METAXA
Inspektor

Regjistruar: 11/01/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 414
|
Citim: Po citoj ato që tha freespirit
E mo ju ironika qe ste lini te marresh fryme. Une sa jam kthyer nga Skipelia ndenja 3 muaj ne Tirane u kenaqa keni inat dhe u befasova se pashe qe me te vertet kishte filluar te hyj ne atmosferen e biznesit. Pashe me syte e mi shume kompani te huja qe kishin hapur biznese p.sh coka cola apo birrat, pije te ndryshme prodhoheshin ne vend. Gjithashtu vura re disa franchise nuk e di se tani ndoshta si filim me to mund te merren vetem qeveritaret, sidoqoft eshte nje fillim. Dhe po, kishte Mc donald dhe pizza hut dhe hard rock cafe.
pershendetje
O shpirti i lire, mor u revolto kaq shume ishte thjesht nje shaka. Tani mu kujtua biles tabela qe ka vene bashkia e Lacit ne hyrje 'Welcome to Lac Siti' 
Me behet qejfi qe je kenaqur ne Tirane. Dhe ke te drejte ne Shqiperi ka shume kompani te huaja gjithashtu ka dhe kompani Shqiptare qe kan frachise te markave te ndryshme. Une jam ne kontakt te vazhdueshem me shume biznese shqiptare (per arsye te punes) dhe nuk e ke idene me cfare hapash gjigande po ecin. Kompanite shqiptare sa vijne dhe rriten si ne mentalitetin e menaxhimit te tyre ashtu dhe ne turnoverin e tyre. Ekonomia ne Shqiperi po ecen mire dhe do eci me mire nqs do eleminohej sado pak korrupsioni dhe burokracia ne administraten shteterore.
P.S. McDonald ne Shqiperi nuk ka. Sa per info kishte nje tentative nga 'dikush' per ta sjelle ne Shqiperi dhe me sakte do behej ne vendin qe ndodhet Tajvani ne Tirane por ja qe per shume e shume arsye nuk u be. Jemi ne pritje .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|