Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Probleme Sociale > Do te pranonit te beheshit dhurues i organeve?
Pranoni dhenien e organeve?
Po
Jo
Nuk e di
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Un votova Po.Jemi njerez te gjalle..sdihet ca ndodh, te besh mire eshte dicka humane.
Un do e beja .

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 01 Nëntor 2010 01:19
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

besoj po

Mesazh i vjetër 01 Nëntor 2010 01:21
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

jam e rregjistruar per PO..

Mesazh i vjetër 01 Nëntor 2010 01:55
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Aq sa i kam vezhguar une ritet shqiptare, me kane ndihmuar me dhimbjen. Te jetosh ne mohim te dukurise se vdekjes sic behet dendur ne perendim, ku varrezat nuk bejne pjese ne qyteterimin e tyre nuk eshte as e shendetshme. Sado te perpiqet njeriu nuk mund ta zhduke vdekjen. Dhe njerezit qe vajtojne jane te sinqerte. Flas per ata me te vertete te aferm te te ndjerit, jo kodra pas bregut. Une kam degjuar vaj motre per vellane, vaj femije per babane, dhe i ndihmoi me dhimbjen. Une qe e mbajta brenda me dinjitet sic bejne ne perendim me kapen te dridhurat ngaqe nuk mund ta mbaja me te qaren. Njeriu nuk mund t'i mbaje perbrenda keto dhimbje, por mos na rencin ndonjehere qe t'i provojme me.

Jam mese d'akord me ty.

Persa i perkete temes,do te thoja po.

Mesazh i vjetër 03 Nëntor 2010 06:25
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Re: Humanizem apo kanibalizem!!!

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor

Nuk jam plotesisht dakort me faktin se organet e mia mund te shiten shtrejte dhe mund ti bleje nje i pasur ne çdo kohe dhe nderkohe ndoshta nje i varfer vdes ne pamundesi per ti pasur.

Me habit/cudit nje fakt. Nqse pacienti vdes dhe eshte dakort te dhuroje organet atehere dhurohen dhe s'perfiton asgje materiale nga ky xhest nderkohe ai/ajo qe do i perdore ato organe duhet te paguaje qe ti kete organet. Ku shkojne keto para ... mos valle jemi vete ne qe favorizojme trafikun e organeve?!

Une jam pro dhurimit te organeve te mija nje te afermi qe ka nevoje per to jo nje te panjohuri si dhe jam pro klonimit te organeve. Le te jete shkenca ajo qe do te sfidoje vdekjen dhe pse serish kam dyshimet e mija i bie qe te haje njeriu njeriun ne rast se njerezimi thyen rregullat e natyres.

Mesazh i vjetër 06 Nëntor 2010 22:33
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:33 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Probleme Sociale > Do te pranonit te beheshit dhurues i organeve?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar