Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Cfare admirojne vajzat tek cunat edhe cfare e terheq nje vajze te doje nje cun?
Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Bebi i Vogel
StreetRacer

Regjistruar: 02/01/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 11

Cfare Admirojn Vajzat Tek Cunat Edhe Cfare E Terheq Nje Vajz Te Doj Nje Cun??

Kerkoj Per Vajzat e forumit ti pergjigjen kesaj pyejte se kjo ka mbetur nje mister edhe nje pik pyetje per te gjith cunat kudo???
Mbase gjat kesaj teme cunat do te kene mundesine te marin pergjigjen qe mirpresin ndaj vajzave<<------------
Faleminderit!!! Ju Uroj Diskutim Te Mbar.

StreetRacer Zero Gravity

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Gusht 2003 08:42
Bebi i Vogel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bebi i Vogel Kliko këtu për të kontaktuar me Bebi i Vogel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bebi i Vogel Shto Bebi i Vogel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bebi i Vogel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Talking

Hahahaha nice question
Tani mua recetat nuk me pelqejne,kjo varet nga personi ne person.
Sinqeriteti padyshim,jam teper kurioze...dhe kjo mund te kete dhe pasoja te keqija.Por me mire nje te vertete te hidhur se nje genjeshter(edhe perse nje genjeshter tek une nuk do zgjaste gjate,i nuhas shume shpejt...hehehehe)

Mesazh i vjetër 08 Gusht 2003 16:40
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Red face

Sic tha dhe Alucius kjo varet nga personat sepse jo te tere kane te njejtat mendime. Disa terhiqen nga paraqitja (sh. e rendesishme kjo )) , disa nga zgjuarsia (dhe kjo gjithashtu), pastaj nga sjellja, muhabeti qe di te beje (jo shatra-patra dmth), ca njeriu eshte (i mire/ i keq), e me radhe e etj .... Te tere keto jane pika qe te tereve u intereson te pakten mua. Well, shpesoj qe te keni disi nje pergjigje tani. ciao-ciao.

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2003 02:11
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SweetAlbGirl
U * N * I * Q * U * E

Regjistruar: 03/01/2003
Vendbanimi: Somewhere in US...
Mesazhe: 39

Admiroj nje gje tek cunat ... menyra si genjejne lol, nuk e di, por gjithmon kur genjejne disa vajza i besojne... (good job guys)
Te them me terheq zgjuarsia, nuk them dot, pasi eshte e vlefshme vetem per disa djem, po mua me terheq me shume kur ata Kerkojne ndihme per dicka, gjithmon duan opinionin e nje vajze, sesben :p

PS. Per cfare thash me lart, jo te gjithe djemte jane ashtu, po ne pergjithesi keshtu jane disa...

I am Incomplete

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2003 06:00
SweetAlbGirl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SweetAlbGirl Kliko këtu për të kontaktuar me SweetAlbGirl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SweetAlbGirl Shto SweetAlbGirl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SweetAlbGirl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SweetAlbGirl
U * N * I * Q * U * E

Regjistruar: 03/01/2003
Vendbanimi: Somewhere in US...
Mesazhe: 39

By the way...
Me terheq shume edhe zgjuarsia sigurisht, pasi eshte nje gje e rendesishme, vetem nje gje urrej shume tek disa djem.... Xhelozine (sidomos tek djemte shqiptare)

I am Incomplete

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2003 06:03
SweetAlbGirl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SweetAlbGirl Kliko këtu për të kontaktuar me SweetAlbGirl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SweetAlbGirl Shto SweetAlbGirl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SweetAlbGirl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Citim:
Po citoj ato që tha SweetAlbGirl
Admiroj nje gje tek cunat ... menyra si genjejne lol, nuk e di, por gjithmon kur genjejne disa vajza i besojne... (good job guys)

Lol,e di ate shprehjen "genjeshtra i ka kembet e shkurtera"?Mund te gezojne triomf momental por ne momentin qe do e zbuloja do e paguanin trefish

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2003 14:41
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
anda
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/07/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 81

amoren

me fal qe po replikoj me ty!
me thuaj cfare paguajne 3-fish djemte kur iu del genjeshtra,nuk e kuptoj sepse perderisa e genjejne ate femer dmth qe nuk i plas shume per te edhe nqs ndahet , dhe gjeja qe mund te beje me shume nje femer eshte qe ta lere ate por atij nuk i kushton shume ajo gje dhe nuk eshte ai qe del i humburi ne kete rast,eshte femra.dmth qe nuk ke se ca ti besh vetem thuaj do zoti sme bjen per hise ashtu lloji.
une per vete gjeja qe pelqej dhe adhuroj tek nje mashkull eshte besnikeria dhe korrektesa.

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2003 16:35
anda nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të anda Kliko këtu për të kontaktuar me anda (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: anda Shto anda në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto anda në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Anda ndoshta kete here jam ne anen e gabuar por po te flas mbi menyren ne te cilen llogjikoj une:
Nese arrin ne genjeshtra shpeshhere eshte per te mos humbur dike,por sic the dhe ti mund te jete thjeshte sepse nuk do te ja dije per ty.
Personalisht genjeshtrat(edhe perse mund te kene qene pjese e te kaluares ...etj)nuk do i gelltisja aq rehat.
Nese je vete korrekte,besnike,e sinqerte atehere besoj qe pret te njejtat dhe nga ai qe ke ne krah.

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2003 18:31
Kobe4MVP
Sernior Network Analyst

Regjistruar: 02/04/2003
Vendbanimi: Florida
Mesazhe: 175

Citim:
Po citoj ato që tha SweetAlbGirl
Admiroj nje gje tek cunat ... menyra si genjejne lol,

hahahahaha...na shkrite fare. Degjo troc muhabetit. Cunat genjejne dhe per idiotsira nga me te ndryshmet. Por ketu ka nje diference sepse edhe femrat genjene por ja t'iu bej nje pyetje une ju;

Kush jane genjeshtare me te medhnj femrat apo meshkujt?

Po ua jap dhe pergjigjien. Meshkujt genjjne me shume kurse femrat kane genjeshtrat me te renda. Genjeshtrat e meshkujve jane; "Isha tek nje shok per 1 birre. Isha duke lujt bilardo". kurse genjeshtrat e femrave jane; "Eshte femija jot. Jam shtatzan."....hahahhahaha kjo eshte mese e vertete.

BTW...quoted from Chris Rock stand up 1999.

Mesazh i vjetër 10 Gusht 2003 01:09
Kobe4MVP nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kobe4MVP Kliko këtu për të kontaktuar me Kobe4MVP (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kobe4MVP Shto Kobe4MVP në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kobe4MVP në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
anda
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/07/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 81

aman aman se genjeshtrat e djemeve nuk jane ato qe thua ti.genjeshtrat e djemeve jane shume ordinere saqe eshte shume e thjeshte per ti kuptuar(se ka nga ato qe e pranojne ashtu dhe sduan ti kuptojne)por qe meshkujt nuk kane aq bagazh qe ta mashtrojne vertete nje femer,kurse femres i lumte po iua futi djemve ne ato gjera qe po thua ti.DMTH QE FEMRA ESHTE ME E ZGJUAR SE MASHKULLI()

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2003 22:52
anda nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të anda Kliko këtu për të kontaktuar me anda (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: anda Shto anda në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto anda në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 19:03 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Cfare admirojne vajzat tek cunat edhe cfare e terheq nje vajze te doje nje cun?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar