Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > cmendoni per G- BANI ?
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Regjistruar: 04/06/2005
Vendbanimi: NERIELO RECORD'S
Mesazhe: 2924

cmendoni per G- BANI ?

mua me duket kengetar me te ardhme, eshte kengetar qe do bej perpara

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2005 23:03
halfgang nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të halfgang Kliko këtu për të kontaktuar me halfgang (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: halfgang Shto halfgang në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto halfgang në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Syri_Magjik
VIP Baby

Regjistruar: 26/04/2005
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 528

Re: cmendoni per G- BANI ?

Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
mua me duket kengetar me te ardhme, eshte kengetar qe do bej perpara

Te njetin mendim kam dhe une HALFGANG

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2005 01:04
Syri_Magjik nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Syri_Magjik Kliko këtu për të kontaktuar me Syri_Magjik (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Syri_Magjik't! Kërko mesazhe të tjera nga: Syri_Magjik Shto Syri_Magjik në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Syri_Magjik në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elona_xxx
Anetar i ri

Regjistruar: 13/02/2003
Vendbanimi: athine-greqi
Mesazhe: 20

g bani = cool raper

Gbani eshte shume cool,kendon shume bukur.Pershendetjeeeeeeee

Mesazh i vjetër 14 Qershor 2005 19:11
elona_xxx nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elona_xxx Kliko këtu për të kontaktuar me elona_xxx (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elona_xxx Shto elona_xxx në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elona_xxx në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Nirvana
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 26/07/2004
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 35

Me verte e keni ju qe ky Beni Bani eshte aq i rendesishem sa duhet me pas patjeter nje mendim per te??? Me verte e njoh dhe ndihmova edhe dike qe pyeste per nje kenge te tij...po vallai e njof nga halli, se s'kam c'i bej m.. te punes qe bej...

Mesazh i vjetër 15 Qershor 2005 18:16
Nirvana nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Nirvana Kliko këtu për të kontaktuar me Nirvana (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Nirvana Shto Nirvana në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Nirvana në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

pse cfare ???????????????

Citim:
Po citoj ato që tha Nirvana
Me verte e keni ju qe ky Beni Bani eshte aq i rendesishem sa duhet me pas patjeter nje mendim per te??? Me verte e njoh dhe ndihmova edhe dike qe pyeste per nje kenge te tij...po vallai e njof nga halli, se s'kam c'i bej m.. te punes qe bej...

pse cfare pune beke ti qe paska ardhe tek ty G-BANI??
ne krahasim me kengetaret e tjere te hip hopit shqiptar , mbas 2 DIE 4 ve , ky eshte njeshi . te pakten tek disku qe ka nxjere te tera kenget jane me kuptim dhe jo si ca te tjere qe duart ikane nga mielli e syte nga dielli???????????

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2005 17:22
halfgang nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të halfgang Kliko këtu për të kontaktuar me halfgang (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: halfgang Shto halfgang në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto halfgang në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Nirvana
Anetar i pa konfirmuar

Per mendimin tim, nuk mund te kem absolutisht asnje lloj mendimi per dike qe kur e pyet se cfare pune ben apo cfare ka apo do te kete per profesion, thote "UNE JAM RREPIST". Tani merre me mend vete se cfare pune bej se nuk do xjerrim zorret e barkut tani ketu.

P.S.te mos diskutojme pastaj per shije personale, qe Eminemi, Ja Rule, Fat Joe, Nelly dhe nje mije te tjere, se bashku me pjellat e tyre, nuk kane fare lidhje me ate qe pelqej une. Edhe keto po nga halli jam detyruar t'i njoh.
Nejse me fal se dola edhe nga tema.

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2005 18:18
Nirvana nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Nirvana Kliko këtu për të kontaktuar me Nirvana (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Nirvana Shto Nirvana në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Nirvana në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
MCS
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/07/2003
Vendbanimi: nyc
Mesazhe: 41

O nirvana

Tani c'do njeri ka mendimin e tij por nuk mund ta gjukosh tjetrin vetem pse ka thene se puna ime eshte rapist.Pyetja e ketij mesazhi eshte cmendojme si kengetar qe eshte jo car pune ben dhe me ca merret apo car degjon.Une po te them nje gje jo sepse e njoh ose e kam shok por kur ka filluar ai te kendonte ne athine shumica e shqiptareve nuk e dinin se egzistonte hip-hopi apo jo e kam fjalen ai ishte profesjonist qe kur i kam pare ne nje koncert ne athine me kengetar te ndryshem grek dhe ai ishte nje nga te paret ne greqi.Ka kenduar me nje djal grek greku ne greqisht dhe ai ne shqip dhe se cante ate shpirt kari fare dhe te gjithe e njihnin sepse ka qene ne serial televiziv luante filem jo si rol kryesor por kendonte ne rap per ate serial.dhe me pak fjal qe ne ate kohe 94-95 sen nuk ka ndaluar se shkruajturi vargje ne hip-hop dhe duke i kenduar ato.ai ka mbi pese albume qe ia kam degjuar une por ato te parat sigurishte qe jane gjusmat ne greqisht dhe gjysmat ne shqip.

Per mua Ai ashte si profesori i rapit shqiptar vend te dyte dhe te tret nuk ka dhe pastaj vijne si 2die4 mj xhelo etj.

Mesazh i vjetër 20 Qershor 2005 10:37
MCS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të MCS Kliko këtu për të kontaktuar me MCS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: MCS Shto MCS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto MCS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Nirvana
Anetar i pa konfirmuar

Duket profesionalizmi i tij..... 5 albume.....po ku i degjohen keto??? Neper qendra zeri ne Greqi?
Pastaj, ca jane keto percaktime mer, profesori i hip hopit shqiptar....ca lesh hip hopi thu ti mer, po ku ka Europa e per rrjedhoje edhe Shqiperia , tradite hip hopi? Pastaj, pavaresisht qe s'kam asnje lidhje me hip hopin, thuj atij G banit t'i hudhi i here syte anej nga Kosova dhe te shofi ca bohet. Jo se Kosova ka tradite por te pakten e ka adaptu me mire se G-Bani&Co

Mesazh i vjetër 20 Qershor 2005 18:20
MCS
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/07/2003
Vendbanimi: nyc
Mesazhe: 41

Nirvana

O plakodegjo,une nuk s'kam dal katu me bo llafe.Ti nese nuk je admirus i kesaj rryme muzikore shko e futu ne ato temat me metal dhe na ler neve rapistat te diskutojme per hip-hopin OK?.
Dhe sa per ate hip-hopin kosovar jane shume te mire dhe shum te perparum dhe i respektojm te gjithe ata,Por G. bani dhe familja nga jugu ne veri kendojne per shqiptaret e shqiperis qe vuajme ane e mban botes.
Hjde bye!

Mesazh i vjetër 20 Qershor 2005 20:32
MCS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të MCS Kliko këtu për të kontaktuar me MCS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: MCS Shto MCS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto MCS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

pse cfare kujtoni ju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pse cfare kujtoni ju se eshte e lehte te nxjerresh nje album sot sidomos rap.. atje ku ka lindur rap music eshte amerike dhe thone se te drejtat e njeriut jane 100% dhe nuk ka kengetar te ketij ritmi te mos i kete kaluar hekurat e burgur , dhe neve presim me shume prej kengetareve tane, qe ketu tek ne ti vene prangat pse shikon policin ne sy e jo me te nxjeresh kenge te ritmit rap.. une personalisht kam njohur disa mc ketu ne athine {se shkruaj dhe une kenge rap} dhe te gjithe ata qe kane lexuar disa prej tyre thone se po ti nxjerr ne disk ato kenge jam ne burg 100% dhe shume prej tyre kane ne fletoret e tyre kenge te tilla qe i pershtaten kushteve te shqiperise, por kushtet nuk i lejojne....

sic eshte tek fotografia ime...

{{{ mbyll kater dhe lere nje , dhe treguji te gjitheve kete}}}

: debat :

Mesazh i vjetër 20 Qershor 2005 22:39
Ora tani: 21:38 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > cmendoni per G- BANI ?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar