Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > .Si do ja veni emrin djalit tuaj ??? Jam kurjoz ta dij!
Gjithsej 8 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lilou-dragon
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/06/2003
Vendbanimi: coin predu
Mesazhe: 148

Exclamation

dimitri ...duke shpresuar qe do kem vetem nje djale
( se per vajze kam gjetur dhe 3 bile ...lea ilona ose elena duke shpresuar qe do kem te pakten 1 )

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2004 02:10
lilou-dragon nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lilou-dragon Kliko këtu për të kontaktuar me lilou-dragon (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lilou-dragon Shto lilou-dragon në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lilou-dragon në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

CA JANE KTA EMRA TE SHEMTUAR E DHE QE NUK JANE EMRA SHQIPTAR?

CA JANE KTA FIOREN,DIMITRI,ILONA ,ELENA?

UNE PER VETE KAM SHUME EMRA TE BUKUR :

ARBER
GJERGJ
GENTI
ILIR
BLEDI
TEUTA
............ETJ

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2004 03:16
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lilou-dragon
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/06/2003
Vendbanimi: coin predu
Mesazhe: 148

Thumbs down

etnik ...emrat qe permende ti me lart jane te bukur (si gejrgji psh) po jane sh banal e shume te perdorur !!

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2004 14:09
lilou-dragon nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lilou-dragon Kliko këtu për të kontaktuar me lilou-dragon (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lilou-dragon Shto lilou-dragon në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lilou-dragon në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_tironc__king_
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/09/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 78

hahahahahahaha

Po citoj ato që tha etniku78
CA JANE KTA EMRA TE SHEMTUAR E DHE QE NUK JANE EMRA SHQIPTAR?

CA JANE KTA FIOREN,DIMITRI,ILONA ,ELENA?

UNE PER VETE KAM SHUME EMRA TE BUKUR :

ARBER
GJERGJ
GENTI
ILIR
BLEDI
TEUTA
HALLALL PLAKO SE NA I BON EMRAT ME KODE SI KINEZET

Me rrespekt Etoni

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2004 18:12
_tironc__king_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _tironc__king_ Kliko këtu për të kontaktuar me _tironc__king_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _tironc__king_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _tironc__king_ Shto _tironc__king_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _tironc__king_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

sa bukur do te vi nje dite . emrat e shqiptareve do te jen

: KEVIN XHELAL NDREU

DIMITRI SHABAN NDOJA

HELENA PERTEF XHELILI

KURTIS HARUN CELA

HAYDEN REXHEP BALLA
...................................................................................................
BRAVO BRAVO

Mesazh i vjetër 30 Shtator 2004 05:26
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
déjà-vu
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Tortoreto Lido
Mesazhe: 940

Me pyesni ndonje gje tjeter qe doni te dini.

Mesazh i vjetër 30 Shtator 2004 16:17
déjà-vu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të déjà-vu Kliko këtu për të kontaktuar me déjà-vu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: déjà-vu Shto déjà-vu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto déjà-vu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Une cdo dy-tre muaj kam nje emer tjeter te preferuar dhe derisa te kem kalamaj di qe ndryshoj mendje nja 20 here,momentalisht e ka radhen Réné
Jam e sigurte qe do grindemi si dreqerit me te atin e kalamajve per emerat une dua ti ve emerin qe dua une,ai do doje te ja ver ate qe do ai,prinderit e mi duan pjesen e tyre ne vendim,te atijet besoj gjithashtu keshtu qe...God stay by my side ne kete pike

Mesazh i vjetër 30 Shtator 2004 16:50
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha nainablA

amor alucius,po te jem si ty,nuk lind fare :p ...

Shiko,dhe mund te bej 4-njake Kshu cdonjeri mund ti veje emerin qe deshiron dhe mbyllet kapitulli i kalamajve me nje here
Madje dhe gjitha gazetat do shkruajne per kete rast te rralle :p

Mesazh i vjetër 30 Shtator 2004 19:07
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Po... do te vrasim mendjen rreth kesaj pune, dhe do t'ju tregoj se shpejti, tani ne mendje kam BANDILL...

ju pershendes te gjitheve...

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2004 21:01
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
arsona
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 786

Una kur te behem mami hahahaha una mami ca gallate ii o kalamaja kur te ritem una se jam e logel akoma do ja ve emrin djalit tim te logel astuja
Edri
Renato
Indri
Ergi
Luisi
Alban

uu sa shume e deri kur te behem una e mave kusedi sa emla te tjel kane dal :p

Mesazh i vjetër 03 Tetor 2004 11:55
arsona nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arsona Kliko këtu për të kontaktuar me arsona (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: arsona Shto arsona në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arsona në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:49 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 8 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > .Si do ja veni emrin djalit tuaj ??? Jam kurjoz ta dij!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar