Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Cila eshte gjeja qe jeni penduar me shume ?
Gjithsej 11 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lulka
hic...

Regjistruar: 18/01/2004
Vendbanimi: diku...
Mesazhe: 90

Cila eshte gjeja qe jeni penduar me shume ?

Cila eshte ajo gje qe jeni penduar me shume qe se keni bere,
per nje motiv ose nje arsye qe e keni konsideruar se ishte gabim apo se keni degjuar me shume zerin e ndergjegjes me shume se zerin e zemres ? Nje gje qe e keni deshiruar shume dhe tani eshte teper vone per tu kthyer mbrapa...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 03 Qershor 2004 15:04
lulka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lulka Kliko këtu për të kontaktuar me lulka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lulka Shto lulka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lulka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Talking

He urime dhe pergezime per temen...
Shpresoj te kete efekte pozitive. Une jam penduar shume per nje mrekulli. Me erdhi kryeengjelli i engjejve, dhe me beri thirrje te shkoja ne qiellin blu, per te biseduar ne dhomen e operacioneve.... dhe keshtu une e perjashtova mundesine e tij, dhe keshtu jam bere te plas si atomi...po mekot...

Mesazh i vjetër 03 Qershor 2004 18:11
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

per asgje. ndergjegja dhe zeri i zemres shkojne ne sinkronizim prandaj s'kam asnje pendese dhe e kam si parim te jetoj pa pendesa. pa po sikur

Mesazh i vjetër 04 Qershor 2004 01:01
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JamCelik
Aurvandil the Bold

Regjistruar: 05/08/2003
Vendbanimi: Jutland
Mesazhe: 179

te kisha blere nje pakete cigare para se te vija ne shtepi.

Mesazh i vjetër 04 Qershor 2004 13:53
JamCelik nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JamCelik Kliko këtu për të kontaktuar me JamCelik (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JamCelik Shto JamCelik në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JamCelik në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXY_GIRL05
BEST DANCER

Regjistruar: 19/11/2003
Vendbanimi: HAWAIIAN STYLE
Mesazhe: 326

Citim:
Po citoj ato që tha JamCelik
te kisha blere nje pakete cigare para se te vija ne shtepi.

Eh pendim i dyfishem ehhhhhh mor celik na i cave hunden per cigare
pse nuk more dy paketa mo i uruar do na shkoj gjith dita ters pa u tymosur nje here

Mesazh i vjetër 06 Qershor 2004 01:28
SEXY_GIRL05 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXY_GIRL05 Kliko këtu për të kontaktuar me SEXY_GIRL05 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SEXY_GIRL05 Shto SEXY_GIRL05 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXY_GIRL05 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Per momentin eshte qe nuk po shkoj ne bathroom dhe po shkruaj se vdiqa nga shurra!!

Mesazh i vjetër 11 Qershor 2004 20:27
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
FENIX
Anetar i ri

Regjistruar: 04/04/2004
Vendbanimi: Katmandu
Mesazhe: 14

E them se nuk ja fal vetes kurre ate qe me beri mua shkaktarin e nje incidenti te vogel disa kohe me pare.

Po pija nje caj te nxehte me qumesht ne ballkon,kati i dyte, nderkohe qe rreshqas pak mbasi pllakat ishin paksa te lagura e une isha mbeshtetur me berryle ne parvaz. Caji mu derdh e i ra ne koke,te pakten pjesa me e madhe e tij,shoferit te nje kabrioleti qe po kalonte poshte. Ky humbet drejtimin e kabrios e perplaset me nje pompat e nje karburanti ne krahun tjeter te rruges. Del me nxitim nga makina e s'kaloi as 2 sec kur disa pompa shperthejne ne flake bashke me makinen perplasur ne to. Nje minut me vone i tere karburanti ishte ne flake. Disa caste me vone flaket perpijne edhe nje institut qe ndodhej ngjitur,qe me sa dukej bente studime ne kafshe. 5 minuta u desh qe rruget te mbusheshin me mace e qen,gjarperij e kavje laboratori,majmuna e derrkuca ,nje pjese e tyre ne flake,duke rendur te tmerruara lart e poshte rruges. Disa makina u perplasen njera me tjetren e trafiku u bllokua. Nisi edhe evakuimi i nje shkolle aty prane por femijet sapo dolen jashte nisen te gjemonin macet e qente neper rruge. Ishte vertete nje kaos....!

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2004 17:07
FENIX nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të FENIX Kliko këtu për të kontaktuar me FENIX (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: FENIX Shto FENIX në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto FENIX në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
^HellBoy^
Anetar i ri

Regjistruar: 11/07/2004
Vendbanimi: korce
Mesazhe: 12

kurse une jam penduar vetem per nje gje ne jeten time.......
jam penduar vetem njere ...... jam penduar qe kam rene nje here te vetme ne dashuri.....
dhe nuk do e perseris me...... se nuk mund ta perseris me..... se nuk ma ndjen hic.... as kam ndjenja fare.........

Mesazh i vjetër 14 Korrik 2004 23:29
^HellBoy^ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ^HellBoy^ Kliko këtu për të kontaktuar me ^HellBoy^ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ^HellBoy^'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ^HellBoy^ Shto ^HellBoy^ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ^HellBoy^ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dodgy
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/03/2004
Vendbanimi: angli
Mesazhe: 470

Nigjoni mos e merni per ters un po them te drejten.
Jam ber pishman para 3 vjeteve mu dha rasti te njihja 2 shoqe.ishin te mira si yje,me njeren kisha mardhenie.1 nate pasi kishim pir pak shoqa ime me tha qe te benim te tre mardhenie sexuale,Un si i ndershem thash qe nuk behet,por edhe sot i bie kokes me grushta dhe them ca bera un budallai dhe thash jo.

Mesazh i vjetër 14 Korrik 2004 23:39
dodgy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dodgy Kliko këtu për të kontaktuar me dodgy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dodgy Shto dodgy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dodgy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Unhappy

Nje nga gjerat me te aferta qe jam penduar eshte qe nuk ndejta edhe pak me shume ne PARIS

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2004 08:56
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 12:50 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 11 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Cila eshte gjeja qe jeni penduar me shume ?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar