Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > 5 Gënjeshtrat Më Të Mëdha Që Dalin Nga Goja E Meshkujve
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Lela_Dr sht moderator/e n kt nn-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

5 Gënjeshtrat Më Të Mëdha Që Dalin Nga Goja E Meshkujve

Një nga ankesat më të mëdha të grave është se burrat i gënjejnë. Ndërsa gratë janë të prirura t’i lënë ata të ikin edhe pse dëshpërimisht duan t’i besojmë. Por ju mund të jetoni një dashuri të lumtur...

Një nga ankesat më të mëdha të grave është se burrat i gënjejnë. Ndërsa gratë janë të prirura t’i lënë ata të ikin edhe pse dëshpërimisht duan t’i besojmë. Por ju mund të jetoni një dashuri të lumtur duke njohur gënjeshtrat e burrit e duke e pritur, që ai një ditë të bëhet i përgjegjshëm. Ja pesë gënjeshtrat që kryesojnë top-listën e atyre, që burrat thonë përditë dhe, arsyet pse detyrohen të gënjëjnë:

1. Ajo është vetëm një mikeshë

Një grua e panjohur përgjigjet në telefonin e tij? Duke fjetur në divan të duket sikur është gati për sulm, të kapë telefonin nëse i bie? Shpenzon netë të gjata me të? Me sa duket ajo është një “mikeshë ”?… Po, por njëra me të cilën ai shkon në shtrat herë pas here.
Burrat thonë këtë gënjeshtër, pra është thjesht një mike sepse duan të të bindin se është e pamundur që ata të dalin me çdo grua, në jetën e tyre.”Mikeshë” nuk mjafton për të qenë “e dashur” …por ai kurrë nuk do të donte t’iu jepte fund krejtësisht gjërave, sidomos në rastin kur kjo nuk ka lidhje me ty, sipas tij.

2.Jam gati të ndryshoj

Ka dy arsye pse meshkujt, të cilët momentalisht nuk janë gati të ndryshojnë, thonë se jani gati për ta bërë. E para sepse mendojnë se ju do t’i vini veshin këtij premtimi. Ata e bëjnë për vete një grua duke u shprehur interesin e tyre që ajo të jetë gruaja dhe nëna e fëmijëve të tij, dhe kështu janë gati ta bëjnë këtë gënjështër sa herë e kanë të nevojshme. Arsyeja tjetër është se ata sinqerisht besojnë se do të ndryshojnë … deri në pozicionin kur iu duhet ta mbajnë vërtet këtë premtim. Dhe papritur ata vendosin që nuk është kjo ajo të cilën ata kanë dashur të bëjnë tek vetja e tyre. E dhimbshme, apo jo…

3. Nuk je ti problemi, jam unë

Nganjëherë ai ideali jeni ju. Burrat nuk janë aq të zotë sa gratë në artin e bukur të diplomacisë në zgjidhjen e konflikteve. Nëse një grua ndihet e çlirët ndërsa i tregon një burri se nuk është e interesuar ndaj tij, ai ndihet shumë i frikësuar nga komunikimi direkt. Kur ai thotë “Nuk je ti problemi, jam unë”, në fakt është duke thënë “Unë nuk ndiej dhe aq për ty”… Gjithmonë i bie pak larg për të thënë atë që ndien vërtet.

4. Kam qenë dikur…

Kur një burrë është tashmë i njohur si mashtrues, falja e parë që të ofron është se “ ka qenë dikur” . Në realitet, të qenit mashtrues është motiv dhe mënyra e tij e të sjellurit. Nëse burri juaj mashtron dhe betohet se nuk do ta bëjë më, mos e merrni shumë për bazë fjalën e tij. Ti nuk mund ta besosh se si ka mundësi që po tregohet kaq i sinqertë me diçka, që sërish po ju gënjen.

5. Kurrë nuk do të të gënjej ty

Mund të jetë problem nëse një burrë mbron vazhdimisht idenë se sa i ndershëm është. Nëse ai rregullisht ju bën një sërë betimesh se nuk do t’ju gënjejë kurrë, kjo mund të jetë një shenjë e pandershmërisë ndaj teje.

Të tjera gënjeshtra:

Do të telefonoj

Kur një burrë thotë “Do të telefonoj” , mendojmë se ai mund të telefonojë në mos nesër, në një nga ditët më të afërta. Por nëse të thotë ekzaktësisht kështu ai ka parasysh se “mbase flasim ndonjëherë”.
Sapo kam bërë analizat

“Besomë mua!”, nuk mjafton për trupin tënd. Nëqoftëse shëndeti seksual është i rëndësishëm për të, atëherë është gjithashtu e rëndësishme të përdorë kontraceptivë, gjithnjë, edhe me ju.

Jam tip i komplikuar

Jo, nuk është i komplikuar. E vërteta është se ai e ka një të dashur, por i pëlqen të shkojë në shtrat dhe me ty njëkohësisht.

S’shkoj kurrë në një shtëpi publike
Shumë gra mendojnë se të paktën këtë gjë burri i tyre nuk e bën kurrë. Por industria e seksit fiton miliarda çdo ditë…

Flasim më vonë

Të ka thënë kështu? Në fakt ka dashur të thotë “Le t’i japim fund kësaj bisede dhe të mos i kthehemi kurrë më”.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 31 Janar 2007 17:32
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Re: 5 Gënjeshtrat Më Të Mëdha Që Dalin Nga Goja E Meshkujve

:

Një grua e panjohur përgjigjet në telefonin e tij? Duke fjetur në divan të duket sikur është gati për sulm, të kapë telefonin nëse i bie? Shpenzon netë të gjata me të? Me sa duket ajo është një “mikeshë ”?… Po, por njëra me të cilën ai shkon në shtrat herë pas here.
Burrat thonë këtë gënjeshtër, pra është thjesht një mike sepse duan të të bindin se është e pamundur që ata të dalin me çdo grua, në jetën e tyre.”Mikeshë” nuk mjafton për të qenë “e dashur” …por ai kurrë nuk do të donte t’iu jepte fund krejtësisht gjërave, sidomos në rastin kur kjo nuk ka lidhje me ty, sipas tij.

Lela kta jan gjana qe dihen por ke ba mire se i ke sjell ktu qe ti dijn femnat e padjallzume.
Urime per temen zemer.
Ps, po kur thone femnat "MIKU" si ky x-si mashkull ktu lart si quhet ajo femer,jo per gja por asht nji ktu nforum qe se thote kurre i dashuri por vec miku dhe ma shpif.

Mesazh i vjetr 31 Janar 2007 18:26
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

O Lela,keto jane genjeshtra UNISEX rrusho Mgjth,kjo e meposhtmja eshte ajo qe preferoj pasi subjekti ne fjale del nga biseda me nje ndjenje te tipit"ai/ajo eshte problemi,ahhh,une jam teper i/e mire per te,e tha dhe vete ai/ajo"

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
3. Nuk je ti problemi, jam unë

Nganjëherë ai ideali jeni ju. Burrat nuk janë aq të zotë sa gratë në artin e bukur të diplomacisë në zgjidhjen e konflikteve. Nëse një grua ndihet e çlirët ndërsa i tregon një burri se nuk është e interesuar ndaj tij, ai ndihet shumë i frikësuar nga komunikimi direkt. Kur ai thotë “Nuk je ti problemi, jam unë”, në fakt është duke thënë “Unë nuk ndiej dhe aq për ty”… Gjithmonë i bie pak larg për të thënë atë që ndien vërtet. [/I] [/B]

Mesazh i vjetr 01 Shkurt 2007 14:54
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elementi79
Anetar i ri

Regjistruar: 01/02/2007
Vendbanimi: aty ku ka dashuri............
Mesazhe: 19

Re: Re: 5 Gënjeshtrat Më Të Mëdha Që Dalin Nga Goja E Meshkujve

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
:

Lela kta jan gjana qe dihen por ke ba mire se i ke sjell ktu qe ti dijn femnat e padjallzume.
Urime per temen zemer.
Ps, po kur thone femnat "MIKU" si ky x-si mashkull ktu lart si quhet ajo femer,jo per gja por asht nji ktu nforum qe se thote kurre i dashuri por vec miku dhe ma shpif.

prsh a nuk do te ishte me mire te pyesnit pse genjene burrat???????//
kjo nuk do tu pelqente apo jo, sepse jane frate qe i mesojne te bejne nje gje te tille biles edhe duke i shperblyer
ja p.sh dy shoqe te miat vazhdimisht me thone se te dashurit e tyre do ti tradhetojne nese nuk e kane bere tashme dhe se e dine shume mie qe do te genjehen prej tyre por cfare bejne kane dale me moton
"burri qe nuk eshte i zoti te kete dashnore nuk i duhet askujt"
pse ?????????

Mesazh i vjetr 02 Shkurt 2007 23:14
elementi79 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elementi79 Kliko këtu për të kontaktuar me elementi79 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elementi79 Shto elementi79 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elementi79 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

sepse legeni, legen mbetet...

Mesazh i vjetr 02 Shkurt 2007 23:17
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Nigo
i larguar

Regjistruar: 19/03/2006
Vendbanimi: .........................................
Mesazhe: 1757

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
sepse legeni, legen mbetet...

Uau Enya.....më me avash moj vajz kur flet për 5  gënjeshtrat tona 

Mesazh i vjetr 03 Shkurt 2007 03:14
Nigo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Nigo Kërko mesazhe të tjera nga: Nigo Shto Nigo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Nigo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Re: Re: Re: 5 Gënjeshtrat Më Të Mëdha Që Dalin Nga Goja E Meshkujve

Citim:
Po citoj ato që tha elementi79
"burri qe nuk eshte i zoti te kete dashnore nuk i duhet askujt"
pse ?????????

Mua me duket me i mire ai qe ka potencialin per te pasur dashnoren,por qe per ca arsye morale(si psh.dashuria ndaj nje femre tjeter)e ndalon te beje nje hap te tille

Mgjth,besoj qe dhe meshkujt per femrat e tyre e mendojne ne te njejten forme: ty do te te pelqente nje femer qe s'ka potencial per te pasur nje mashkull tjeter?

Mesazh i vjetr 03 Shkurt 2007 20:32
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Aloha
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/09/2006
Vendbanimi: Madrid
Mesazhe: 95

Talking

me pare pikat se sa mashtrojne femrat meshkujt e shkret

fillo lista ktu maro pas i jave shkrimi duke henger buk ne PC hgaghaagh

Mesazh i vjetr 11 Prill 2007 08:59
Aloha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Aloha Kliko këtu për të kontaktuar me Aloha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Aloha Shto Aloha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Aloha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Citim:
Po citoj ato që tha Aloha
me pare pikat se sa mashtrojne femrat meshkujt e shkret

fillo lista ktu maro pas i jave shkrimi duke henger buk ne PC hgaghaagh

po flasim per cunat ketu,mos dalim nga tema
nejse...ne "mund" ta bejme per par-condicio lali

Mesazh i vjetr 12 Prill 2007 05:20
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

Nuk jane te verteta. Une i kam berdorur te 5 shprehjet dhe kane qene me tere mend e jo genjeshtra.............:p:p

P.S: Mire e ka eleminti79. E kane pyetur ndonjeher veten grate pse genjejne burrat?

Mesazh i vjetr 14 Prill 2007 19:14
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:45 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > 5 Gënjeshtrat Më Të Mëdha Që Dalin Nga Goja E Meshkujve

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar