Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Bota e re poezise > Prostituta.
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Indrit
I pandreqshem.

Regjistruar: 01/04/2004
Vendbanimi: I ulur ne zemren e nenes.
Mesazhe: 1814

Prostituta.

Pjese nga paradokse aktuale

Pandershmëria,

Prostituta moderne,

Në

Qoshe,

Nderi te dera…

Dridhet,

kërcet dhëmbët nga era…

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 03 Prill 2005 18:55
Indrit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Indrit Kliko këtu për të kontaktuar me Indrit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Indrit Shto Indrit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Indrit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Indrit
I pandreqshem.

semaforistja.

Trotuari im ty te njoh cdo pllake

di numrin e tyre dhe se sa je i gjate,

eci siper teje dhe pres pa pushim:

Kush do ndaloje sot per nje "bisedim"?

Takat po me lodhin, peisazhi s'ndryshon:

e kuqe, portokalli, jeshile ,

makinat vijne e shkojn'.

Nuk shtyhet keshtu, jeta s'ka kuptim!

Do futem ne forum mos gjej ndonje trim !!!"

Mesazh i vjetër 03 Prill 2005 19:33
Indrit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Indrit Kliko këtu për të kontaktuar me Indrit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Indrit Shto Indrit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Indrit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

cfare fantazie qe ke more djale..............fantazia jote bredh ne skajet më ekstreme.....ketij i thone talent...

Mesazh i vjetër 05 Prill 2005 12:17
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Indrit
I pandreqshem.

Talking

Hahahahha

Ndoshta fantazi kam se fundja kam studjuar tre vjet marketing, por nuk jam i sigurte qe kam edhe talent, megjithata te falenderoj.

ps. shyqyr qe nuk ke lexuar ca te tjera ...

Mesazh i vjetër 06 Prill 2005 14:21
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

prsh Indrito

shume te gjate e ke bere...

Pune kurvash hesapi..

Tung!

Mesazh i vjetër 06 Prill 2005 14:45
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dido°
sempre triste

Regjistruar: 10/04/2003
Vendbanimi: Aty ku kam humbur endrrat
Mesazhe: 55

hem nese kjo ti diverte me vjen keq per tyPP

Mesazh i vjetër 07 Prill 2005 18:32
Dido° nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dido° Kliko këtu për të kontaktuar me Dido° (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dido° Shto Dido° në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dido° në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Djali Urte
Anetar i ri

Regjistruar: 05/11/2004
Vendbanimi: Kortrijke (belgie)
Mesazhe: 17

Re: semaforistja.

Citim:
Po citoj ato që tha INDRITI2004
Trotuari im ty te njoh cdo pllake

di numrin e tyre dhe se sa je i gjate,

eci siper teje dhe pres pa pushim:

Kush do ndaloje sot per nje "bisedim"?

Takat po me lodhin, peisazhi s'ndryshon:

e kuqe, portokalli, jeshile ,

makinat vijne e shkojn'.

Nuk shtyhet keshtu, jeta s'ka kuptim!

Do futem ne forum mos gjej ndonje trim !!!"

Pershendetje Indriti2004

Se pari te keshilloj ta ndryshosh targen sepse jemi ne 2005...
Se dyti Doja te dija ne mos ja ke atribuar dikujt kete poezi!!!?

Ajo qe eshte me e rendesishmja eshte se verte ka talent te admirueshem ne poezite tujaja.

Sa per ate qe ajo futet ne forum pe te gjetur ndonje trim... mendoj se s'duhet te behesh aq shume merak , sepse ajo ( jeten e se ciles aq bukur e ke pershkruar) ka trima me bollek, jashte dhe brenda forumit.
Une mendoj se ajo vjen ketu per te shfaqur "vlerat" dhe "kulturen" e saj te larte , per te
te treguar ty dhe te tjereve si puna jote menyren me te mire te te kulturuarit dhe te te qenurit e lire...

Ndryshe tregome mua, pse eshte cilesuar me vullnetin e saj te lire... Dreqja_vete.

Figuren e personazhit te cilin ke trajtuar ne kete poezi e quajta Dreqja_vete, per menyren se si ti e ke paraqitur ate...
per faktin e thjeshte sepse jeta e saj ka marre kahjen e dreqit_vete ... dhe kjo pikerisht shpjegon "arsyen" e vargut mbylles te poezise tende.

Si konkluzion, ajo "dreqja_vete" ka pershtypjen se jeta shtyhet me mire, gjithesesi ia uroj nje gje te tille.

Suksese plako

Mesazh i vjetër 09 Prill 2005 20:48
Djali Urte nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Djali Urte Kliko këtu për të kontaktuar me Djali Urte (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Djali Urte Shto Djali Urte në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Djali Urte në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Indrit
I pandreqshem.

Re: prsh Indrito

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
shume te gjate e ke bere...

Pune kurvash hesapi..

Tung!

prsh.

Je shume rigoroz byrazer
Tung.

Mesazh i vjetër 10 Prill 2005 01:54
Indrit
I pandreqshem.

Re: Re: semaforistja.

Citim:
Po citoj ato që tha Djali Urte

Pershendetje Indriti2004

Se pari te keshilloj ta ndryshosh targen sepse jemi ne 2005...

E kam ndermend ta heq fare targen pasi me ka merzitur por nuk eshte ne doren time kjo me beso

Citim:

Se dyti Doja te dija ne mos ja ke atribuar dikujt kete poezi!!!?

Po sigurisht pse sipas teje u beheshkan kot poezite pa ja dedikuar njeriu!!!
nuk e kupton ja kam dedikuar prostitutes lol

Citim:

Ajo qe eshte me e rendesishmja eshte se verte ka talent te admirueshem ne poezite tujaja.

Le te shpresojme te jete ashtu megjithese nuk e besoj.
Flm qe me ndjek.
Nje pyetje kisha perse me shuem dnjek keto erotiket ti ee?

Citim:

Sa per ate qe ajo futet ne forum pe te gjetur ndonje trim... mendoj se s'duhet te behesh aq shume merak , sepse ajo ( jeten e se ciles aq bukur e ke pershkruar) ka trima me bollek, jashte dhe brenda forumit.
Une mendoj se ajo vjen ketu per te shfaqur "vlerat" dhe "kulturen" e saj te larte , per te
te treguar ty dhe te tjereve si puna jote menyren me te mire te te kulturuarit dhe te te qenurit e lire...

Ndryshe tregome mua, pse eshte cilesuar me vullnetin e saj te lire... Dreqja_vete.

Figuren e personazhit te cilin ke trajtuar ne kete poezi e quajta Dreqja_vete, per menyren se si ti e ke paraqitur ate...
per faktin e thjeshte sepse jeta e saj ka marre kahjen e dreqit_vete ... dhe kjo pikerisht shpjegon "arsyen" e vargut mbylles te poezise tende.

Si konkluzion, ajo "dreqja_vete" ka pershtypjen se jeta shtyhet me mire, gjithesesi ia uroj nje gje te tille.

Suksese plako

Si dihet plako se numri i ketyre bukurosheve eshte bere i madh sot dhe nuk para gjehen trimat lehte si mendon ti, duhet te kerkosh dhe meqenese une kete vjershe e shkrova per forumin mendova se duhet te kete edhe ne forum te tilla qe ti na i quan "Dreqe". Ndoshta edhe ke te drejte se profesjon dreqi eshte te "dirigjosh" neper semafore.
Nejse nuk e dija qe letersia"erotike" do te ngjallte kaq interes tek ju porm me befasuat me te vertete
Shqiptari paska pas vuajtur per eros
Tung.

Mesazh i vjetër 10 Prill 2005 02:21
Djali Urte
Anetar i ri

Regjistruar: 05/11/2004
Vendbanimi: Kortrijke (belgie)
Mesazhe: 17

Re: Re: Re: semaforistja.

Citim:
Po citoj ato që tha INDRITI2004

Si dihet plako se numri i ketyre bukurosheve eshte bere i madh sot dhe nuk para gjehen trimat lehte si mendon ti, duhet te kerkosh dhe meqenese une kete vjershe e shkrova per forumin mendova se duhet te kete edhe ne forum te tilla qe ti na i quan "Dreqe". Ndoshta edhe ke te drejte se profesjon dreqi eshte te "dirigjosh" neper semafore.
Nejse nuk e dija qe letersia"erotike" do te ngjallte kaq interes tek ju porm me befasuat me te vertete
Shqiptari paska pas vuajtur per eros
Tung.

Vertete qe s'i dihet...
Ne fakt as une nuk e di pse ngjalli kaq interes kjo poezia "erotike", te njejtin interese mendoj se te ka ngjallur edhe ty si autor...

Po "dreqes" valle ç'fare duhet t'i kete ngjallur?

Shendet dhe suksese plako

Mesazh i vjetër 10 Prill 2005 21:14
Djali Urte nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Djali Urte Kliko këtu për të kontaktuar me Djali Urte (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Djali Urte Shto Djali Urte në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Djali Urte në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 14:36 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Bota e re poezise > Prostituta.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar