Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Per ty qe nuk e dite kurre sa te desha Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Per ty qe nuk e dite kurre sa te desha

Kam kaq kohe qe sjam ndeshur rrugeve me veshtrimin tend, qe ste peshperis me buzeve emrin,qe si bertas yjeve dhe si betohem zotit dhe vehtes qe te dua.Kam kaq kohe, dhe per nje cast me mori malli .Me ka mar malli per qendrimi tend here-here si indiferent dhe here-here si miq te vjeter . Me ka marre malli se si ecen ,se si flet , se si gjykon te tjeret me ane te veshtrimit tend , se si ben cdo gje te bukur ne cdo veprim tendin ,se si ingranon cdo arterie te zemres time ne momentin qe ti je pran meje . Tashme me je bere si mirazh,cdo femer mer pamjen tende , dhe une si i marre i ndjek nga pas ,por kur i afrohem ,nuk ndjej aromen e lekures tende dhe ateher i zhgenjyer kthehem pas .Dhe deluzionin neper dhemb filloj e mallkoj diten kur te pash per here te pare .Por kur te pash per here te pare heshta ,heshta si i marre , pa e ditur se heshtja per dashurin eshte varr.Dhe veshtrimi im prehej vtem tek ti , dhe ti thoje - Ja imarri ka rene ne dashuri -.Dhe ja i marri qe te do vetem ty , qe enderron veten ty ,qe do te jepte gjithcka vetem per te te patur , per te ndier afshin e puthjes tende ,ngrohtesin e lekures tende ,aromen e shpirtit tend.Dhe ja i marri qe thote Ti dhe Perendia jan ne kete bote ,asgje segziston gjith te tjerat jan hic jan kot .Ja i marri qe belbezon emrin tend cdo zgjim ne mengjes , e pastaj thot se vetem per ty do te vdes .E ne drek ngrin dolli per emrin tend , e sresht duke te thene te dua ne cdo vend .E cdo mbremje me yjet flet , dhe kush guxon te te shaj e fton ne duel pastaj mizorisht e vret .Pastaj nata vetem ty te eshte rezervuar , endrat jan bere per te dashuruar.E keshtu çdo dite e çdo nate rrjedh jeta e ketij te marri , te marri per dashuri i cili dje ,sot dhe neser ka dashur vetem nje vajze, e ajo je ti.TE DUA OH ME FAL TE KAM DASHUR... Per ty DIABOLIC A'S

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Nëntor 2003 16:52
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
anaz
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 18/09/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 164

Dashuria

DIABOLIC,
Me vjen keq qe dashuria te ka ber te vuash por me duket se nga ty e lexova dicka ku thoje dashuroni pa marre parasysh vuajtjen.
Mos kujto se je i vetem ne kete vuajtje, eshte nje semundje qe ka prekur shumicen e njerzve.
Te pershendes shume...

Mesazh i vjetër 19 Nëntor 2003 17:34
anaz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të anaz Kliko këtu për të kontaktuar me anaz (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: anaz Shto anaz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto anaz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
blu
Anetar i ri

Regjistruar: 14/11/2003
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 11

Pergezime DIABOLIC!ishte shume e bukur...nje fllad qe ngre pluhurin e rene mbi kujtime ndjenjash dridheruese.

mbetet gjithnje sherbetor.
Gete

Mesazh i vjetër 19 Nëntor 2003 17:38
blu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të blu Kliko këtu për të kontaktuar me blu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: blu Shto blu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto blu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mira_uk
Ne Zemren Time Ti Jeton..

Regjistruar: 22/06/2003
Vendbanimi: Ne Zemren e dikujt......
Mesazhe: 45

Pershendetje diabolic !!!

Me vjen keq qe je ne ate pozite por sic e kishte thene para folesi me siper ajo eshte semundje qe ka prekur shumicen e njerezve.Dhe nga shkrimi jot sec me kujton nga jeta ime.
Te uroj qe ta kalosh ate situate dhe mos te mendosh me per te kaluaren.Ky eshte thjesht mendimi im personal.

Anyway ju uroj qe te j kaloni sa me mire te gjithe!!

Mira

qe gjithkush e prek,
Jeta eshte nje enderr
nje shpres e larget,
Jeta eshte dashuria
nje bote e zdrazet..

Mesazh i vjetër 20 Nëntor 2003 01:11
Mira_uk nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mira_uk Kliko këtu për të kontaktuar me Mira_uk (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Mira_uk Shto Mira_uk në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mira_uk në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Jeni te gjithe si shpirt

Dua tju falenderoj te gjitheve , se vetem ketu tek ky forum arrij te shpreh ate qe kam brenda ne shpirt .Sigurisht te gjith kemi vuajtur ne dashuri dhe arsyeja qe une e hapa kete kete teme ishte qellimi qe edhe ju te flisni per dashurit tuaja te vuajtura apo jo .Do te doja tju thoja se kjo dashuri qe une kam patur me ka ndryshuar si njeri, dhe me ka ber ky qe jam tani dmth me ka bere njeri.Pres shkrimet tuaja ... Per ju DISBOLIC A'S

Mesazh i vjetër 20 Nëntor 2003 16:12
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Irushi
Anetar i ri

Regjistruar: 21/11/2003
Vendbanimi: mbi yje
Mesazhe: 2

Pershendetje Diabolic.

Edhe une si ty jam nje anetare e re dhe me thene te drejten tema jote me shtyu te regjistrohem ne kete forum.
U terhoqa nga tema jote sepse kur e lexova mu duk sikur dikush mi kishte lexuar mendimet dhe i kishte hedhur ne net.
Kam vuajtur edhe une nga nje histori e tille pasi mendoj se heshta kur u desh folur dhe e pyes veten shpesh here se si do veproja sikur te kisha dhe nje mundesi diskutimi me kete person.
Po ti Diabolic si do te vevroje te kishe dhe nje shanc te dyte? C'fare do te thoje te kishe perballe personin qe te mungon?

Mesazh i vjetër 21 Nëntor 2003 19:10
Irushi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Irushi Kliko këtu për të kontaktuar me Irushi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Irushi Shto Irushi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Irushi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
xhorxhi
Anetar i ri

Regjistruar: 13/11/2003
Vendbanimi: new york
Mesazhe: 3

sa vuan i shkreti njeri!!

hi diabolic

Very nice ajo cfar keni shkruajtur ,por do doja te beja nje pyetje,cfar ke kuptuar nga ajo cfar keni perjetuar me kete histori dashurie? Po e lexoja kete teme edhe me pelqeu por gjithashtu u bera kurioz dhe po te drejtoj pyetjen me lart

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2003 00:32
xhorxhi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të xhorxhi Kliko këtu për të kontaktuar me xhorxhi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: xhorxhi Shto xhorxhi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto xhorxhi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
njona nga tirona
Anetar i ri

Regjistruar: 14/11/2003
Vendbanimi: ne nje bote fallso
Mesazhe: 2

lume ajo qe te ka pasur dhe qe do te kete nje dite, se qenke alamet poeti
a mi bene dhe mua na dy poezi se me duhen per dike??? mmmmuuuaaahhhh (tek faqja)

Mesazh i vjetër 23 Nëntor 2003 03:47
njona nga tirona nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të njona nga tirona Kliko këtu për të kontaktuar me njona nga tirona (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: njona nga tirona Shto njona nga tirona në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto njona nga tirona në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

PER JU

Se pari me behet qejfi qe ti Irush ke hyre ne forum pasi ke lexuar temen time , por me vjen keq qe ke vuajtur edhe ti nga nje histori dashurie e cila sigurisht qe te ka modifikuar ne karakter dhe tani e sheh boten me nje sy tjeter. Po te kisha nje shans te dyte sigurisht do te beja gjithcka per ate doja .Dhe do ti thoja... Po te mos te thoja te dua ne kete moment do ta urreja veten deri ne perjetesi dhe shpirtin tim do ta mallkoja dhe do ta coja ne ferrin e humbesve . Te dua e smund te jetoj pa ty asnje cast , se nje cast pa ty me duket i gjat sa nje jet , e une smund te jetoj pa ty . Mund ti thoja nje pafundesi gjerash te cilat do ti thoshte vetem zemra ( VA DOVE TI PORTA IL CUORE ) Ndersa per Njona nga Tirona do i tregoja dy citate U enda kudo per te gjetur , por me kot . Ne xham shkruajta emrin tend e ai si foshnje leshoi lot... Naten kur bie te fle ,ti me ulesh ne qerpik , Ne mengjes te laj syte kam frik ...(Faleminderit per fjalet e embla , shpresoj qe edhe ti ta besh te lumtur njeriun qe do, sepse me ty sigurisht qe duhet te jet i lumtur) Ndersa Xhorxhit do ti thoja, se ajo qe une kam kuptuar nga kjo dashuri, eshte ,qe une smund te jetoj aspak pa dashuri edhe nese ajo me ben te vuaj ( un ushqehem me dhimbjen time )dashuria eshte gjaku qe rrjedh ne venat e mia... Per ju DIABOLIC A'S

Modifikuar nga diabolic datë 24/11/2003 ora 16:48

Mesazh i vjetër 24 Nëntor 2003 14:52
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

O wow, nice

Mesazh i vjetër 16 Dhjetor 2003 05:21
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 06:10 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Per ty qe nuk e dite kurre sa te desha

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar