Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > c'beni kur ndiheni keq? Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.67.
Gjithsej 30 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

Wink

c'beni kur ndiheni keq?

c'beni kur ndiheni pertoke nga gjendja shpirterore ,si e kaloni ,me se merreni?si i perballoni situatat e veshtira?
he pra let the cat out of the bag...

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2003 07:48
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Mace e zeze ajo?!

Anyway...ne momentet qe ndihem keq bej si ajo e forta qe nuk ka asgje,por me njerezit qe me njohin mire nuk me ecen...kaloj ore me ato.Ah po nuk me hahet asgje,dhe nese jam vetem shterngoj jastekun fort

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2003 15:12
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
anda
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/07/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 81

pershendetje

kur ndihem keq dhe e merzitur dua vetem te dal dhe te argetohem se ndryshe me iken truri fare.kur jam keq ne gjendjen shpirterore jam me shume se kurre ne humor,eshte per tu habitur se vetem ashtu mund ta kapercej nje gjendje te tille.
urime per temen
pershendetje te gjitheve

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2003 15:45
anda nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të anda Kliko këtu për të kontaktuar me anda (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: anda Shto anda në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto anda në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Rossonero
MILANIST DERI NE VDEKJE

Regjistruar: 04/08/2003
Vendbanimi: Milan
Mesazhe: 99

Red face

ndersa une

Eshte dicka e veshtire te flasesh mbi kete problem moj lorie,pasi me mire do ishte kur sndihesh keq,por une per vete kur ndihem keq i ngaterroj gjerat.Ne vend te therras te dashuren per te dale, therras mamane e saj(me mire e ema se e bija o usta Murat).Kaq. FORZA MILAN!! Ndersa ti amor shyqyr zotit qe mban jastek me vete kur del nga shtepia se duhet edhe kur bie shi ose kur te ze gjumi kur ecen rruges.Hajde Forza Milan edhe per ty!

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2003 16:47
Rossonero nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Rossonero Kliko këtu për të kontaktuar me Rossonero (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Rossonero Shto Rossonero në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Rossonero në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Rossonero po ja filloj me kembe te mbare re usta FORZAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEE.
Ach dhe nje detaj te vogel Rossonero:dhe kjo me teper per te miren tende.Kur ndihem keq mos me kryqezo rrugen me postimet e tua ne forum

ne juventin do te kthej mos ki frike:p

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2003 18:44
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_lire
^^i_lire^^

Regjistruar: 02/08/2003
Vendbanimi: ^^__^^
Mesazhe: 1610

Amor paske ardh nga dentisti ti?
Shiko lereni Juven edhe Milanin bashke, se ka vend tjeter per ate pune shok e shoqe. Ketu flitet per gjera serioze , per ceshtje qe jane problem jo vetem i rinise, por i gjithe kombit Shqiptar. Prandaj me pak seriozitet, ju lutmi shume ose do detyrohemi t'ju nxjerrim nga salla parlamentit...qetesi ju shoku atje me te zeza...edhe ti shoqja, qe s'tu shujt zjarri kurre. Hej kam nje zjarrfikes ketu afer shpise, po i marr na i kove me uje borxh, hajde se te shuj une, se po pervelohesh amor.

Tani persa i perket temes se Loriet, shume gjera mund te beje njeriu nga merzitja, ka nga ato qe varen neper vaska a neper poça. Jo xhan, se s'jemi nga ato ne. Duke qene, se po kaloj nje periudhe boze fare, kjo tema po me duket aq e veshtire per t'ju pergjigjur...ec e mere vesh?! Kur jam i merzitur, shumicen e rasteve dua te zhdukem nga qarkullimi, ose marr kalin e dal per kismet neper fusha e pylle, kjo eshte vertete diçka qe me qeteson. Ore po si s'ka zana hiç kendej nga usai more shoke, ne Shqiperi sa dilshe fap e kapshe na i zane, t'ikte merzia ne sekond, ketu hiç fare.
Nejse, mendoj se temes ju pergjigja "pak a shume" dhe shume gjate biles.
Gjithe te mirat!
E mos u merzitni shume, se nje jete eshte e shkreta.

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2003 19:27
i_lire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_lire Kliko këtu për të kontaktuar me i_lire (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të i_lire't! Kërko mesazhe të tjera nga: i_lire Shto i_lire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_lire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

"zgjarri" sic e quajti njeri nuk do shuhet asnjehere deri ne momentin qe do marr fryme une.Ajo perfaqeson deshiren e zjarrte per te qene "kunder rrymes "te injoranteve,budallenjeve,kunder padrejtesise etj...i_lire polici sot me duket:p
Pastaj shko e shuaj ato zjarret reale dhe jo ato figurative.

Ach cuno,nuk na e mbushi mendjen pergjigja jote...na thuaj ndonje gje me bindese

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2003 19:42
Ana_uk
Anetar i ri

Regjistruar: 25/06/2003
Vendbanimi: England
Mesazhe: 16

Unhappy

merzitia.... edhe vete fjala eshte prekese...
kur jam e merzitur ose ndihem keq shpirterisht ...dicka qe me qeteson eshte dhoma plot me erresire dhe te mbyllem ne dhomen time e te qaj...deri kur te me lodhet shpirti qe s'mund te nxjerr me lot nga lodhja...pastaj nese jam ne gjendje hap fletoren e shenimeve dhe shkruaj proza, letra dhe poezi te dhimbshme...ose te frikshme...i bazoj ne gjendjen time shpirterore...mundohem te shpreh gjithcka, duke vazhduar nga arsyeja, si ndihem dhe si mund ta largoj...
e keqja eshte se nuk mund te shtirem se jam mire kur nuk jam dhe jam shume e eger dhe nevrike...zihem me te gjithe nese me thone dicka qe s'me pelqen...

ndihem e vetmuar...
e lenduar...
e vrare...
e shkaterruar...
shpirti me qan...
zemra me vajton...
kur ndihem keq asgje
nuk me gezon...

Have a good day!!!

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2003 19:45
Ana_uk nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ana_uk Kliko këtu për të kontaktuar me Ana_uk (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ana_uk Shto Ana_uk në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ana_uk në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

Talking

hi

shoh kolorit pergjigjesh,vetem i_lire qe se nga u fut ne boten e zanave dhe perrallave dhe sikur s'ja mora vesh pergjigjen,ha,nejse...
une kur ndihem keq qaj rralle,per cudi me shtohet oreksi ,nga stresi ha shume akullore, njerezit me te afert i bombardoj me sarkazma te hidhura per tu shfryre diku dhe merrem me aktivitete fizike,ose pastroj gjithe shtepine me themeli ose shkoj ne gym ose...( dua te rrah ndonje njeri).ha

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2003 20:29
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

une kur ndihem keq rri e mbyllur ne shtepi, nuk behet te ha asgje, nuk me behet te cohem nga kervati. e shume e shume te tjera...

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2003 23:40
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 10:37 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 30 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > c'beni kur ndiheni keq?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar