^^
Mesazhe: 1610

hahaha, bledum me shkrin ti me kritiken tende mbi futbollistet.
Meqe ra fjala i erdhi e motra nga jashte per vit te ri? (m'kthe pergjigje)
Une e njoh qe ne vogeli Nevilin dhe eshte djale flori, por su nisa as nga kjo dhe as nga fakti qe ka nje beb te mrekullueshem (duke qene se une i dashuroj bebat), por e thashe se per te shkuar ku eshte tani ka luftuar shume, si edhe ka punuar shume.
Shenjtorin s'kam nevoje ta pyes per Nevilin, por edhe e pyes per ca gjera me lart... :p
Gjithesesi, une flas per Nevilin e disa viteve me pare, por mendoj se Brigeli ne Kombetare se ka marre per syte e bukra, por per lojen qe shfaq ne fushe.

Nejse grup, te fala shenjos.

Mesazh i vjetër 30 Dhjetor 2003 22:02
i_lire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_lire Kliko këtu për të kontaktuar me i_lire (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të i_lire't! Kërko mesazhe të tjera nga: i_lire Shto i_lire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_lire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Citim:
Po citoj ato që tha i_lire
hahaha, bledum me shkrin ti me kritiken tende mbi futbollistet.
Meqe ra fjala i erdhi e motra nga jashte per vit te ri? (m'kthe pergjigje)
Une e njoh qe ne vogeli Nevilin dhe eshte djale flori, por su nisa as nga kjo dhe as nga fakti qe ka nje beb te mrekullueshem (duke qene se une i dashuroj bebat), por e thashe se per te shkuar ku eshte tani ka luftuar shume, si edhe ka punuar shume.
Shenjtorin s'kam nevoje ta pyes per Nevilin, por edhe e pyes per ca gjera me lart...
Gjithesesi, une flas per Nevilin e disa viteve me pare, por mendoj se Brigeli ne Kombetare se ka marre per syte e bukra, por per lojen qe shfaq ne fushe.

Nejse grup, te fala shenjos.

Vallai per motren nuk e di i erdhi kete vit apo jo,por une i njof motren e gruas(kunaten)...e kam goxha shoqe,,,..Nejse shijet jane te ndryshme ne persona te ndryshem...
shendet grupo,dhe na shkruaj ndonjehere se ke humb fare..

Mesazh i vjetër 03 Janar 2004 20:47
Ora tani: 23:36 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Futboll > Kampionati Shqiptar > #2

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen