dafinoli
Anetar i ri
Regjistruar: 08/09/2005
Vendbanimi: Prishtinë
Mesazhe: 27
|
Kam lindur rob, dua te vdes i lire
I nderuar Tribun,
Une sidoqe dua te ju pershendes, faliminderit per komplimentet.Une me se miri dua ti referohem kesaj thenjes tende qe e ke "Kam lindur rob, dua te vdes i lire" kjo per me teper reflekton dy pikpamje: 1)roberin tende ne kohen e komunizmit dhe 2) lirin tende ne kohen e demokracise.
Pra ju duhet te vendosni ta duani roberin apo lirin.
Une e kuptoj varferin tuaj ne ndjenjen per demokraci, e kuptoj edhe verberin tuaj per ta pare se ne qshekull eshte sot bota. Por sidoqe vellau im, me vjen keq nese e ndjeni kete si fyerje, por per nje njeri qe nuk mund tia japi votebesimin as edhe gruaja e tij sic ishte z.Nano, ngase znj.Xhoana eshte greke dhe Fatos Nano eshte nje skllav i deshirave te Xhoanes,ju lutem lutuni per shqiperin qe ti mbaj sa me larg persona te till.
Shteti Shqipetar ka bere mbi 100 vjet rrug per ndertimin e institucioneve, dhe sot ndoshet ne krye te listes se shteteve per korrupcion, mafia, hajni, shperdorim te pushtetit dhe kondrabandim , trafikim human,,,,,e njeqind te zeza.
kur shtrohet pyetja se a deshirojn Kosovaret te bashkoheshin me Shqiperin, mund te thuhet edhe jo.
E pse sepse F.Nano e prishi Shqiperin, desh e shiti Kosoven ne Kret dhe dolen me nje qendrim me Millosheviq se shqipetaret e kosoves mund te shkonin ne shqiperi permes nje korridori nga maqedonia,Pse?, sepse Millosheviq dhe nano donin ta zbatonin politiken e millosheviqit per pastrim etnik pa gjakderdhje, por kjo nuk ndodhi dhe serbia e humbi luften.
Eshte turp per fatos nanon, dhe tashme nuk e ke nje kosovar qe mund tia japi nje vote atij po qe nevoja.
I nderuar VELLA, mund te them me pergjegjesi se ti nuk e do me shum se une SHQIPERINE. Kjo po shihet se nuk ishit ne gjendje ta ndertoni shtetin deri tash.
Me falni