U riktheva ketu ashtu rastesisht dhe tani pasi kam lexuar te gjitha postet e vjetra vertet ndjeva nostalgji per ato vite (pavaresisht se disa jane poste adoleshence - nisur qe nga pseudonimi!)
Dua te them qe une dhe burri im jemi njohur ne kete forum ne 2004 dhe me vjen mire qe forumi akoma egziston. A ka cifte te tjere qe e kane nisur historine ketu?
Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137
lol
Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.
Wow! Mire se na u riktheve! Kurse mua mu duk se vetem pas 500 postimesh me vune re anetaret qe kisha ardh ne forum. Me behet qejfi qe npm forumit ke arrit te gjesh njeriun e jetes. Asgje nuk eshte e pamundur sot. Po burri me cfare nicku ka qene?
Faleminderit.
E verteta eshte qe forumi mundesoi bisedat e para por jo se filluam nje marredhenie dashurie plotesisht te bazuar nga forumi dhe ne 37 postimet e mia ketu! U deshen plot 5 vitet e ardhshme per te arritur te martesa ne 2009. Dhe tani qe kemi pothuajse 4 vjet martuar nuk mund te them se njihemi 100% dhe jo me me 37 mesazhe!