Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Bota e re poezise > Krijime nga une (Vitore) Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 7 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Vitore
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 08/10/2003
Vendbanimi: Trieste
Mesazhe: 48

Mikja ime

Shiu m'i theu tjegullat
Dhe miku im m'i keputi buzet
Shiu m'a greu rrugen
Dhe miku ime ma piu gjakun ne buze
Shiu m'i shqeu dyert e dritare
Dhe miku im ma shkallmoi zemren
Shiu m'u fut ne qenien time
Dhe miku im u largua me rrembim
Shiu ky shurdhmemec pushoi
Miku mbeti si hije neper dhome
A do te bjere perseri?
Se une e dua ate shi
Qe ngjan me denesen e mikut tim..

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Tetor 2003 21:26
Vitore nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vitore Kliko këtu për të kontaktuar me Vitore (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Vitore Shto Vitore në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vitore në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Te lumte Vitore.

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2003 01:50
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
taika
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 21/09/2003
Vendbanimi: belgjik
Mesazhe: 81

Thumbs up

Vitore

te uroj mirese ardhjen pran nesh.Shpresoj te kalosh caste sa me te bukura pran nesh.Poezia ishte shume e bukur

And a long full life for you

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2003 01:56
taika nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të taika Kliko këtu për të kontaktuar me taika (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: taika Shto taika në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto taika në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vitore
Anetar i regjistruar

Faleminderit

Ju falenderoj te gjithve per urimin e mirseardhjes ne listen tuaj te mrekullushme Jeni te gjithe fantastik dhe te kendeshem
faleminderit dhe per komplimentin qe i bete poezise time
Vitorja

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2003 03:21
Vitore nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vitore Kliko këtu për të kontaktuar me Vitore (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Vitore Shto Vitore në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vitore në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vitore
Anetar i regjistruar

Yjeve

A i shihni lotet e mi?
Prekini
Puthini
Dhe
lerini te rrjedhin
Ne shtratin e mallit
Ne udhen e shpirtit
Ne trajektoren e qiellit
Drejt yjeve te mi
Atje jam edhe une
Atje eshte nje cop
Shqiperi..

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2003 03:28
sUgA__tIlOnCe
nGaDaLe

Regjistruar: 01/09/2003
Vendbanimi: ~*~nZ~*~
Mesazhe: 1069

Thumbs up

UAU...

Per zotin, s'ta them per te bere qefin, por kjo e fundit, ishte yll fare.
Ciao!!!

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2003 21:22
sUgA__tIlOnCe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sUgA__tIlOnCe Kliko këtu për të kontaktuar me sUgA__tIlOnCe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sUgA__tIlOnCe Shto sUgA__tIlOnCe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sUgA__tIlOnCe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dani_dr18
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 31/08/2003
Vendbanimi: durres
Mesazhe: 21

hi

e bukur ishte skm ca te them edhe pse sma pret shume nga poezia
nga dani

Modifikuar nga i_lire datë 09/10/2003 ora 22:34

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2003 21:26
dani_dr18 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dani_dr18 Kliko këtu për të kontaktuar me dani_dr18 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të dani_dr18't! Kërko mesazhe të tjera nga: dani_dr18 Shto dani_dr18 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dani_dr18 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vitore
Anetar i regjistruar

Shelegjet lotues..

Pa krenarine e lertesise
Pa forcen e ashper te shelgut te lashte
Pa trungun e trashe
pa deget e gjata
Pa gjethet dy ngjyreshe poshte e larte
Pa ferferimen e fleteve te ashpra
Pa kengen e zogjve, pa folete e tyre
Shelgjet lotues qajne..
Lotet curg
Lotet u bene dege te varura poshte
Lotet u bene gjethe me gjak shume
Lotet u bene strehe e dashurise
Lotet u bene krip per puthjen e pare
Lotet u bene trung i bute artistik
Lotet u bene fidan i mrekullise..
Shelg lotues
Dicka midis drurit dhe lules
Nje jete midis tokes dhe qiellit
Zjarr i brendshem turbullues
I turperuar prej djellit..

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2003 21:56
sUgA__tIlOnCe
nGaDaLe

Regjistruar: 01/09/2003
Vendbanimi: ~*~nZ~*~
Mesazhe: 1069

Vitore...

Shume e bukur vjersha.
Pacim!!!

Modifikuar nga iliriusa datë 17/12/2005 ora 03:06

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2003 22:09
sUgA__tIlOnCe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sUgA__tIlOnCe Kliko këtu për të kontaktuar me sUgA__tIlOnCe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sUgA__tIlOnCe Shto sUgA__tIlOnCe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sUgA__tIlOnCe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_Q_I_M_I
Ne kerim nga Policia.

Regjistruar: 22/09/2003
Vendbanimi: Ne Kerkim nga Policia Metropoliane....so
Mesazhe: 219

Thumbs up

Vitore hallall ta boft zoti

Vitore i lexova me kujdes dhe me vemendje te madhe poezit e tua me peqyen shum me shum me pelqeu e dyta dhe e para po te tria ishin te bukura.
Keshtu ka lezet kur un isha ne shkoll te meseme na erdhi per vizit i madhi Kadri Roshi dhe un para 300 nxensve recitova nje Poezi Kadri Roshi u ngit ne kemb dhe erdhi dhe me puthi dhe me tha shkruaj shkruaj bir im ses sa me shum te shkruash aq me shum meson dhe un e kam sot e ate dit kete vrejte dhe e mbaj si kshill gjdokund.
Te Falenderoj ishin te mrekullushme Shkelqimi Londer

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2003 23:08
_Q_I_M_I nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _Q_I_M_I Kliko këtu për të kontaktuar me _Q_I_M_I (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: _Q_I_M_I Shto _Q_I_M_I në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _Q_I_M_I në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 22:51 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 7 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Bota e re poezise > Krijime nga une (Vitore)

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar