Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Do dashuroheshit me motren e shokut te ngushte?Nese po,si do reagonit?
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
shkodrani84
Anetar i ri

Regjistruar: 30/01/2004
Vendbanimi: LOS ANGELES.CA .USA
Mesazhe: 9

Do Te Dashuroheshit Me Motren E Shokut Me Te Mir

DO TE DASHUROHESHIT ME MOTREN E SHOKUT MA TE MIR

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Shkurt 2004 01:01
shkodrani84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shkodrani84 Kliko këtu për të kontaktuar me shkodrani84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të shkodrani84't! Kërko mesazhe të tjera nga: shkodrani84 Shto shkodrani84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shkodrani84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shkodrani84
Anetar i ri

Regjistruar: 30/01/2004
Vendbanimi: LOS ANGELES.CA .USA
Mesazhe: 9

DO TE DASHUROHESHIT ME MOTREN E SHOKUT MA TE MIR

UN SI PERSON NUK DO E BEJA KURR SE MOTRA E NJE SHOKU ESHTE MOTRA IME

Mesazh i vjetër 08 Shkurt 2004 01:03
shkodrani84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shkodrani84 Kliko këtu për të kontaktuar me shkodrani84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të shkodrani84't! Kërko mesazhe të tjera nga: shkodrani84 Shto shkodrani84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shkodrani84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Ndenjat nuk mund ti ndalojm dot. Po te isha une djale kete gje nuk do e beja sps ne radh te pare shoqerija qe ke me shokun nuk do jete e njejte.

Mesazh i vjetër 08 Shkurt 2004 01:09
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Motra e shokut tend ne radhe te pare nuk eshte femer?

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2004 22:07
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Po po po...

Qe thoni ju te dashur bashkvuajtes te dashuris une edhe mund te dashurohesha pas motres se nje shoku por kurre nuk do te lidhesha me te . Jo vetem per ceshtje respekti po nuk do ta kisha ndergjegjen e paster . Meqense mua me ka ndodhur dicka e till mund tju them se zgjodha rrugen e hapjes se krahut dmth ruajtjen e dickaje qe eshte e shenjte besimi tek nje shok. ika hajt tung nga DIABOLIC A'S

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2004 15:58
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tiger_aspect
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/02/2004
Vendbanimi: bace me lule te vyshkura
Mesazhe: 104

dicka absurde!

mua vete me duket shume absurde!
por njoh nje person i cili eshte martuar me motren e shokut me te ngusht, un kur e mora vesh me beri shume pershtypje por ata faktikisht jetojn nje jete shume te lumtur, dhe normale qe shoqeria mes atyre dy djemve eshte me e forte se tani jan kuneter

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2004 16:29
tiger_aspect nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tiger_aspect Kliko këtu për të kontaktuar me tiger_aspect (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tiger_aspect Shto tiger_aspect në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tiger_aspect në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Question

Ju qe thoni qe eshte dicka absurde mund te argumentoni?

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2004 01:50
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JamCelik
Aurvandil the Bold

Regjistruar: 05/08/2003
Vendbanimi: Jutland
Mesazhe: 179

Pyetje me e mire do ishte "c'do te benit po te dashuroheshit me motren e shokut te ngusht??" dhe diabolic dha nje pergjigje tamam fare.

Mesazh i vjetër 22 Shkurt 2004 14:07
JamCelik nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JamCelik Kliko këtu për të kontaktuar me JamCelik (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JamCelik Shto JamCelik në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JamCelik në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
studente
Anetar i ri

Regjistruar: 10/03/2004
Vendbanimi: Londer
Mesazhe: 24

Shkodranit

E ke kaluar apo je ne kete hall,
Nuk shoh ndonje gje te keqe te dashurosh dhe te martohesh me te.
Po te shkosh (vetem nje here) me te eshte tradheti ndaj shokut dhe prit te te ndodhi eshte ty e njejta gje.

Mesazh i vjetër 12 Mars 2004 18:02
studente nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të studente Kliko këtu për të kontaktuar me studente (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: studente Shto studente në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto studente në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Arrow

Yeah dhe une jam daktor me 'Studente'.
Dhe pastaj si fillim mund te shifet dhe si dicka absurde por me kalimin e kohes dhe po ta duash sinqerisht atehere s'ka asgje te keqe.

P.S. Ej shikoni 'Friends' mo... Si Monica & Chandler.. .

Mesazh i vjetër 20 Mars 2004 01:22
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 06:22 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Do dashuroheshit me motren e shokut te ngushte?Nese po,si do reagonit?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar