Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Mesazhe dashurie > mos lexoni poezit e zemres time se ne fund do ju zer dhe ju semundja ime
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
THE_LAST_ANGEL
Anetar i ri

Regjistruar: 08/04/2007
Vendbanimi: kret
Mesazhe: 2

mos lexoni poezit e zemres time se ne fund do ju zer dhe ju semundja ime

sa yje ka qielli sa njerez ka toka gjithmon do te dua sa te jet bota.si zog shtegtar po bredh per mbi re hap zemren e dashur qe te ngre fole.ketu ne emigrim un po jetoj dhe pranin tende shum e deshiroj,me prit e dashur me prit se po vij jten qe ne kemi ta jetojm te dy,mbylli sut dhe fli me enderro mua se te koka do te vij te te them te dua

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Prill 2007 22:02
THE_LAST_ANGEL nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të THE_LAST_ANGEL Kliko këtu për të kontaktuar me THE_LAST_ANGEL (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: THE_LAST_ANGEL Shto THE_LAST_ANGEL në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto THE_LAST_ANGEL në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 00:36 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Mesazhe dashurie > mos lexoni poezit e zemres time se ne fund do ju zer dhe ju semundja ime

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar