Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sa veta ne forum e pijne kafene?
Pijne Kafe dhe Sa?
Po nje kafe ne dite
Po e kaloj nje kafe ne dite
Jo shpesh
Nuk me pelqen kafeja
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073

As une s'jam e zones por mqs e kam si database kete fh i hodha ketu qe t'i kthehem ndonjehere e t'i vizitoj ahahah keshtu qe te pyesim kafexhinjte e NY

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 11 Mars 2010 00:03
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Minimumi 3 filxhana ne dite.

Mesazh i vjetër 11 Mars 2010 00:06
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Charlotte
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 11/02/2010
Vendbanimi: Gjithandej
Mesazhe: 596

4 ose 5 ne dite

Mesazh i vjetër 11 Mars 2010 00:16
Charlotte nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Charlotte Kliko këtu për të kontaktuar me Charlotte (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Charlotte Shto Charlotte në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Charlotte në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Varet nga dita,po qesh pushime dy filxhane te medhenj ne mengjes,po qesh ne shkolle nuk numerohen behen nja 5-6 filxhane te medhenj...
Nuk jam addicted,rri edhe pa kafe,eshte thjeshte arsye muhabeti me shoqet,ulemi per kafe D:

Mesazh i vjetër 11 Mars 2010 00:45
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Kurse une icik e veshtire me kafen. Dua nje espresso nga ora 10h30 dhe nje tjeter nga mbasditja...Zorr se pranoj kafe tjeter pervec nesspresos time...

Dua te them se e kam filluar shume vone kafen t'a pi...Po ju ne cfare moshe (nqs thuhet mosha ) e keni filluar?

Mesazh i vjetër 11 Mars 2010 01:11
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Anemone
Amygdala

Regjistruar: 10/10/2009
Vendbanimi: Rose Perpetua
Mesazhe: 644

E vogel, haja pershesh me kafe te filxhani i gjyshes.

Mesazh i vjetër 11 Mars 2010 04:15
Anemone nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Anemone Kliko këtu për të kontaktuar me Anemone (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Anemone Shto Anemone në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Anemone në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Varet nga dita,po qesh pushime dy filxhane te medhenj ne mengjes,po qesh ne shkolle nuk numerohen behen nja 5-6 filxhane te medhenj...
Nuk jam addicted,rri edhe pa kafe,eshte thjeshte arsye muhabeti me shoqet,ulemi per kafe D:

Kacurrela i ke floket ti??????

Mesazh i vjetër 15 Mars 2010 19:04
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha Anemone
E vogel, haja pershesh me kafe te filxhani i gjyshes.

Pikante kjo.
Po tani pi kafe ti anemone?

Mesazh i vjetër 15 Mars 2010 19:30
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
moonlight
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 15/04/2010
Vendbanimi: bjhguijhmnbjkhl
Mesazhe: 656

As e kam idene cfare shije ka..... per caj vdes ama..

Mesazh i vjetër 17 Prill 2010 16:53
moonlight nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të moonlight Kliko këtu për të kontaktuar me moonlight (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: moonlight Shto moonlight në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto moonlight në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Po e enderroj 1 kafe tani

Gjes D

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2010 11:50
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 19:44 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sa veta ne forum e pijne kafene?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar