IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750
|
Re: Malësorçja
Citim: Po citoj ato që tha dodgjeka
Vet i prita muhabetin e ANTARVET çi jan lajmua deri sot por kurrkush nuk më dha gjegje :A e prënon gjuha Shqipe dialektin e Malsorit?Vet kam problem me letërsishten e i antar më thot se duhet me psua.Nuk asht puna me psua ose mos me psua por asht pun zyrtare ae prënon gjuha Shqipe a JO.
Tung or Ded malsori.A e kupton mesazhet e mikut tend prej Vlone apo jo nuk e di.Ti mund te flasesh shqipen ashtu si e di kur je ne nje ambjent shqipfoles e nuk te ndalon kush.Nqse ti do te shkruash nje artikull ne ndonje gazete shqipe,patjeter qe do t'i permbahesh gjuhes zyrtare.Ky eshte rregull i cdo vendi te botes.
Nqse aty ne Kroaci veprohet ndryshe na i thuaj ta dime.Mesoje njehere e mire,se gjuha me te cilen shprehen shkrimtaret artistet,gazetaret e mediave vizive,radiove e gazetave,eshte vetem nje dhe ajo eshte gjuha zyrtare e cdo vendi te botes.Gjuhen e Fishtes nuk e flet me njeri ne trojet ku jetojne shqiptare,por t'i or Ded malsori je i mirpritur te bisedosh me ne vellezrit e nje gjaku ashtu sic din.Une per vedi ta kam bere hallall1
Fal me shnet prej meje!