Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Çfarë ju tërheq më shumë tek një femër ose mashkull ?
Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Çfarë ju tërheq më shumë tek një femër ose mashkull ?

Hecni pra vajza dhe djem jepni mendimet tuaja, se çfarë ju tërheq apo ju bën për vete më shume tek një mashkull apo femër, qoftë shoqe, shok, e dashura apo i dashuri juaj.

Mund të flisini edhe për persona me të cilët takoheni për herë të parë ose kur shifni një femër ose një mashkull në rrugë, ç`ju tërheq më tepër ose në përgjithësi.

Mirë pres komentet tuaja.........

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2005 08:26
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Mua psh më pëlqen që nje femër të jetë në në rradh të parë dhe mbi të gjitha e qeshur edhe e dashur ashtu dhe si jam vetë, pasi e kam pak humorin të vështirë për disa njerëz të tjerë, por ama nga ana tjetër dua vetëm të qesh gjith ditën......Nuk do më interesonte dhe aq shumë pamja e jashtme pasi nuk paraqet gjithçka se sa do më interesonte dhe personaliteti i saj.......

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2005 08:42
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Ecja,shikimi...

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2005 09:52
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
eliz
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/10/2003
Vendbanimi: Toke
Mesazhe: 1679

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
... por ama nga ana tjetër dua vetëm të qesh gjith ditën......Nuk do më interesonte dhe aq shumë pamja e jashtme pasi nuk paraqet gjithçka se sa do më interesonte dhe personaliteti i saj.......

Njoh nje vajze qe eshte shume e mire por meqe paraqitja e jashtme nuk te intereson duhet te te them qe mbas nje operacioni plastik ne hund i ka ngel cik shtrember. Po ta shikosh si mban dot te qeshurat,sado here qe ta shikosh.Si thua te intereson ta njohesh?

Gjeja e pare te nje i panjohur eshte paraqitja,e cila fillon nga syte,fytyra,floket,zbresim te trupi,duart,veshja e ne fund kepucet.N.q.s. keto te fundit nuk me pelqejne vetvetiu humbet shume pike ne mos te gjitha nga paraqitja e jashtme.Te tjerat s`ka rendesi te jene perfekte.S`e perpak harrova.Bizhuterite nuk me pelqejne te meshkujt!

Pamja e brendshme.
Te jete njeri me karakter te forte.Te jete i sigurte ne vetvete.Te jete i qarte,te dije cfare don,cfare kerkon.Te kete e te pranoje humor.Te jete i qeshur dhe mundesisht cik orator nga goja qe te plotesoje mua.Mbase shtoj ndonje gje me vone

Modifikuar nga eliz datë 10/10/2005 ora 11:59

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2005 11:43
eliz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eliz Kliko këtu për të kontaktuar me eliz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të eliz't! Kërko mesazhe të tjera nga: eliz Shto eliz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eliz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
anitamece
Anetar i ri

Regjistruar: 10/10/2005
Vendbanimi: Durres
Mesazhe: 16

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Mua psh më pëlqen që nje femër të jetë në në rradh të parë dhe mbi të gjitha e qeshur edhe e dashur ashtu dhe si jam vetë,

Amoxil,

Ky eshte mendimi yt dhe patjeter qe do ta respektojme, por per mendimin tim c'te duhet nje person qe mban gjithe diten e dites dhembet jashte kur s'din te lidhe dy fjale e te beje nje muhabet te hajrit.

Pastaj nga ana tjeter eshte edhe ana fizike, ka lezet te jesh i rrethuar me njerez te pashem

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2005 14:36
anitamece nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të anitamece Kliko këtu për të kontaktuar me anitamece (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: anitamece Shto anitamece në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto anitamece në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Personalisht ke nje mashkull me terheqin syte, buzet, dhembet dhe trupi nga ana fizike, kurse nga ana shpirterore me terheq shume inteligjenca, humori dhe sinqeriteti.

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2005 02:48
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073

Po jap dhe une nje mendim,

Cfare me terqeq tek nje djale....

Hmmm kerkasat jante te shumta por mendoj qe pamja e jashtme ka shume pak te beje para personalitetit dhe inteligjences. S'diskutohet qe pamja ka rendesi kur nuk e njef njeriun mire.

Syte dhe buzeqeshja do ishin ato qe do me benin per vete.
Veshja do luante nje faktor ne pershtypjen time per kete njeri megjithse thone sipas shprehes mos i shiko gunen po shikohi punen nga veshja do arije te kuptoja shum pak nga personaliteti i ketij njeriu.

Por mbi te gjiha qe dikush do me bente per vete eshte nje idealist, nje inteligjent, nje qe do dinte te balanconte shakane me seriozitetin dhe nje kualitet sic eshte besnikeria.

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2005 03:48
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

BUZET,MOLLEZAT E FAQEVE,KEMBET DHE FUNDSHPINA.

Mesazh i vjetër 19 Tetor 2005 15:07
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
leentii
muzicient

Regjistruar: 16/10/2005
Vendbanimi: Kosovë
Mesazhe: 35

lenti

tek nje femer e bukur un mendoj se ma se shumti me terhek ne radh te par sinqeriteti dhe lidhja shpirtrore normal edhe bukurija lun rol te rensishem tung nga lenti

Mesazh i vjetër 19 Tetor 2005 18:00
leentii nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të leentii Kliko këtu për të kontaktuar me leentii (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: leentii Shto leentii në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto leentii në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Citim:
Po citoj ato që tha anitamece

Amoxil,

Ky eshte mendimi yt dhe patjeter qe do ta respektojme, por per mendimin tim c'te duhet nje person qe mban gjithe diten e dites dhembet jashte kur s'din te lidhe dy fjale e te beje nje muhabet te hajrit.

Pastaj nga ana tjeter eshte edhe ana fizike, ka lezet te jesh i rrethuar me njerez te pashem

ahahahhahahahahah anita
po ne sthamë ti lëm dhëmbët jasht mi goce.....humori ka kufi mi lal.....

çmë ke knoq me atë shprehjen...

Mesazh i vjetër 20 Tetor 2005 03:25
Ora tani: 17:24 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Çfarë ju tërheq më shumë tek një femër ose mashkull ?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar