Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Cfare ngjyre i keni syckat Vlerësimi i Temës: 14 votime, mesatarja 3.86.
Gjithsej 19 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
100%PogradeCare
Puturoshe...

Regjistruar: 13/12/2003
Vendbanimi: u.s.a
Mesazhe: 296

Smile

Cfare ngjyre i keni syckat

Pa me thoni icik mua
Cfare ngjyre i keni syte ?

PS:Una per vete i kam Jeshilka

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Korrik 2004 07:20
100%PogradeCare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të 100%PogradeCare Kliko këtu për të kontaktuar me 100%PogradeCare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: 100%PogradeCare Shto 100%PogradeCare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto 100%PogradeCare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
LiL__TrEaSuRe
~mOlLa mE sHeRbEt~

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: [ @ my pimp's lap ]
Mesazhe: 596

Cool

Këëëëëërrrrrrrrrrrrr...Lara-lara me qafsh.... nga ana e si mac anojne :p

Puc-puc

Mesazh i vjetër 02 Korrik 2004 09:21
LiL__TrEaSuRe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LiL__TrEaSuRe Kliko këtu për të kontaktuar me LiL__TrEaSuRe (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të LiL__TrEaSuRe't! Kërko mesazhe të tjera nga: LiL__TrEaSuRe Shto LiL__TrEaSuRe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LiL__TrEaSuRe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
zonjusha
Vajza e trendafilave

Regjistruar: 19/05/2004
Vendbanimi: Belgium
Mesazhe: 245

une jeshile

Mesazh i vjetër 05 Korrik 2004 18:52
zonjusha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të zonjusha Kliko këtu për të kontaktuar me zonjusha (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të zonjusha't! Kërko mesazhe të tjera nga: zonjusha Shto zonjusha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto zonjusha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
<3 LeDiA_LiCiOuZ <3
Anetar i ri

Regjistruar: 23/06/2004
Vendbanimi: ~*~UsA~*~
Mesazhe: 13

blue-greenish

Mesazh i vjetër 09 Korrik 2004 05:21
<3 LeDiA_LiCiOuZ <3 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të <3 LeDiA_LiCiOuZ <3 Kliko këtu për të kontaktuar me <3 LeDiA_LiCiOuZ <3 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: <3 LeDiA_LiCiOuZ <3 Shto <3 LeDiA_LiCiOuZ <3 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto <3 LeDiA_LiCiOuZ <3 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Ngjyren e syve???

Geshtenje me rrathe te gjelber...Ups

Ju pershendes

Mesazh i vjetër 13 Korrik 2004 03:15
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Kafe ne jeshile.
Zakonisht me ndryshojne dhe nga moti etj...

Mesazh i vjetër 13 Korrik 2004 22:27
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sUgA__tIlOnCe
nGaDaLe

Regjistruar: 01/09/2003
Vendbanimi: ~*~nZ~*~
Mesazhe: 1069

Talking

Un i kam te zinj!

Mesazh i vjetër 14 Korrik 2004 19:58
sUgA__tIlOnCe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sUgA__tIlOnCe Kliko këtu për të kontaktuar me sUgA__tIlOnCe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sUgA__tIlOnCe Shto sUgA__tIlOnCe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sUgA__tIlOnCe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
^HellBoy^
Anetar i ri

Regjistruar: 11/07/2004
Vendbanimi: korce
Mesazhe: 12

ehhh........ dhe une i kam ashtu si ty.....

Mesazh i vjetër 14 Korrik 2004 23:16
^HellBoy^ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ^HellBoy^ Kliko këtu për të kontaktuar me ^HellBoy^ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ^HellBoy^'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ^HellBoy^ Shto ^HellBoy^ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ^HellBoy^ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

geshtenje te thelle

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2004 23:06
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Nuk e di a do me besoni por syte e mi jane ndryshe nga te gjithe anetaret dhe njerezit qe njoh.

Ngjyren nuk e them se eshte sekret.

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2004 23:22
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 12:45 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 19 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Cfare ngjyre i keni syckat

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar