Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Votim proteste kundra masakrimit te shqiptareve nga policet greke.
Protestoj?
Po
Jo
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 7 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Votim proteste kundra masakrimit te shqiptareve nga policet greke.

Votim kundra masakrimit te dinjitetit te shqiptareve ne Greqi nga policia greke.

Pe te Firmosur peticionin bejeni ketu :

www.thepetitionsite.com/1/peshku-peticion

Modifikuar nga lezhjani-82 datë 22/06/2007 ora 20:59

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2007 03:59
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Ky votim le te tregoje se nga cila ane eshte dinjiteti, nga greket apo nga shqiptaret.

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2007 04:05
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
aint
bye

Regjistruar: 16/03/2007
Vendbanimi: Orders of magnitude
Mesazhe: 151

Po. Protestoj.
Por protesta e shqiptareve duhet cuar me tej. Cdo njeri te bojkotoje produktet greke dhe cdo gje greke me aq sa ka mundesi.
Sidomos, sikur shqiptaret qe jetojne ne Shqiperi te bojkotonin produktet greke (perfshi dhe Janin), kjo do te ishte protesta me e madhe.

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2007 08:19
aint nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të aint Kliko këtu për të kontaktuar me aint (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: aint Shto aint në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto aint në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Bojkotimi i produkteve greke eshte nje ide e mrekullueshme aint.

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2007 10:24
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Protestoj dhe une,por sa degjohet zeri shqiptar.
Eshte turp qe shqiptaret te lejojne trajtime te tilla.
Duke njohur karakterin shqiptar,trajtime te tilla,mungesa e reagimit,kundershtimit e rendojne akoma me shume gjendjen e personave te perfshire ne ngjarje.
Eshte turp,por cte bejne ne!
Ne mund te bejme aq sa beme dhe heren e pare me kengen e ushtareve greke,qe askush se degjoi zerin tone.
Cmund te bejme ne,kaq dua te di une?
Kush na degjon?

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2007 13:43
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Solidarizohem edhe une me JU..........!!

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2007 13:58
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
frojdesha
githcka

Regjistruar: 09/01/2007
Vendbanimi: kudo
Mesazhe: 50

protestoj edhe une fuqishem kunder grekeve dhe cdo keqtrajtimi ndaj shqiptareve qe behet bga ana e tyre..................e deklaroj publikisht se jam anti-greke dhe urrej gjithe rracen e tyre,megjithese ne kete rast mendoj se shprehja ime me poshte nuk perkon shume me temen..........por gjithsesi ne kete rast ngre zerin

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2007 14:11
frojdesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të frojdesha Kliko këtu për të kontaktuar me frojdesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: frojdesha Shto frojdesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto frojdesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

Citim:
Po citoj ato që tha frojdesha
protestoj edhe une fuqishem kunder grekeve dhe cdo keqtrajtimi ndaj shqiptareve qe behet bga ana e tyre..................e deklaroj publikisht se jam anti-greke dhe urrej gjithe rracen e tyre,megjithese ne kete rast mendoj se shprehja ime me poshte nuk perkon shume me temen..........por gjithsesi ne kete rast ngre zerin

dhe une jam e mendimit me ty

poshte greqia

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2007 17:27
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bleta punetore
sindikaliste

Regjistruar: 15/08/2006
Vendbanimi: kosherja n.176
Mesazhe: 2075

Une do i kerkoja shtetit tone te solidarizohej NJE HERE HAPTAZI me nenshtetasit e tij!
Do na bente te ndiheshim me pak jetime...

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2007 22:23
bleta punetore nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bleta punetore Kliko këtu për të kontaktuar me bleta punetore (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bleta punetore Shto bleta punetore në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bleta punetore në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Mendimi im eshte se atje shqiptaret s'kane kerkuar dhe s'dine ti kerkojne te drejtat e tyre dhe kjo gje nuk eshte e tanishme por ka vite pra ne kemi duruar padrejtesine ne ate vend si psh kemi punuar pa letra me vite te tera dhe s'kemi ngritur kurre zerin lart ,tjetra kam jetuar ne greqi me vite te tera kurre s'kam ndjere dashuri per shtetin grek por do vecoja kokerra njerzish ,mendimi im do ishte te gjithe shqiptaret te bashkohen te dalin ne rruget e athines dhe te protestojne ,te protestojne duke u bere thirrje gazetarve me te njohur dhe ate qe te gjithe mendojne pa ze ato duhet te shprehin per te gjitha padrejtesite qe u jane bere ...Mendoj gjithashtu qe greqia fale shqiptarve u fut ne europe ,me punen qe ne beme ,(po kot nuk thone qe greku eshte dinak)po ato rruge dhe ato ndertesa per lojrat olimpike kush i beri? NE shqiptaret i ndertuam . U bej thirrje shqiptarve te bashkohen bashke dhe te protestojne mos te rrine me grupe te vogla qe mos u prishen interesat personale...Sepse kjo ndodh me ne shqiptaret ,s'duam ti prishim pune pronarit grek se i jemi mirnjohes qe na ka punesuar dhe harrojme qe greket ne nje vend tjeter te botes po tu kishte ndodhur e njejta gje do protestonin sepse do e dinin qe ne shtetet ku ata kane emigruar si australia ,gjermania dhe usa kane ligje ,dhe do kerkonin te drejtat e tyre,kurse me ne shqiptaret nuk ndodh e njejta gje pse pse???? Per ca nuk jemi te zotet? kush na pengon? cilat jane qellimet e shtetit grek? cfare frike kemi? pra jane shume pyetje pa pergjigje .......
Ju uroj te gjithve kurajo.ciao

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2007 00:35
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ana
Whatnot

Regjistruar: 18/02/2003
Vendbanimi: Ja ketu
Mesazhe: 405

Une sapo kam nisur nje mesazh online tek Amnesty International ku permenda kete shkelje flagrante te te drejtave te njeriut ne nje vend anetar te EU, Greqi.U nisa linkun per videon dhe i njoftova per faktin qe kjo eshte nje dite normale ne punen e policise greke. Shkelje te tilla, madje dhe me te renda te te drejtave te njerut ndodhin shume shpesh me shqiptaret ne Greqi, te cilet jane objekt i lehte sulmi ndaj vendasve dhe policeve lokale.

Ju lutem nisni dhe juve nga nje mesazh Amnesty International, eshte fare lehte, mund ta nisni online, nga websiti i tyre. Kur te shkoni tek dritarja qe thote kujt do ia nisni, drejtojani Sekretariatit Internacional. Mos ngurroni te permendi jo vetem kete ngjarje, por edhe shembuj te tjere qe dini te keqtrajtimit fizik qe u behet shqiptareve ne burgjet ose stacionet e policise greke. Sa me teper shembuj aq me mire, sa me teper mesazhe te marrin, aq me mire.
Po ashtu mund te nisni letra drejtuar Keshillit Europian dhe Human Rights Court ne Strasburg, kush eshte i shkathet te na gjeje adresat dhe te na i postoje. Tani eshte rasti qe te tregojme kush jemi.

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2007 00:54
Ana nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ana Kërko mesazhe të tjera nga: Ana Shto Ana në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ana në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Cecilia jam shume dakort me ju.
Ne Shqiptaret, rrahim e vrasim njeri tjetrin, torturojme grate, motrat, vrasim akoma per nder, por kur behet fjala per te ngritur koken e te kerkuar te drejtat tona, qofte kjo brenda dhe jashte vendit, nuk dime te organizohemi. Pse?!!!

I bashkangjitem edhe un protestave e mendimeve te me siperme, por mendoj se ka ardhur koha, te bejme shume me teper, se kaq...

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2007 00:58
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ana
Whatnot

Mendoj qe ne kete rast numri i larte i protestuesve eshte shume me domethenes se nje peticion apo votim i thjeshte drejtuar nje institucioni Europian. Duhen nisur letra individuale, shume te tilla, jo nje faqe peticion me 100 apo 200 firma.
EU Council duhet te marre nje mal me letra proteste nga shqiptaret qe te shpenzoje nje cerek ore kohe me kete ceshtje.
Po ashtu dhe qeverise/qeverive tone, e cila e ka mendjen tjeterkund, se si te beje te mundur qe sa me shume shqiptare te lene atdheun dhe te behen pre e skenave te tilla te dhunshme.

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2007 01:14
Ana nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ana Kërko mesazhe të tjera nga: Ana Shto Ana në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ana në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bleta punetore
sindikaliste

Lightbulb

Citim:
Po citoj ato që tha Ana
Une sapo kam nisur nje mesazh online tek Amnesty International ku permenda kete shkelje flagrante te te drejtave te njeriut ne nje vend anetar te EU, Greqi.U nisa linkun per videon dhe i njoftova per faktin qe kjo eshte nje dite normale ne punen e policise greke. Shkelje te tilla, madje dhe me te renda te te drejtave te njerut ndodhin shume shpesh me shqiptaret ne Greqi, te cilet jane objekt i lehte sulmi ndaj vendasve dhe policeve lokale.

Ju lutem nisni dhe juve nga nje mesazh Amnesty International, eshte fare lehte, mund ta nisni online, nga websiti i tyre. Kur te shkoni tek dritarja qe thote kujt do ia nisni, drejtojani Sekretariatit Internacional. Mos ngurroni te permendi jo vetem kete ngjarje, por edhe shembuj te tjere qe dini te keqtrajtimit fizik qe u behet shqiptareve ne burgjet ose stacionet e policise greke. Sa me teper shembuj aq me mire, sa me teper mesazhe te marrin, aq me mire.
Po ashtu mund te nisni letra drejtuar Keshillit Europian dhe Human Rights Court ne Strasburg, kush eshte i shkathet te na gjeje adresat dhe te na i postoje. Tani eshte rasti qe te tregojme kush jemi.

Me ne fund jo vetem fjale, fjale, fjale...!
Kjo eshte menyra me te cilen ne si qytetare te thjeshte duhet te levizim e reagojme, eshte e vetmja arme qe kemi.
Do te lutesha te sillen linket ne faqete forumit.
Ate te Amnesty po e kerkoj...

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2007 01:44
bleta punetore nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bleta punetore Kliko këtu për të kontaktuar me bleta punetore (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bleta punetore Shto bleta punetore në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bleta punetore në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ana
Whatnot

Ja kontaktet:

www.amnesty.org

Amnesty International
INTERNATIONAL SECRETARIAT
1 Easton Street
London
WC1X 0DW, UK
INTERNATIONAL SECRETARIAT

European Court of Human Rights
Council of Europe
67075 Strasbourg-Cedex
France
Fax: +33 (0)3 88 41 27 30

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2007 01:51
lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Ky eshte linku ku mund te dergoni Mesazhin tuaj me protestat (Sipas te dhenave te Anes)...:

web.amnesty.org/contacts/contact_us/eng-000

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2007 01:52
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Ndersa une hapa kete peticion
ketu >>>> http://www.ipetitions.com/petition/...duku/index.html
FIRMOSNI DHE HAPENI FJALEN!

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2007 01:55
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bleta punetore
sindikaliste

Thumbs up

wow, sa te shkathet!

Leviz (gishtat), o popull, boll u qave kot me mot!

Duhet t'i permbysim me e-maila e ku ta di une!Edhe ne enderr duhet tu dale ajo video...
Sa me shume te shkruajme aq me i forte do jete zeri i shqiptarit!

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2007 02:00
Ana
Whatnot

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Ky eshte linku ku mund te dergoni Mesazhin tuaj me protestat (Sipas te dhenave te Anes)...:

web.amnesty.org/contacts/contact_us/eng-000

Po Lezhjan, ky eshte linku, une i rashe per shkurt dhe vura thjesht websitin e Amnesti International.

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2007 02:05
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Citim:
Po citoj ato që tha Ana

Po Lezhjan, ky eshte linku, une i rashe per shkurt dhe vura thjesht websitin e Amnesti International.

Po po, ky >>> http://web.amnesty.org/contacts/contact_us/eng-000 <<<
eshte! Ju nderkohe mund te dergoni e-mail!
Por une ju ftoj qe te firmosni PETICIONIN keshtu qe te mund te dergojme edhe link e peticionit te mbushur me firma ne fund te Amnesty Int.

SHQIPETAR MOS RRI POR DUKU SHQIPETAR

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2007 02:14
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:44 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 7 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Votim proteste kundra masakrimit te shqiptareve nga policet greke.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar