diellza26
i am a good person

Regjistruar: 09/07/2004
Vendbanimi: ku te dua
Mesazhe: 359
|
Re: "Princi apo princesha e kalter"
Citim: Po citoj ato që tha Vdekja_22
Do doja te dija mendimet tuaja rreth njeruit te endrrave te cdokujt. A eshte valle ky iluzion qe kemi ne mendje qe na ben te humbasim shume njerez qe na ofrojne dashuri!!!. A e meritojme ne njeriun e endrrave tona nese gjithmone ai egziston.?! Nese nje dite kur te ishte shume vone do iu jepej mundesia te njihnit njeriun qe e keni pritur e kerkuar tere jeten, do ta prishnit lidhjen aktuale qe keni??? E shume e shume gjera te tjera qe pres ti degjoj prej jush......
Me pelqen menyra se si e ke parashtruar diskutimin e kesaj teme, pavaresisht se paska pak prurje.
Po i marrim me rradhe
mendoj se egziston njeriu i endrrave apo princi i kalter,qe une personalisht do e pershkruaja me shume si shpirti binjak. Pra princi i kalter eshte shpirti binjak, e une mendoj qe gjithmone ka nje shpirt binjak por jo gjithmon arrin ta gjesh ne momentin e duhur ose nuk e gjen asnjehere. Dhe per te arsyetuar ate qe ke shkruar me poshte, ne momentin qe kupton qe ke njohur princin tend , une se di a do isha ne gjendje te prishja lidhjen. Ketu gjerat komplikohen, sepse nderkohe qe je e lidhur ke krijuar tashme nje tjeter raport ndoshta jo me princin por me dike qe te afron shume dashuri dhe shume respekt , dilema eshte e madhe te prishehs marredhenien me ate tjetrin.
mendoj qe te gjesh shpirtin binjak eshte bekim nga Zoti ( jo cdo kush e ka kete fat)
une akoma se kam gjetur, who is my princi i kalter???!!! a e thashe mire mo njerez apo jo?
ju pershendes