Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Bota e re poezise > Ne shkollen e Dashurise. Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 17 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Indrit
I pandreqshem.

Regjistruar: 01/04/2004
Vendbanimi: I ulur ne zemren e nenes.
Mesazhe: 1814

Ne shkollen e Dashurise.

Te kam prane
dhe te ndej larg.
Te pelqej,
Te kam inate.
Per ty vdes
per ty "ringjallem"
Nga ty perlotem
Per ty permallem.
seriozisht te flas
me pas dhe tallem.

Te kerkoj
dhe ste kerkoj.
Te pranoj
dhe ste pranoj
Te humbas
serish te gjej.
Te them t'verteta
dhe te genjej.

Te kerkoj neper kenete,
te kerkoj neper shkretetire.
Te kerkoj neper fushe
te kerkoj neper rrepire.
Te kerkoj
dhe ste kerkoj.
te pohoj dhe te mohoj.
te ndryshoj
te c'ndryshoj
te te "vdes'
te "gjalleroj".

Te shetis
te ngujoj
te bej te qash
te ngushelloj.
kur iken larg
une ndjehem prane
kur bie shi
une ndizen zjarr.
kur ti e ftohte
akull ngri
une ndizem
shkrihem si qiri.
Dhe kur ti ndizesh
porsi une
Une kthehem ne shi
bresher, furtune.
Me pas une zbutem perseri
por me egersohesh ti
skuptoj pse gjithe
ky absurditet
te jetoje
ne realitet!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 28 Shtator 2005 20:17
Indrit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Indrit Kliko këtu për të kontaktuar me Indrit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Indrit Shto Indrit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Indrit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Indrit
I pandreqshem.

Me poezine e mesiperme, pershendes te gjithe anetaret qe aktivizohen ne kete forum, vecanarisht anetaret qe kerkuan rikthimijn tim qofte ne forum te hapur ose edhe me mp dhe emaile.
Flm te gjitheve jam i lumtur qe i ndaj ndjenjat me ju

Mesazh i vjetër 28 Shtator 2005 20:20
Indrit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Indrit Kliko këtu për të kontaktuar me Indrit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Indrit Shto Indrit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Indrit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Smile

Mire se na u rikthyet Indriti!
Te perqafoj me shume mall!-Mu kenaqen syte kur pashe serish nikun tend ne forum!
Pale me dhe shkrimet e tua aq te vlefshme!
Ju uroj vit te mbare shkollor dhe" U`re Welcom Diti!"

Mesazh i vjetër 28 Shtator 2005 23:15
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Indriti Po te uroj edhe ketu rikthim te kendshem. Poezia e siperme shume shume e bukur, si gjithmone ti nje shkrimtare i veçante per mendimin tim.

Ahhhh Se shpejti dua qe te me dedikosh nje poezi sepse ma ke premtuar.

Me behet qejfi qe je rikthyer dhe mendoj qe edhe une me ato pak fjale qe te kam shkruajtur per tu kthyer te paskan goditur.
Te uroj shkrim dhe qendrim te kendshem.

Modifikuar nga Lela_Dr datë 28/09/2005 ora 23:45

Mesazh i vjetër 28 Shtator 2005 23:20
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Pershendetje Indriti.

O zot..ose un jam bere nostalgjike ose poezija jote ishte fantastike..
Mendoj se kjo e dyta do te jete
Te uroj rikthim te kendshme.., shpresoj te gjesh ketu pak lumturi, harmoni e shoqeri, virtuale

me respekt sabina

Mesazh i vjetër 28 Shtator 2005 23:42
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Mirë se rierdhe indriti dhe gjith të mirat të uroj.......
Poezia qe më tepër se diçka hyjnore......
Edhe nji herë përshëndetjet e mia të përzemërta.....

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2005 02:32
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

Eh, more Art vellai, e sheh sa miq ke....

MIRESERDHE!

Poezia pershendetese nuk ka nevoje per komplimenta, por TI, PO!!!

Eshte mengjes, sapo kam ardhur ne zyre dhe po vizitoj forumin, mbi dhjetera tema te tjera qe me kane ardhur zgjodha mesazhin tend per ta hapur te parin!

Me frymezoi kjo poezi, shume e bukur dhe shume nostalgjike, me kujtove kohe te vjetra te adoleshences...

Vazhdo keshtu, po deshe mos shkruaj ne asnje teme tjeter, vec me poezi mos na ler....

Shkruhemi, selam!

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2005 12:32
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diellza26
i am a good person

Regjistruar: 09/07/2004
Vendbanimi: ku te dua
Mesazhe: 359

Indrito si te tjeret dhe une, me zemer te pershendes dhe te falenderoj per poezite e bukura qe na shkruan here pas here e na kenaq, na ul nervat e na zbut shpirtin........ ama kjo e fundit qenka me i vjedh autoresine, aq me pelqeka...

s'po zgjatem se i paskan shkruar te gjitha anetaret e tjere.

vec dua te pershendes dhe njehere e te uroj gjithe te mirat e kesaj bote
dhe sa me shume te tilla poezi te bukura ne vazhdim.

miqesisht per djalin me te mire te forumit.

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2005 13:05
diellza26 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diellza26 Kliko këtu për të kontaktuar me diellza26 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: diellza26 Shto diellza26 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diellza26 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lozonjare
AKULLTHYESE

Regjistruar: 24/02/2004
Vendbanimi: Tek shpirti im.....
Mesazhe: 375

Citim:
Po citoj ato që tha INDRITI2004
Me poezine e mesiperme, pershendes te gjithe anetaret qe aktivizohen ne kete forum, vecanarisht anetaret qe kerkuan rikthimijn tim qofte ne forum te hapur ose edhe me mp dhe emaile.
Flm te gjitheve jam i lumtur qe i ndaj ndjenjat me ju

Upsss kush erdhi....Ku je INDRIT

Na ke mundguar shume lali edhe ketej edhe andej nga poezite e humorit..
welcom.

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2005 14:09
Lozonjare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lozonjare Kliko këtu për të kontaktuar me Lozonjare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lozonjare Shto Lozonjare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lozonjare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Indrit
I pandreqshem.

Pershendetje te gjitheve!

Ju falenderoj qe te gjitheve dhe ju them se jam vertete i befasuar nga tere keto pershendetje.

Ju pershendes qe te gjitheve me poezine e meposhtme, megjithese nuk me duket dicka e arrire, dhe e dyta nuk jam i sigurte ne kete menyre te shkruari.
Miqesisht Indriti.

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2005 22:41
Ora tani: 03:57 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 17 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Bota e re poezise > Ne shkollen e Dashurise.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar