Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Gjeografia e femres
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

gjeografia e femres

meshkujt mendojne si me poshte

Kur eshte 18-21 vjec, nje femer eshte si Afrika ose Australia.
Eshte gjysem e zbuluar, gjysem e "eger" dhe me natyre te bukur.

Kur eshte 21-30 vjec, nje femer eshte si Amerika ose Japonia.
Komplet e zbuluar, shume mire e zhvilluar dhe e hapur ne tregti sidomos ne makina dhe na para ne dore.

Kur eshte 30-35 vjec, nje femer eshte si India ose Spanja.
Shume e ngrohte, e shplodhur dhe e bindur per bukurite e saja.

Kur eshte 35-40 vjec, nje femer eshte si Franca ose Argjentina.
Mund te kete qene gjysem e shkaterruar nga "lufta" por mund te kete akoma vende te ngrohta dhe te deshiruara per te vizituar.

Kur eshte 40 - 50, nje femer eshte si Jugosllavia ose Iraku.
Ka humbur luften dhe ndiqet nga gabimet e bera ne te kaluaren. Nje rikonstruksion masiv eshte i nevojitshem.

Kur eshte 50-60, nje femer eshte si Rusia ose Kanadaja.
Shume e gjere, e urte dhe me kufinj pak a shume te pakontrolluar por klima e ftohte i mban njerezit larg.

Kur eshte 60-70, nje femer eshte si Anglia ose Mongolia.
Me nje te kaluar te bujshme, te ndritur dhe pushtuese, por me nje te ardhme jo te mire.

Kur eshte 70 e siper, nje femer eshte si Afganistani.
Te gjithe e dine se ku eshte, por asnjeri nuk do qe te shkoje atje.

ju goca si mendoni?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2003 02:00
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

Ana ,nga e kishe gjetur gjithe kete?:p

Ky krahasimi me gjeografine sikur s'ngjit...

Ohu sa e thelle eshte nje bote femre, te pershkruhet vetem nga ana e terheqjes eshte gje e ceket,siperfaqesore....(kjo per meshkujt)

Tung
Lori
PSFU

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2003 03:39
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

yeah i've read this like sooo many times. 'Neways i don't agree very much either...

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2003 03:50
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

hahaahahahaahhhaahaha Ana ku e gjete mi dreq..
hahahaha sa kam qesh..:p...
Tamam ashtu eshte .pikes i ka rene ai qe e ka thene..se ku e kam lexuar po spo me vjen tani...

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2003 04:13
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

e po tani gjithnje me pelqen te tregoj thellesine e mendimit mashkullor

bledi me erdhi me email dhe mu duk vertet interesante per tu vene ketu hahahaha ti qe bie dakort dmth qe njesoj e mendoke

pres meshkujt e tjere te prononcohen hahahhaha

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2003 21:17
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BUCS
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: ???
Mesazhe: 1256

Nje pershkrim interesant

Por qe te jemi ne gjendje duhet te presesh sa te behemi mbi shtatedhjete vjec qe te japim nje pergjigje sa me korrekte:p

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2003 22:04
BUCS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BUCS Kliko këtu për të kontaktuar me BUCS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BUCS Shto BUCS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BUCS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

per Analisten!

I bie qe 10-18 te jete si south America, me plot vende te virgjera dhe nga padija dhe pazhvillimi te pa exploruara

kush rron 80-90 te jete si hiroshima

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2003 01:11
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

per mua eshte 99% e sakte...
1% mund te jene ato te moshes 10-18 qe nuk kane me vende te virgjera dhe te pa zbuluara..mgjth ka filluar te rritet %...

O Bucs..jep mendimin tat tani per tani jo kur te vesh 80-90..se ska cna duhet deri atehere....
hahahahahah 80-90 vjece jane tamam Hiroshima,do shtoja edhe Cernobil.:p...si afrohet njeri....

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2003 01:25
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

Ore me keto 80-90 vjecaret mos ja fusni kot. Se do shkoni dhe do e provoni.

Une i permbahem shprehjes "Plake plake po e ka flake"

Nuk e di sa eshte e vertet po ca ka thene populli deri me tani, jane vertetuar te gjitha.

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2003 01:27
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

ke te drejte kam lexuar qe ka dhe 90-vjecare te stazhionuara

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2003 01:55
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:40 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Gjeografia e femres

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar