Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > kush ju ka rahur me shume ne jet nga prinderit,,,?????ose vellai/motra
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Cx55
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: ne byro me dashoren
Mesazhe: 231

kush ju ka rahur me shume ne jet nga prinderit,,,?????ose vellai/motra

me jepni nje mendimin tuaj kaq!!!!!!!!!!!!!
mua pershembull me ka pallu ne hu vellai ngaqe jam shume i mire

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Dhjetor 2004 14:50
Cx55 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cx55 Kliko këtu për të kontaktuar me Cx55 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Cx55't! Kërko mesazhe të tjera nga: Cx55 Shto Cx55 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cx55 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

hahaha sa interesante djali!!

Mua s'ma kane rrahur qe ta mbaj mend per tere jeten, uh po une vella s'kam, dhe motra nuk me prek me dore, dhe se jemi shoke te mire...

mamaja, me duket

Mesazh i vjetër 21 Dhjetor 2004 15:32
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cx55
I perjashtuar nga forumi

Wink

plooshani lal

te them te drejten una kam tre vellezer dhe une jam me i vogli edhe e kupton ti se ca do te thote i vogel me mire m.... se sa i vogel lol

Mesazh i vjetër 21 Dhjetor 2004 20:32
Cx55 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cx55 Kliko këtu për të kontaktuar me Cx55 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Cx55't! Kërko mesazhe të tjera nga: Cx55 Shto Cx55 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cx55 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
déjà-vu
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Tortoreto Lido
Mesazhe: 940

E forte kjo tema.

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2004 14:33
déjà-vu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të déjà-vu Kliko këtu për të kontaktuar me déjà-vu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: déjà-vu Shto déjà-vu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto déjà-vu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

Regjistruar: 17/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 908

hahaha

atehere,mami sme ka rrahur sepse ja hidhte gjithmone fajin motres si me e madhe, babi sme ka prekur asnjehere me dore se ska qene e novojshme pasi (flas per moshen e vogel) sa me therriste per te me bertitur i shkoja duke qare haha keshtu qe s'ishte e nevojshme, motra jo qe jo, tani une mundohem te rrah njecik vllain po cfare ti bej qe eshte bere me i gjate se une (te mar karrige qe ti gjuaj shuplake )
si perfundim:as jam rrahur e as kam rrahur, te shofim ne te ardhmen :p

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2004 14:45
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Jam bere kaq dhe s'me kane dhene asnjeri nga prinderit as dhe nje te terhequr veshi,por ama denime,aha
Ishim me nje kusheri timin,ai nja 4 vjet me i madh se une dhe shkonim kudo bashke.Grindeshim shpesh dhe mbaj mend babin qe na vinte njerin ne njerin kend te dhomes,tjetrin ne kendin tjeter.Me fytyre nga muri ndersa ai lexonte ose bente ndonje pune.Dhe kjo per nja 30 min.Sillja koken nga ba'ja une dhe i qeshja,ai fare.Dhe une pastaj"O ba,s'me ke xhan?" :p

Besoj qe ka patur raste qe me teper me kane "vrare" shikimet e disaprovimit se cdo shpulle qe do kishin mundur te me jepnin(por qe se kane bere)

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2004 21:12
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

hehe nje dite, kur isha ne klase te pare, mbas mesimit ne vend qe te kthehesha te gjyshja dhe te prisja babin, ja krisa te parku i lodrave me nje shok dhe me nje shoqe te klases, dhe domosdo ndenja atje deri sa u kenaqa Keta te shpise desh kishin shkalluar nga meraku, me kishin kerkuar gjithandej, madje dhe ne polici (babi i shkrete kishte qene dhe semure). Kur kthehem une si i bukri shejtan... ta mbaj mend ca druri kam ngrene Kur i pyeta me vone kur u rrita, me shpjeguan qe aq shume ishin tmerruar se mos me shtypte ndonje makine etj (se shkollen i kisha larg, duhet te kaloja shume rruge makinash), keshtu qe me rrahen qe mos me shkonte ne mend ta perserisja

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2004 22:55
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cx55
I perjashtuar nga forumi

Red face

te forta fare hihihihihihiihihihihi

a ju keqen juve sa te mire qe jeni po ku ka shqiptar qe ska hengur dajak mer jahu hihihihihihihihihihihihihihihihihi

ju du fort te gjithve jeni shume te mire dhe ty amor te du fort me kan ik nervat lal muaqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq edhe te me falesh

Mesazh i vjetër 23 Dhjetor 2004 00:18
jimmy84
Veteran ne forum

Regjistruar: 12/12/2003
Vendbanimi:
Mesazhe: 1021

Hahahaha Cx55 edhe une lal si puna jote kam qene, po vallahi te me prekte ndonje nga vellezerit me dore ja fusja nje ulerime qe tmerronte lagjen dhe pastaj vinte "kaska blu" (babi dmth) qe si cuni i vogel qe ishe me kishte fiksim dhe kerciste dajaku te te tjeret pastaj
Megjithate dru kam ngrene me shume nga vete "kaska blu" dhe vellai i dyte qe kur e acaroja nuk ma pertonte shume.

Mesazh i vjetër 23 Dhjetor 2004 00:44
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cx55
I perjashtuar nga forumi

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re parkinghalf.jpg
Ky file është shkarkuar 56 herë.

Citim:
Po citoj ato që tha jimmy84
Hahahaha Cx55 edhe une lal si puna jote kam qene, po vallahi te me prekte ndonje nga vellezerit me dore ja fusja nje ulerime qe tmerronte lagjen dhe pastaj vinte "kaska blu" (babi dmth) qe si cuni i vogel qe ishe me kishte fiksim dhe kerciste dajaku te te tjeret pastaj
Megjithate dru kam ngrene me shume nga vete "kaska blu" dhe vellai i dyte qe kur e acaroja nuk ma pertonte shume.

hahahahahhahahaha looooooooooool kam qesh me lote per zotin je i modh
dajak vetem shqiptaret din te japin me ja morsha te ligat e kam llafin per familje???

Mesazh i vjetër 23 Dhjetor 2004 01:00
Ora tani: 02:23 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > kush ju ka rahur me shume ne jet nga prinderit,,,?????ose vellai/motra

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar