Regjistruar: 22/09/2005 Vendbanimi: "Ne qiellin e Forumit Horizont" Mesazhe: 799
sexo hallall lal! nje martini mua lal te festojme hapjen e lokalit tend...!
__________________ "YoU KnOw iM iNdEpEnDeNt n I cAn MaKe iT Ma OwN"
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 15/10/2005 Vendbanimi: milano (IT) Mesazhe: 320
o sexi na nxirr nai gja me pi mor lal, hajt me kembe te mbare
__________________ I BACI SONO COME I FRANCOBOLLI, SE NON USI LA LINGUA NON ATTACA !
Regjistruar: 14/10/2006 Vendbanimi: New York Mesazhe: 76
Shi kur tma fusi mu me heniken kokes kjo,o mi mlejo me hy apo te hiki une ke lokali tjeter,tboj xhiro gjithe diten se kom marre leke sot lol, tlej ne tip te mire lala,si thu mi?
Regjistruar: 20/06/2003 Vendbanimi: New York! Mesazhe: 1505
ajo eshte goc sexi ore, nuk ta kellcet me shishe po me shale kokes!!! une fenk ju, nuk jam alkolike! ndonje dhalle a ndonje nga ato kafet turke ter llum e ulcer do e pija me gjithe qejf!
__________________ So, so you think you can tell, Heaven from Hell?
Regjistruar: 15/12/2003 Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here Mesazhe: 2169
ahhh deksha un per kete fshataren.. qe e do me llum hajde hajde ta bluajme nje her.. p.s atij nikut i ke then gje ti?
__________________ *Born To Touch Your Feelings* I Dont Care If Im Hated On The Net. Because I Have A Real Life.
i kam thene ore sigurisht!!! pse nuk te ka kontaktuar? do i them serish. dhe shiko, jam goc pe qyteti lutna shume. hajde te te hug tashti.
o te engsha qytetin un ty.. me 10 mij banore ( dmth vetem femrat e) :p hajde me hug se mu merzite.. lol
Regjistruar: 01/10/2004 Vendbanimi: brunssum netherland Mesazhe: 3833
sa lokale qe jan hap kohet e fundit mer daje nje jin tonic do ishte mrekulli per mua
__________________ pulave ju ka hije te kakarisin vetem ne kotec!
Regjistruar: 21/09/2006 Vendbanimi: lagja tap. rr.shishe Mesazhe: 611
Hajd ta gezoni lokalin e ri dhe me te mbare. Nje red bull te lutem dhe te ulem ketu me Olin nese pranon kuptohet.
__________________ Pema e pritjes eshte e hillur por frutet e saj jan te embla.
Citim:Po citoj ato që tha comja Hajd ta gezoni lokalin e ri dhe me te mbare. Nje red bull te lutem dhe te ulem ketu me Olin nese pranon kuptohet. po moj lale pse mos te pranoj une te ulesh me mua pastaj une te kam edhe xhan ty
Citim:Po citoj ato që tha comja Hajd ta gezoni lokalin e ri dhe me te mbare. Nje red bull te lutem dhe te ulem ketu me Olin nese pranon kuptohet.