Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202
|
Hirushja ti ben nje mohim momental te vendit tend por jo se nuk e do apo e shan, keshtu qe ne kete rast ndryshon puna, megjithese edhe rasti jot nuk me duket fort i arsyshem. Ne vitin 1991 une emigrova per here te pare ne jeten tim ne Greqi dhe me then te drejten rash ne nje njeri te mir por nuk ndenja as 6muaj dhe u ktheva ne Shqiperi per mos tu kthyer kur me mbrapsh. Dhe arsyje qe u ktheva ishte diskriminimi qe filloj ne ate koh, me operacionin fshesa te dhjetorit, dhe prbuzja e shqiptarev ne ate vend. Nje pjes e shokeve te mi qe dinin dhe gjuhen qendruan duke nderuar emrat dhe duke u hequr si vorjoepirjoh. Kjo gje mua nuk me pelqente dhe pranova kthimin ne shqiperi, dhe ate jet me pak te ardhura po te qet ama.
Tani jam prej 7vjetesh ne Amerik dhe per krenarin e vendit tim ne vendin para te targes se makines kam vendosur flamurin shqiptar qe nuk mund ta nderoj me asnje flamur tjeter. Panvarsisht nga nami i keq qe kemi ne shqiptaret une krenohem me vendin tim dhe me flamurin e kombit tim.
Hirushja me kupto ti je nje njeri shume i mir sic jemi te gjith ne shqiptaret qe me zemer dhe me shpirt e duam vendin ton te dashur.
Me shume respekt per ty keni