Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Psikologjia > Si ti njohesh me mire femrat Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 15 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Beta_tester
Krenar qe jam

Regjistruar: 30/10/2005
Vendbanimi: Në Xhunglën që quajmë Qytetërim
Mesazhe: 86

ti mer çun sqeke çun qeke sapun!
qe u shkrike si qiriu para nji femre!

pse ça do ti, qe ti thush nji femre nej poezi? thuaja po deshe po do jesh nji kokerr legeni pamvaresisht qe asaj do ti pelqej.

Femrat mer lal nuk dun leshko apo burraca qe menohen 300 here me i fol sikur kane te bojne me nej kuçeder qe do ti haje.
Femrat kerkojne BURR lal dhe burrat kane pune shume e fjale pak.
ja ç'do te ishte mire qe te boje ti, te lexoje me pak libra dhe doracak si te kapesh nje femer, mos te menohesh shume dhe mos te llapesh shume para nji femre se i merr zanatin asaj pastaj dhe femres po ti marresh zanatin ste do per burr mo.
Femra do qe ta "degjosh" ndersa nga ty kerkon qe te dish te "punosh" pra jo te llapesh.

Morali: me pak fjale e me shume pune.

u moren vesh plako?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2005 21:33
Beta_tester nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Beta_tester Kliko këtu për të kontaktuar me Beta_tester (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Beta_tester Shto Beta_tester në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Beta_tester në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Re: Dua ti njoh me mire FEMRAT. SI ????

Citim:
Po citoj ato që tha Pitkini
Nga femrat spara kam shume haberl. Jo se jam shum keq por kur jam dashuruar me ka dale huq. Sepse mbi te gjitha nuk kam shume guxim ta propozoj (se ashtu jane rrethanat.). Si ta rrit kete guxim ???

Pastaj problem mendoj eshte se femren nuk e njoh shume mire. A ka ndonje liber qe te me tregoje mbi femren (kenaqesite, sjelljen etj etj), ose nje liber ku ne titull te beje pjese "suksesi ne dashuri".

Mire do te ishte sikur ndonje femer e forumit, e shkathet, pak psikologe te me "kaliste" pak me emaile ose ne MSN.

Ky eshte nje problem i madh me mua sepse me ka ndikuar ne cdo fushe te jetes sime. Tash nuk kam as vullnet, nuk mesoj ne mesime, jam si i ploget etj etj etj vetem se nuk kam shum guxim me ja thene propozimin.

Gjithe te mirat...

Me duket se po tallesh tamam si PITKINI

Femrat nuk njihen as me e-mail e as me MSN. Ne fillim femren duhet ta kesh shoqe dhe pastaj dashnore. Prandaj eshte mire te dalesh ne jete reale dhe jo ne ate virtuale:p:p:p

Mesazh i vjetër 23 Nëntor 2005 00:37
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Serenidita
Gazetare

Regjistruar: 18/11/2005
Vendbanimi: Itali

Pershendetje Pitkin!
Kjo ndodh shpesh here, dhe nuk eshte per te ardhur keq, aspak, eshte nje situate qe mund te te kete krijuar komplekse por ndoshta te nisura qe nga koha e adoleshences.
Megjithate per mendimin tim, nuk egzistojne rregulla te akullta per kete pune, nuk besoj se kerkon mendime as receta se si te "rregullosh" sa me shume femra ne jeten tende sepse keshtu ndihesh "burre".
Po te them dhe jam e bindur i dashur se per ty nuk ka ardhur akoma momenti te takosh vajzen e jetes tende.
Po citoj ketu vetem nje thenie "Dashuria te ben guximtar", dhe kjo eshte e vertete.
Mendoj se arsyeja qe ti ke probleme me femrat eshte se nga natyra duhet te jesh nga ata qe skuqen menjehere, sidomos para femrave, por kur te kesh para ate qe do, do te te befasoje vetvetja jote!
kaq mund te te them, nuk jam eksperte por te keshilloj te mos kesh turp te shfaqesh, ji i sigurt dhe do te ndihesh mire me te gjithe!
Faleminderit!

Mesazh i vjetër 24 Nëntor 2005 23:55
Serenidita nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Serenidita Kliko këtu për të kontaktuar me Serenidita (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Serenidita't! Kërko mesazhe të tjera nga: Serenidita Shto Serenidita në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Serenidita në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Beta_tester
Krenar qe jam

Citim:
Po citoj ato që tha Serenidita

Faleminderit!

Per çfare?

Mesazh i vjetër 25 Nëntor 2005 07:21
Beta_tester nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Beta_tester Kliko këtu për të kontaktuar me Beta_tester (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Beta_tester Shto Beta_tester në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Beta_tester në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Citim:
Po citoj ato që tha Pitkini
Ore skam fare turp nga femrat vetem nga ajo qe kam rene ne dashuri.
Dhe un nuk thash qe nuk i njoh fare. Shumicave un i kalit perdit. Thjesht doja te behesha akoma me i zoti. Prandaj thash per ndonje liber se per ti takuar keshtu takoj perdit...

hahaahahahaha, ca mban kjo bote!
Kalores femrash doja te thoje qe je??!!
Ti kalit femra perdite????!!E di ti cdo te thote Kalitje i here?!
As qe e di, jam e bindur!
Nuk ka liber qe mund te te ndihmoje ne Drejtimin e Ndjenjave te tua o djalosh!
As ka per te pase psikolog qe do mund te nderroje mendimin tend!
Keshtu qe, meqe te jane fixuar librat e psikologjise sexuale,
shko ne librarine me te afer te qytetit ku jeton dhe kerko librat e radhes
qe fillojne me germen "S", pra sexuale.Diku ne mes tyre do gjesh dhe librin qe kerkon!
Por mos eja ketu pastaj te na shkruash serish se s`te pelqeu permbjajtja e librit pastaj????!!

Nejse, se tek e fundit s`me intereson fare se cfare ben ti me jeten tende;
por nje mendim te dhashe!

Ndaj,-Djalosh!Zgjohu! Mos u tall me veten!

Mesazh i vjetër 25 Nëntor 2005 18:15
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Animal
Writer i 1 story pa fund

Regjistruar: 03/09/2005
Vendbanimi: ne shkelqimin e syve te saj...
Mesazhe: 428

kam nje program kompiuteri per kete pune......
me jep e mail dhe te ta coj se eshte i vogel.

1.5 mega.........hahaha

Mesazh i vjetër 25 Nëntor 2005 20:15
Animal nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Animal Kliko këtu për të kontaktuar me Animal (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Animal Shto Animal në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Animal në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Beta_tester
Krenar qe jam

kurse un kam nji program qe i nderron foton dhe i vendos ate taten dhe ai i takon femrat per ty, ti slodhesh hiç. i informon dhe ku banon dhe ti sjell direkt ne shpi. lol

Mesazh i vjetër 25 Nëntor 2005 20:46
Beta_tester
Krenar qe jam

pitkino bojm shaka e burri dheut.

ti femres futi ka nji laper mejs per mjes edhe kur se meriton....
ajo vet do ta kuptoje per ça ja dhe.
atere ka me te gjemu vet nga mrapa. ja kjo eshte formula. meqe deshe formule.

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2005 16:31
Serenidita
Gazetare

Regjistruar: 18/11/2005
Vendbanimi: Itali

Pitkin,
Me zhgenjeve te them te drejten!
E vleresoke shume pak femren, cfare eshte vetem minus per nje mashkull.
Me sa duket t'u thye krenaria prej mashkulli te pohosh, se nuk mund t'i kesh ato femra qe do sepse me siguri "i kane dy pare mend te kry".
Sic e shikon, po te japin keshilla sa te duash, dhe te shumten te nje niveli te ulet.
Megjithate nese ke keto ide, nje femer me nivel, nuk t'i hedh syte!
Sidomos pas ketyre recetave qe kerkon!
Zgjohu!

Mesazh i vjetër 27 Nëntor 2005 02:58
Serenidita nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Serenidita Kliko këtu për të kontaktuar me Serenidita (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Serenidita't! Kërko mesazhe të tjera nga: Serenidita Shto Serenidita në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Serenidita në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Femrat jane krijesa te bukura, dihet te krijuara dhe me nje mentalitet qe i kapin gjerat shume mire, ose nga ana tjeter harrojne t'i kapin mire! Une mendoj se per t'i njohur mire vajzat duhet te kesh nje stil ne boten tende, duke u afruar buzeqeshje, mirenjohje dhe respekt per ta. Nese ndodh qe prape nuk arrin t'i kuptosh atehere perpiqu ta ndryshosh stilin e qendrimit ndaj tyre... Si mund ta ndryshosh stilin? Duke analizuar veprimet dhe gjestet tua ne lidhje me vajzat, perdite ose pernate ben nga nje test per veprimet e tua, dhe mbase mund te gjesh rrugen e vertete te stilit. Ato kerkojne me shume ledhatime dhe buzeqeshje, ata s'duan t'u ofrosh zhurme dhe dicka jo te kendshme per llojin njerezor... Djali une s'kam dyshime per ty, se ti i kalit mire keto lloje, dhe mbase i ben mire...

Mendoj se duhet ta lexosh veten, jo librat! (eshte rast specifik i yti)

pershendetje

Modifikuar nga volter datë 07/12/2005 ora 21:39

Mesazh i vjetër 07 Dhjetor 2005 20:31
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:14 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 15 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Psikologjia > Si ti njohesh me mire femrat

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar